reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

marabella gratuluję dziewczynki :tak::-):-):-)

A ja byłam dziś na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Zapowiada się bardzo fajnie; przyjemnie było pogadać z dziewczynami w podobnym stanie, choć moja ciąża akurat jest najmłodsza (głównie są od 30 tc).

Szwagierka w 31 tc dostała przykaz leżenia plackiem z powodu skracającej się szyi. Przechodziłam to z Adasiem; mnóstwo dziewczyn z mojego otoczenia ma teraz ten problem. Wiem, że to nie zaraźliwe, ale mam pietra jakiegoś. Dobrze, że wizyta w piątek, dowiem się co i jak i że (na pewno) ok :happy:

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki :)

Wczoraj poznalam Pania, ktora urodzila swojego synka w 6 miesiacu i 3 dniu ciazy. Teraz synek ma 4 latka i rozwija jak jak kazde dziecko w jego wieku :)
Miala wielkie szczescie jak go urodzila to warzyl 1 kg i 300 gr, pozniej jego waga spadla do 900 gr. Maluszek spedzil miesiac w inkubatorku, ale przezyl i to jest dla mnie niesamowite.
Nie zdawalalam sobie sprawy, ze dzidzius moze sie urodzic tak wczesnie i dodatkowo byc zdrowy i dobrze sie pozniej rozwijac :)

Dzień dobry Dziewczynki! :-)

Wszystkim Wam życzę dzisiaj pięknego, wyjątkowego dnia :-)
Dla mnie jest wyjątkowy, to i Wam się należy, a co! :-)
Buziaki! :rofl2:

Częstujcie się! Niech Wam pójdzie w brzuszki :-D

tort.jpg

Witajcie Dziewczynki

witaj kaska76

angelika82
powiem Ci, że taki informacje mnie jakos uspokajają, ze takie maleństwa rodza się i potem są zdrowe, staram sie oczywiście nie myśleć o takiej sytuacji, ale jest to dla mnie bardzo pocieszajace, ze dziedziaczek moze byc całkiem zdrowy .

Cypisia sto lat, sto lat i gromadki dzieci, poprosze dokladke torcika

obysmy wszystkie porodziły w normalnych terminach:-)

m.linijka.i.200.jpg
[/url]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry