Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
lajfik ja jestem..ale nie mam weny do pisania
na porodówke chętnie, ale ode mnie to nie zależy..jutro idę do ginka po skierowanie do szpitala..dziś mija tydzień mojego przeterminowania:-( jedno jest pewne do następnej niedzieli urodzic MUSZĘ
na porodówke chętnie, ale ode mnie to nie zależy..jutro idę do ginka po skierowanie do szpitala..dziś mija tydzień mojego przeterminowania:-( jedno jest pewne do następnej niedzieli urodzic MUSZĘ

ale to nasze dziecko leniuszek straszny i nie chce wyjsc. Jutro ide do szpitala na pierwsze i mam nadzieje ostatnie badanie ginekologiczne niech luknie co tam sie dzieje a mialam nadzieje ze to juz nie bedzie potrzebne 
ja wiem, że psychologowie i lekarze uznają że trzeba jej pomóc itd. - mają rację, ale mnie się to po prostu w głowie nie mieści i nawet nie chce dochodzić co jej sie tam w mózgu poprzestawiało.....
Dla mnie to jeszcze dzieciak wiec ciezko mi sobie wyobrazic jak mogl kochac sie z dziewczyna Wiem ze w uk srednia wieku dziewczyn w ciazy wynosi 15-16 lat ale tym razem to przegiecie Z drugiej strony zapewnil sobie przyszlosc bo jako anglik dostanie od panstwa dom socjalny i mnustwo zasilkow Slyszalam gdzies niedawno ze angielki wrecz zachecaja swe maloletnie corki do tego zeby zachodzily w ciaze Dzieki temu malolaty utrzymuja siebie i rodzicow nie muszac przy tym nic robic