reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik ja jestem..ale nie mam weny do pisania:sorry2: na porodówke chętnie, ale ode mnie to nie zależy..jutro idę do ginka po skierowanie do szpitala..dziś mija tydzień mojego przeterminowania:-( jedno jest pewne do następnej niedzieli urodzic MUSZĘ:tak:

reklama
Martussa widze że my znów Nocne marki :)))
:tak::tak::tak: i tak nam chyba już zostyanie dopóki te nasze lenie nie zaczną sie zbierać do wyjścia...:-D:-D

Dosc dziwne ze nikt sie nie zorientowal...
Ale ta porywaczka musiala miec wszystko ladnie zaplanowane :no:

heh, na szczęście chyba nie wszystko- na portierni podała swoje prawdziwe dane- dlatego ją znaleźli... po 22:00 zapisują ponoć wszystkich, którzy wchodzą o tej porze do szpitala.
ale pomyślcie- jak ona bardzo musiała chcieć tego dziecka, ze zdecydowała się na taki krok. nie mogę przestać o tym myśleć... ale w tej chwili to bardziej niż przed sąd zaprowadziłabym ją do dobrego psychiatry....

Aga i Kraf milczą.... no, ciekawe, jak im idzie??

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny chyba ja jako ostatnia urodze :-( dzisiaj z mezem postanowilismy wypróbowac metode na ,,s" juz byl spacer, bzyknelam go :-D i po obiedzie znow spacer :-pale to nasze dziecko leniuszek straszny i nie chce wyjsc. Jutro ide do szpitala na pierwsze i mam nadzieje ostatnie badanie ginekologiczne niech luknie co tam sie dzieje a mialam nadzieje ze to juz nie bedzie potrzebne :baffled:

je tez nie mogę przestać myśleć o tym porwaniu ... :-( mnie i to pewnie razem z M musieliby przed prokuratora wezwać, bo chyba bym babę ubiła gołymi rekoma gdyby o moje dziecko chodziło :wściekła/y: ja wiem, że psychologowie i lekarze uznają że trzeba jej pomóc itd. - mają rację, ale mnie się to po prostu w głowie nie mieści i nawet nie chce dochodzić co jej sie tam w mózgu poprzestawiało.....
tak samo jak nie rozumiem zaniedbywania i pobić niemowląt, nie mówiąc już ich porzucaniu na śmietnisku.... - mam kolege policjanta, który niedawno otwarcie przyznał, że podczas interwencji w domu gdzie ojczym skatował 1,5roczne dziecko, nerwy mu puściły gdy zobaczył ta dziewczynkę (w TV nawet o tym głośno było) i w raporcie uzasadniającym napisali z kolega, że stawiał opór przy zatrzymaniu dlatego musieli użyć wobec faceta siły....

A slyszalyscie o tym 13-latku z Wielkiej brytanii ktoremu urodzilo sie dziecko :szok: Dla mnie to jeszcze dzieciak wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak mogl kochac sie z dziewczyna Wiem ze w uk srednia wieku dziewczyn w ciazy wynosi 15-16 lat ale tym razem to przegiecie Z drugiej strony zapewnil sobie przyszlosc bo jako anglik dostanie od panstwa dom socjalny i mnustwo zasilkow Slyszalam gdzies niedawno ze angielki wrecz zachecaja swe maloletnie corki do tego zeby zachodzily w ciaze Dzieki temu malolaty utrzymuja siebie i rodzicow nie muszac przy tym nic robic
glitterfy082858T980D32.gif

Ostatnia edycja:
A slyszalyscie o tym 13-latku z Wielkiej brytanii ktoremu urodzilo sie dziecko :szok: Dla mnie to jeszcze dzieciak wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak mogl kochac sie z dziewczyna Wiem ze w uk srednia wieku dziewczyn w ciazy wynosi 15-16 lat ale tym razem to przegiecie Z drugiej strony zapewnil sobie przyszlosc bo jako anglik dostanie od panstwa dom socjalny i mnostwo zasilkow Slyszalam gdzies niedawno ze angielki wrecz zachecaja swe maloletnie corki do tego zeby zachodzily w ciaze Dzieki temu malolaty utrzymuja siebie i rodzicow nie muszac przy tym nic robic

tak słyszałam o tym i jestem w szoku, jakaś chora sytuacja, a ile miała mama tego dziecka ?? jakoś mi to umknęło

A slyszalyscie o tym 13-latku z Wielkiej brytanii ktoremu urodzilo sie dziecko :szok: Dla mnie to jeszcze dzieciak wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak mogl kochac sie z dziewczyna Wiem ze w uk srednia wieku dziewczyn w ciazy wynosi 15-16 lat ale tym razem to przegiecie Z drugiej strony zapewnil sobie przyszlosc bo jako anglik dostanie od panstwa dom socjalny i mnostwo zasilkow Slyszalam gdzies niedawno ze angielki wrecz zachecaja swe maloletnie corki do tego zeby zachodzily w ciaze Dzieki temu malolaty utrzymuja siebie i rodzicow nie muszac przy tym nic robic

Witajcie dziewczyny:):-)ja również słyszałam o tym przypadku. widziałam zdjęcie tego chłopca na necie, wygląda jak mój 7 -letni syn, taki dzieciak, mamusia ma 15 lat i chcą ja oskarżyć o pedofilie, ale przecież ona też jest jeszcze dzieckiem. totalna porazka.
Mysia-u mnie w Irlandi też dziewczyny rodzą w wieku szkolnym , przedewszystkim chodzi o tych irolskich cyganów, tu 15 letnia mama to standard, w sumie tak jak zasugerowałaś rodza dla rodziców dla świadczeń. ale tez jest mnustwo dziewuch które się poprostu nie szanują

reklama
A slyszalyscie o tym 13-latku z Wielkiej brytanii ktoremu urodzilo sie dziecko :szok: Dla mnie to jeszcze dzieciak wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak mogl kochac sie z dziewczyna Wiem ze w uk srednia wieku dziewczyn w ciazy wynosi 15-16 lat ale tym razem to przegiecie Z drugiej strony zapewnil sobie przyszlosc bo jako anglik dostanie od panstwa dom socjalny i mnustwo zasilkow Slyszalam gdzies niedawno ze angielki wrecz zachecaja swe maloletnie corki do tego zeby zachodzily w ciaze Dzieki temu malolaty utrzymuja siebie i rodzicow nie muszac przy tym nic robic

:szok::szok::szok: !!!!!!!!!!!!! a cóz to za rodzice??!!no w głowie mi się nie mieści...

moja kuzynka ma prawie 15lat i juz taka pannica, ale sobie nie wyobrażam, żeby mogła być już mamusią, skoro ja momentami czuje się taka niedojrzała :baffled: a co dopiero taki chłopiec 13to letni

Do góry