olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
HANKA to dla ciebie
baby desktop wallpaper, animal baby wallpaper - baby desktop...
moze takie ci przyniesie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HANKA to dla ciebie
Chciałam się tylko z Wami przywitać. U mnie raczej będzie cykl bezowulki, :-( więc mam muchy w nosie i nie chcę nikogo dołować więc się nie odzywam. W poniedziałek idę do giny na monitoring i zobaczymy co z pęcherzykami. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.
Nikogo nie dołujesz. Po to tu jesteśmy, żeby sobie pogadać. Właśnie przylazł mój i powiedział: A ty zaś z wirtualnymi koleżankami, jakąś żywą ci trza znaleźć.
A po cholere????
Ja z Londynu pisze wiec 1 godzine w plecy mam, a z pracy wracam tez pozno o 6 czyli 7 waszego czasu, zanim ugotuje+zjem to jest troche "po ptakach".Hanka, ja do wirtualnych dziewczyn sie tak przywiazalam, ze codziennie musze wpasc zobaczyc co sie dzieje, co prawda zanim przeczytam co nabazgralyscie w ciagu dnia to juz nikogo nie maJa z Londynu pisze wiec 1 godzine w plecy mam, a z pracy wracam tez pozno o 6 czyli 7 waszego czasu, zanim ugotuje+zjem to jest troche "po ptakach".
, ja tez sie zwijam.Temat mdlosci:
A JESZCZE PODOBNO CIASTECZKA IMBIROWE POMAGAJA , do tego soku tez mozesz dodac ale tylko troche bo nadaje taki cierpki smak i "gryzie" w gardlo.
To lepiej poczekajmy. Ale trzymam kciuki.
Szalony jest ten marzec, tyle sie dzieje. Może to będzie nasz miesiąc.
.
Staram sie nie nakrecac, ALE...
1. Co u niektorych pan wystepuje 1-2 dniowe obnizenie temp tuz po owul. co w 23% oznacza ciaze, ja to mam,
2. zazwyczaj bola mnie cycuszki w tym stadium cyklu, a u mnie nic tylko mnie troszke mrowia.
3. klucia w lonie ale nie bol.
A testowac moge dopiero za 5 dni.
A kocyk poprosze taki w czerone kwiatki.
Dziendobry kochane ja tylko na sekundke chcialam sie przywitac bo wlasnie wychodze do pracy milego slonecznego dnia wam zycze kochane
Wiosna tuz tuz![]()
ale mi sie spac chce! 
Cześć MotylkuWitam Was wszystkie. Pewnie niewiele osób bedzie mnie pamiętać, bo ostatnimi czasy bardzo mało udzielałam sie tutaj.
Przepraszam, że tak tylko o osobie ale mam do Was ogromna prośbę - a mianowicie, zrobiłam dziś test nie wiem ile czekałam na wynik, ale nie zobaczyłam nic więc wyrzuciłam. Po jakimś czasie stwierdziłam, że jednak jeszcze sprawdzę i były dwie kreseczki. ta druga taka bladziutka. Czy jest szansa, że to fasolka? Chyba całą noc nie będę dzis spać a jutro zaraz powtórzę test.
Dodam, że @ spóźnia się drugi dzień.
Wcześniej jak robiłam testy to nawet po całym dniu druga kreseczka nie pokazała się, więc mam taka cichutką nadzieję....
Czy któraś z Was tak miała?
Pozdrawiam
dawaj tego testa!!!!!
no juz bo sie niecierpliwie i mi kostki od trzymania kciukow bieleją! 
Zrobiłam test owulacyjny. Niby są dwie kreski ale jedna strasznie słaba prawie niewidoczna. Wczoraj miały tą samą intensywność koloru.
Czyli można sądzić, że dzisiaj mam owulację??????
W poniedziałek było negatywnie, wczoraj pozytywnie a dzisiaj można to zaliczyć do negatywnego bo tak jasna ta kreska.
Qurwa mać mam nadzieję, że trafiliśmy.
spokojnie kobito!11dc (sobota) - negatywny - sex wieczorem
12dc (niedziela) - negatywny
13dc (poniedziałek - negatywny - 3 pęcherzyki + pregnyl dostałam - sex wieczorem
14dc (wtorek) - pozytywny - dwie takie same kreski
15dc (dziś) - niby dwie ale ta jedna tak słaba, że prawie jej nie widać. - sex w poludnie
z taka czestotliwoscia to nie dalabys rady przegapic owulki! a poza tym pamietaj ze testy owu wykazują wzrost LH ktory gdzies tam zalozyl sobie producent!
na moje oko tos juz po owu! teraz tylko spokoj cie moze uratować! 

Słonko co nas tak malo odwiedzasz??? :-( kciuki za usg oczywiscie zacisniete!Cześć:-)
Oj mam nadzieje, że nie będę za często wymiotować, choć czuje że coś mnie tam ciągnie
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki
Wieczorami czuje się gorzej, nie jadłam wczoraj kolacji bo czułam że jak coś zjem to szybko powróci na zewnątrz. Zjadłam tylko chrupki kukurydziane i poszłam spać o 21 żeby przespać złe samopoczucie.
piekny dzien!!!!! super tak czytak same dobre nowiny!1. Udało mi sie zaraz p przyjsciu do pracy naprawic moj jeden bład.
2. Ten prezes którego zawsze sie tak boje gdy nas w firmie odwiedza - od kwietnia nie bedzie juz naszym prezesem, dzisiaj nam to ogłosił przyjedzie ostatni raz za m-iac a potem zmiana zarządu - czyli duzo mniej stresu w pracy ! Dłuuugo na ten moment czekałam i sie doczekałam
3. Moj m. dzis był na rozmowie kwalifikacyjnej i od Poniedziałku zaczyna prace
4. Dziadek miał drugą operacje i dzis czuje sie juz lepiej.
ahhh wiecie tak bardzo psioczyłam w ducho na Pana Boga ze chyba sie nade mna ulitował...
do całkowitego szczescia brakuje tylko fasolki
wiecie dzis w pracy odwiedzila nas kolezanka w ciazy i głaskałam ją po brzuszku i musiała siedziec na moim miejscu - mam nadzieje ze sie zaraze ciąża![]()

:-) trzymam kciuki za pkt 5 ktory dopiszesz do tej listy za pare dni!