Komis jest w tym długim bloku koło Kościoła na ZWMAsiulinka a gdzie dokładnie jest ten komis? Fajne rzeczy tam maja?
Mi narazie brakuje: fotelika do auta (ale to nowy kupujemy) i ubranek do chrztu w rozmiarze 86. Na lato bede szukac takiego malusienkiego rowerka ;-) A teraz szukam pianinka dla Małego jakiegos fajnego ... Asiulinka maz moze cos z tego?
-Na rogu -tam jest ten komis i fryzjer
. A co do rzeczy, to tak jak wszędzie trzeba trafić na okazje;-)
Nieraz można iść i nic nie znaleźć
a mi w zeszłym roku trafił się fajny kombinezonik na Grzesia za 33 zł.
:-)hmm... rowerek mam ale będziemy jeszcze z niego korzystać;-), ubranko białe mam po Maćku (z jego roczku), ale to chyba bardziej 80 jest
(no i takie cieplejsze -podwatowane), zresztą ubrań 86 nie pozbywam się jeszcze, bo Grześ takie nosi.
Co do pianinka, to mam jedynie taki przyrząd gimnastyczny-pianinko od 0mc (https://ssl.allegro.pl/item527655092_527655092.html)
Ostatnia edycja:
. Na lato bede szukac takiego malusienkiego rowerka ;-) A teraz szukam pianinka dla Małego jakiegos fajnego ... Asiulinka maz moze cos z tego?
, dzięki Asiulinka :-)
zagraniczne, na marginesie)
to fotki powinny być w albumie
prezent (na roczek, który sama rekomendowałam
i nie wiem o jakim albumie mówisz 
, jestem wyspana bardzooooo
. Biedak ma katar i wczoraj przebił się (nie do konca jeszcze) trzeci ząbek, górna prawa jedynka i idzie tez lewa gorna jedynka. Śniadanie oprotestowane gromkim rykiem :-(