olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
HANKA to dla ciebie
baby desktop wallpaper, animal baby wallpaper - baby desktop...
moze takie ci przyniesie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HANKA to dla ciebie
Chciałam się tylko z Wami przywitać. U mnie raczej będzie cykl bezowulki, :-( więc mam muchy w nosie i nie chcę nikogo dołować więc się nie odzywam. W poniedziałek idę do giny na monitoring i zobaczymy co z pęcherzykami. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.
Nikogo nie dołujesz. Po to tu jesteśmy, żeby sobie pogadać. Właśnie przylazł mój i powiedział: A ty zaś z wirtualnymi koleżankami, jakąś żywą ci trza znaleźć.
A po cholere????
Hanka, ja do wirtualnych dziewczyn sie tak przywiazalam, ze codziennie musze wpasc zobaczyc co sie dzieje, co prawda zanim przeczytam co nabazgralyscie w ciagu dnia to juz nikogo nie maJa z Londynu pisze wiec 1 godzine w plecy mam, a z pracy wracam tez pozno o 6 czyli 7 waszego czasu, zanim ugotuje+zjem to jest troche "po ptakach".
Temat mdlosci:
A JESZCZE PODOBNO CIASTECZKA IMBIROWE POMAGAJA , do tego soku tez mozesz dodac ale tylko troche bo nadaje taki cierpki smak i "gryzie" w gardlo.
To lepiej poczekajmy. Ale trzymam kciuki.
Szalony jest ten marzec, tyle sie dzieje. Może to będzie nasz miesiąc.
.
Staram sie nie nakrecac, ALE...
1. Co u niektorych pan wystepuje 1-2 dniowe obnizenie temp tuz po owul. co w 23% oznacza ciaze, ja to mam,
2. zazwyczaj bola mnie cycuszki w tym stadium cyklu, a u mnie nic tylko mnie troszke mrowia.
3. klucia w lonie ale nie bol.
A testowac moge dopiero za 5 dni.
A kocyk poprosze taki w czerone kwiatki.
Dziendobry kochane ja tylko na sekundke chcialam sie przywitac bo wlasnie wychodze do pracy milego slonecznego dnia wam zycze kochane
Wiosna tuz tuz![]()
Cześć MotylkuWitam Was wszystkie. Pewnie niewiele osób bedzie mnie pamiętać, bo ostatnimi czasy bardzo mało udzielałam sie tutaj.
Przepraszam, że tak tylko o osobie ale mam do Was ogromna prośbę - a mianowicie, zrobiłam dziś test nie wiem ile czekałam na wynik, ale nie zobaczyłam nic więc wyrzuciłam. Po jakimś czasie stwierdziłam, że jednak jeszcze sprawdzę i były dwie kreseczki. ta druga taka bladziutka. Czy jest szansa, że to fasolka? Chyba całą noc nie będę dzis spać a jutro zaraz powtórzę test.
Dodam, że @ spóźnia się drugi dzień.
Wcześniej jak robiłam testy to nawet po całym dniu druga kreseczka nie pokazała się, więc mam taka cichutką nadzieję....
Czy któraś z Was tak miała?
Pozdrawiam
Zrobiłam test owulacyjny. Niby są dwie kreski ale jedna strasznie słaba prawie niewidoczna. Wczoraj miały tą samą intensywność koloru.
Czyli można sądzić, że dzisiaj mam owulację??????
W poniedziałek było negatywnie, wczoraj pozytywnie a dzisiaj można to zaliczyć do negatywnego bo tak jasna ta kreska.
Qurwa mać mam nadzieję, że trafiliśmy.
spokojnie kobito!11dc (sobota) - negatywny - sex wieczorem
12dc (niedziela) - negatywny
13dc (poniedziałek - negatywny - 3 pęcherzyki + pregnyl dostałam - sex wieczorem
14dc (wtorek) - pozytywny - dwie takie same kreski
15dc (dziś) - niby dwie ale ta jedna tak słaba, że prawie jej nie widać. - sex w poludnie
Słonko co nas tak malo odwiedzasz??? :-( kciuki za usg oczywiscie zacisniete!Cześć:-)
Oj mam nadzieje, że nie będę za często wymiotować, choć czuje że coś mnie tam ciągnie
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki
Wieczorami czuje się gorzej, nie jadłam wczoraj kolacji bo czułam że jak coś zjem to szybko powróci na zewnątrz. Zjadłam tylko chrupki kukurydziane i poszłam spać o 21 żeby przespać złe samopoczucie.
piekny dzien!!!!! super tak czytak same dobre nowiny!1. Udało mi sie zaraz p przyjsciu do pracy naprawic moj jeden bład.
2. Ten prezes którego zawsze sie tak boje gdy nas w firmie odwiedza - od kwietnia nie bedzie juz naszym prezesem, dzisiaj nam to ogłosił przyjedzie ostatni raz za m-iac a potem zmiana zarządu - czyli duzo mniej stresu w pracy ! Dłuuugo na ten moment czekałam i sie doczekałam
3. Moj m. dzis był na rozmowie kwalifikacyjnej i od Poniedziałku zaczyna prace
4. Dziadek miał drugą operacje i dzis czuje sie juz lepiej.
ahhh wiecie tak bardzo psioczyłam w ducho na Pana Boga ze chyba sie nade mna ulitował...
do całkowitego szczescia brakuje tylko fasolki
wiecie dzis w pracy odwiedzila nas kolezanka w ciazy i głaskałam ją po brzuszku i musiała siedziec na moim miejscu - mam nadzieje ze sie zaraze ciąża![]()