passingby
Fanka BB :)
Do końca razemA pozniej klub AA bedziemy razem zakladac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do końca razemA pozniej klub AA bedziemy razem zakladac![]()
pisz - potem będziesz miała więcej czasu na BB jak skończysz;-)najzabawniejsze to jest to ze ja juz nie mam nic innego do roboty .... mam tak zajebiscie (sorry) dogodne warunki do pisania ze az se sama zazdroszcze!i co .... mam ochote monitorem rzucac a nie siedziec i grzecznie pisac!
![]()
zazwyczaj cykle mam 33dni taka srednia ale w tym miesiacy zaczelam mierzyc temp i mialam skok dopiero 22dc wiec + 14 dni fazy lutelanej i mamy 35 dc![]()
zawsze trzymamyA Wy trzymajcie kciuki za te co mają w najbliższych dniach NIE DOSTAĆ okresu!
Czesc dziewczynki
Ide poczytac reszte, pewnie zjedzie mi do wieczora![]()
super - tylko drugiej części posta już nie przyjmujęDziewczynki dalej mam kontrolę i poczytam Was popołudniu.
Wpadłam tylko donieść, że.............................
Zadzwoniłam do mojego kochanego ginka (kochanego bo nigdsy nie odmawia jak zawracam gitarę) i przyjmie mnie jutro w szpitalu na usg !!!!!!!
Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….
Wiecie dziewczynki, ja tez rozwazam opuszczenie Was na jakis czas, bo mi sie to forum rzuca na mozg![]()
to się nazywa polskie przedwiośnie;-)Marzenixx
U mnie tez ak wieje ze cholewa. Slonce swieci ale piz....dzi jak na zadupiu. I GRAD padal![]()
ruszyło chłopa - jednak ma uczucia;-)Siemacie lachony
Jakoś tak mi się kiepsko zrobiło chyba od tego ryczenia, że zasnęłam na kanapie.
Obudził mnie mój ukochany. Twierdzi, że trzeba powtórzyć test bo to nie możliwe. ON wie bo byłam wrzodem na dupie, darłam sie bez powodu i zaczęłam gotować bezinteresownie dla niego. Jemu to wszystko nie pasuje i żąda powtórzenia testu. Uśmiałam się trochę.
tak jest czekaj i testuj jeszcze razKochanie ja już to wszystko wale, czekam na tą pierd....loną @.
Tak stwierdziłam, że rozwiązanie dla tych co nie mają orgazmu będzie zafundowanie sobie łechtaczkowego. A nóż widelec. Moja siostra mówiła o jakimś jajku (zabawka erotyczna) strikte do orgazmu łechtaczkowego. Trza chyba kupić.
Mówi się piździ jak w Kieleckim, tak żeby Kapryśce ciśnienie podnieść.
toja - jak już nie możesz czekać to zrób betkę, ale lepiej czekaćwitajcie staraczki!
tak pukam do Was nieśmiało z zapytaniem...bo Wy specjalistki jesteście!
dla mnie teża ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr
pięknieCzesc laski
beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
(zaczełam lubić pobieranie krwi - juz niedlugo bede mogla zostać rasową dożylną ćpunką)
Nie czytam coście wyskrobały na tych stronach!!!
Za facetow to moze nie pijmy....Szkoda alkoholu na cos, co poboznym zyczeniem na wieki zostanie![]()
Ja wlasnie steka na obiad mialam, brokulki, buraczki, i kasze gryczana.....)))))
no to chlup czyste H2O (szajse!)
no proszę, wracam a tu wszystkie piją!!! a ja ... no to ja się przyłaczam! na zdrowie!
A pozniej klub AA bedziemy razem zakladac![]()
Do końca razem![]()
Ano)))
beda sobie potem pluly w brode.. ze dziecko chca a nie moga bo usuwaly..a ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr
gratulacje.. nie ma jak podwójne szczęscie..Czesc laski
beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
(zaczełam lubić pobieranie krwi - juz niedlugo bede mogla zostać rasową dożylną ćpunką)
Nie czytam coście wyskrobały na tych stronach!!!
