reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

kurcze a ja... spać nie mogę... a pączki juz dziś zjadłam póki świeżynki były bo juto nie będzie mi sie chciało jechac do polskiego sklepu a pewno i nie bedzie bo wykupią wszystko rano - dziś juz widziałam ogłoszenie, że na tłusty czwartek to zapisy na paczki robią, więc dziś bez koplejki sie najadłam a teraz mam mega ZGAGE i nawet mi te mleczka nie pomagają. A do tego jak tak dziś chodzilismy ze 3 godziny to taka się zmeczona czułam, że po przyjeździe do domu to już tylko na łóżku z pilotem w ręku leże... Myślałam, że to zmeczenia jakoś mi ten pród przyspieszy a tu jak narazie cisza... wiec już 18.02.09 na pewno nie urodze :(

No ale co ja mogę, chyba tylko jak Martussa napis stworzyć WYCHODŹ MAŁY UPARCIUCHU !!!

reklama
:-)ja też mam przerwę w spanie- ale na sii i zmianę piżamki, bo znów "się zmoczyła"... tak ciut znów była wilgotna...:zawstydzona/y:

ELWIS!!! czy my przypadkiem nie mamy dziś tu takiej małej, forumowej uroczystości urodzinkowej???:rofl2::-)
Co Gabriela stawia ciotkom, he??

może- pączki??:rofl2:;-) (dla karmiących - kanapki z rzeżuchą?):-D:rofl2:
NAJLEPSZEGO DLA GABI
!!!

MOŻE ZABRZMI NIECO DZIWNIE-ALE MARZĘ, ŻE BUDZI MNIE COŚ INNEGO NIŻ PARCIE NA PĘCHERZ. NA PRZYKŁAD COŚ PODOBNEGO DO BÓLU MIESIĄCZKOWEGO... :zawstydzona/y:wracam spać...

MOŻE ZABRZMI NIECO DZIWNIE-ALE MARZĘ, ŻE BUDZI MNIE COŚ INNEGO NIŻ PARCIE NA PĘCHERZ. NA PRZYKŁAD COŚ PODOBNEGO DO BÓLU MIESIĄCZKOWEGO... :zawstydzona/y:.

Martussa tego Ci życzę- mnie właśnie "bóle miesiączkowe" obudziły:tak:

Ja piszę jeszcze na Maluchach. pl i tam dziewczyna była po terminie i zażyła olej rycynowy- pierwszą łyżkę chyba o 15, następną po godzinie a o 22 się zaczęło i o 2,50 jej córa była już na świecie.
Więc jak widać to działa:-)

Ja juz nie wierze ze sa jakiekolwiek domowe sposoby na przyspieszenie porodu:no: A co do olejku rycynowego to chyba bym sie nie odwazyla:baffled: :baffled::baffled:
glitterfy014823T207D33.gif

Ostatnia edycja:
Witam, ja też dalej w dwupaku ;/ Niby na dzisiaj termin...a cholerne bóle miesiączkowe to mam z 3 tyg juz i co doooooopa ;/
Idę zaraz pączki kupić, zjem tyle że ruszać się nie mogła:-)
Olejku nie miałabym odwagi skosztować...

Ja już zaliczyłam porannego pączka i więcej nie zjem. Mam taką zgagę, że chyba zaraz się wścieknę. Zresztą sama wyglądam jak pączek, tylko nie lukrowany, bo od kilku dni mam nerwa.

:-:)-:)-:)-( takie czekanie na maluszka jest okropne
nic nie cieszy, może dlatego, że taka pogoda
dobrze przynajmniej, że nie jestem sama
dziś kolejna wizyta w szpitalu a ja nadal mam ogromną nadzieję, że nie będzie potrzebna :rofl2:
trzymajcie się dziewczyny
oby nasze maluchy skusiły się na ten tłusty czwartek i wreszcie opuściły nasze przytulne brzuszki :-)

reklama
Hej Dziewczyny!

Meldujemy sie z Adasiem z domku! Wyszlismy co prawda w niedziele, ale kompletnie nie mialam czasu, ani energii, zeby cokolwiek pisac... Ech...

Kto tu jeszcze zostal na placu boju?;-)

NinaKg ja bylam w piatek rano w szpitalu, zeby ustalic termin wywolania porodu, a przed polnoca trzymalam w ramionach swoje Malenstwo! Glowa do gory!

Lutowki drogie, ja tez zastanawialam sie nad olejkiem, ale po konsultacji z polozna, zrezygnowalam. Powiedziala mi, ze dostane tylko biegunki a Maly moze sie odwodnic. Lepiej zaczekac!:tak:

Trzymam za Was wszystkie kciuki, oby Maluszki nie kazaly na siebie za dlugo czekac! Buziaczki dla Was!

Do góry