reklama
maran-atha
Fanka BB :)
i ja wiatam w dniu dzisiejszym nadal 2w1... Jutro mam wizyte w szpitalu, ciekawe co tam mi ustalą... no chyba, ze Ala zrobi mi niespodzianke i pozstanowi wyjść dziś, chociaznic na to nie wskazuje...
krystynka88
Maran-atha - to ja jeszcze jednego pączusia dzis proponuje... ;o) a potem na porodowke i wracaj do nas z dzidzia...
larkaa
byłam na ściągnięciu szwów, bałam się że hoho, ale nie było tak strasznie
w ogóle mam wrażenie, że ta moja wielka krokowa rana zostanie juz taka na zawsze, że w ogole zgnije i nie wiem.... ;/
boję sie w ogóle tam dotknąć
(((((((((( położna kazała myć mydłem szarym, a ja kurna nie mogę się zmusić do dotknięcia tam oooooooo
oooooooooo baby bluessssssssss
a tak martussa mam doła bo bezradna się czuję, mąż tak zapieprza, że wygląda jak zombie, ja ledwo wstaje na siku, nawet nie mam kiedy sie przytulić do niego
i za każdym razem jak patrzę w jego oczy to ryczę....
tak go kocham i tam mi go brakuje na maksa
niby jest obok, ale niedostępny 
zajadam smutki petitkami z inką, może to nie pączek, ale też dobre :|
w ogóle mam wrażenie, że ta moja wielka krokowa rana zostanie juz taka na zawsze, że w ogole zgnije i nie wiem.... ;/
boję sie w ogóle tam dotknąć
a tak martussa mam doła bo bezradna się czuję, mąż tak zapieprza, że wygląda jak zombie, ja ledwo wstaje na siku, nawet nie mam kiedy sie przytulić do niego
i za każdym razem jak patrzę w jego oczy to ryczę....
zajadam smutki petitkami z inką, może to nie pączek, ale też dobre :|
Larkaa szare mydło jest the best.. mnie położna która odbierała poród kazała tym "cudem" przemywać..
Ja miałam szwy rozpuszczalne- już się rozpuściły- najgorsze te w środku bo o ile te z zewnątrz można jakoś osuszyć o tyle tych na szyjce już nie- więc kilka dni zapach był..
.. robiłam sobie irygację Tantum Rosa ale miałam stracha....
Samo podmywanie jakoś poszło- ale też na początku bałam się dotykać..
Ja miałam szwy rozpuszczalne- już się rozpuściły- najgorsze te w środku bo o ile te z zewnątrz można jakoś osuszyć o tyle tych na szyjce już nie- więc kilka dni zapach był..

Samo podmywanie jakoś poszło- ale też na początku bałam się dotykać..
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Larkaa- wierzę, że się pookłada, Mąż tez musi poczuć Tacierzyństwo!!
ja czekam i przeciekam.
wstała m sobie rankiem i po sniadanku zdjęła mnie drzemka na 2 godzinki prawie i cieklam... więc w pieluchowie trwam...
idę zjeść drugiego pączusia dziś :-)

ja czekam i przeciekam.

idę zjeść drugiego pączusia dziś :-)
krystynka88
Larkaa - trzymam kciukencje, zeby bylo dobrze, podobno poczatki sa najtrudniejsze... Glowa do gory... i jak ja bede miec baby bluesa to tez bede sobie to powtarzac...
Martussa - ja mam wrazenie ze Ty to nam tu lada chwila, lada dzien urodzisz...

Martussa - ja mam wrazenie ze Ty to nam tu lada chwila, lada dzien urodzisz...

reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
boję sie w ogóle tam dotknąć(((((((((( położna kazała myć mydłem szarym, a ja kurna nie mogę się zmusić do dotknięcia tam oooooooo
i za każdym razem jak patrzę w jego oczy to ryczę....tak go kocham i tam mi go brakuje na maksa
niby jest obok, ale niedostępny
![]()
Larkaa jak przeczytałam Twojego posta to tak jakbym siebie widziała po pierwszym porodzie