Nektarynko
A skad Ty wiesz, ze one byly bez owulacji ???
miałam monitoringi.. ten cykl jeszcze sie nie szkonczyl.. a jest plaski tempka caly czas sie utrzymuje w okolicach 36,4 - 36,6; w poprzednim cyklu jakos po owulce zawitalam do dokrorka to sie okazalo ze nie bylo owulki.. a teraz sie pecherzyk cofnal.. wczesniej nie mierzylam tempki to nie wiem.. takze w przyszlym cyklu znow bede mierzyc o 7.. mysle ze tak bedzie lepiejNo wlasnie? mialas monitoring cyklu Nektarynko? Bo jak na wykresy patrzec to dobrze wygladaja...
niunia - już kiedyś propozycja była na BB, żeby na pirata - to M z tą nogą pod taką pozycję można podciągnąć:-)Witam dziewczyny.
A więc wszystko się popierdoliło
A tu M wypadek w pracy
Stopa połamana.
W kwietniu wymiana gipsu na długi aż do klejnotów.
A więc starania na kilka miesięcy zawieszone!
Co ja pisze, przecież później jeszcze rehabilitacja!
Będę miała szczęście jak dziecko urodzę w 2010r!
A ja wiem, że jak M coś wywinie albo coś se zrobi to oznacza dla mnie pełno siwych włosów i kłopoty finansowe bo już raz coś podobnego przerabiałam.
Jak nie wyląduje w psychiatryku to będzie dobrze.
nie katuj się takWłaśnie robiłam brzuszki, trochę się zmachałamoj brak kondycji!
Teraz zobaczymy czy pomogło?;-)
ja też piję - winko czerwone domowej roboty z 2005 roku - dobry rocznikDzięki za słowa otuchy, tylko jakoś jego pech przynosi mi większego pecha.
Wiecie ci musiałam zrobić żeby sie uspokoić - walnęłam sobie kielicha, a ja nie pije przecież!
Kto ze mną wypije?
niunia - zawsze możesz skorzystać z rady koleżanki z wątku "możliwe"A tak w ogóle to łeb mi pęka tak zatoki dają do wiwatu.
A propos Kamasutry.
Ten mięczak pewno z bólu nie będzie chciał nic.
A w ogóle potem cała rodzinę będzie miała do wiwatu o czym gadać!
Już słuszę te teksty: sama dziecko sobie zrobiła, bo on przecież leżał! HA HA HA!
witaj!witam was dziewczynki..popoludniowa pora:-)
Zaraz sobie poczytam co tam namazgrolilyscie...!!!dwa dni..bedzie troche tego:-(
no to pijący wątek nam się robichyba dąłączę się do pijących, tak na poprawę nastroju i dla towarzystwa oczywiście:)):-):-):-) Dziewczynki głowy do góry i więcej optymistycznych myśli poproszę!!! trzeba mysleć pozytywnie a wtedy wszystko sie ułoży!!!
może i lepiej, że nie wiedząJa se w poludnie 2 drinki dziabnelam.
Moj chlop wraca z pracy i sie pyta, czy ja biegalam po dworze bo mam takie policzki czerwone i rozbiegane oczy....)))
Te chlopy....one nic nie wiedza
dobre:-)Za facetow to moze nie pijmy....Szkoda alkoholu na cos, co poboznym zyczeniem na wieki zostanie![]()
ja pije prawidzwe procenty przyznaje sie bez bicia - redsik cytrynowy pyszny mniam mniam:-)
redsik to takie nie całkiem procenty...nie ma to jak pyszny gin z tonic'iem (tym razem mam z cola, ale też dobre:-):-)), a widzę,że wszystkie inne to oszukują z tym picie, ale co tam... zdrówko![]()