reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PATI ona ostatnio tak malo je :-(
Ale dzis zaczela zas jesc Tzn nie jest to samo co zawsze ale jest o niebo lepiej A wypija mleczka od 130-170 ml
Ale dzis zaczela zas jesc Tzn nie jest to samo co zawsze ale jest o niebo lepiej A wypija mleczka od 130-170 ml
witajCzesc)
Jestem chyba nowaaa ..)
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ?I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*

ale mleczka fajnie Ci wypija tyle dobrzePATI ona ostatnio tak malo je :-(

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc)
Jestem chyba nowaaa ..)
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ?I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*
A do jakiego w Zorach chodzisz?
Ja nie znam nikogo w rybniku
PATI ona kiedys pila tyle mleczka Wczoraj raz wypila 130 ml a tak to 100 lub 60 Tzn wczoraj tak jadla Od wczoraj zaczela lepiej jesc na szczescie i ja wrocilam do stalych por karmienia Zobaczymy jak to dzis bedzie
Ostatnio jadla po 20 ml
Witam
Jestem Asia.. z Żor-niedaleko,a pracuję w Rybniku![]()
mogę się do Was przyłączyć? Przygarniecie mnie? :-)
ale ze mnie gapa

medeuska witaj i tutaj
przeoczylam chyba posty bo nie widzialam Cie wczesniej a teraz tak czytam wczesniejsze posty i prosze

ale mi wstyd

wybaczysz mi :-):-):-)
wiesz dzieci sie mieniaPATI ona kiedys pila tyle mleczka Wczoraj raz wypila 130 ml a tak to 100 lub 60 Tzn wczoraj tak jadla Od wczoraj zaczela lepiej jesc na szczescie i ja wrocilam do stalych por karmienia Zobaczymy jak to dzis bedzie
Ostatnio jadla po 20 ml

ewusek1203
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!
Dorota nie martw się tym apetytem. Z doświedczenia wiem że to normalne jak dziecko jest chore. Moja mądra pani doktor mówi że jak dziecko jest zawirusowane to wręcz ma się go nie zmuszać do jedzenia bo organizm marnuje energię na trawienie zamiast na walkę z chorobą (oczywiści nie zagłodzić dziecka na śmierć ;-)). A poza tym to jak mała ma zatkany nos to nie ma się co dziwić, żę się jej źle je.
ALUSIA - ja akurat chodzę do Piotra Szuścika i też jestem zadowolona. Nie wiem ile kosztuje USG 3D lub 4D bo nie robiłam.
Pozdrawiam wszystkie!
Dorota nie martw się tym apetytem. Z doświedczenia wiem że to normalne jak dziecko jest chore. Moja mądra pani doktor mówi że jak dziecko jest zawirusowane to wręcz ma się go nie zmuszać do jedzenia bo organizm marnuje energię na trawienie zamiast na walkę z chorobą (oczywiści nie zagłodzić dziecka na śmierć ;-)). A poza tym to jak mała ma zatkany nos to nie ma się co dziwić, żę się jej źle je.
ALUSIA - ja akurat chodzę do Piotra Szuścika i też jestem zadowolona. Nie wiem ile kosztuje USG 3D lub 4D bo nie robiłam.
Pozdrawiam wszystkie!
ewusek1203
Fanka BB :)
Patrysia! A ty nic nie piszesz jak tam wasze zdrówko? Już w porządku?
no juz zero wymiotow jeszcze tylko lekka biegunka zostalaPatrysia! A ty nic nie piszesz jak tam wasze zdrówko? Już w porządku?

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Macie racje Daje jej jesc a przeciesz ie zmusze jej do jedzenia Raz ypija fajnie a raz nie chce i placze wiec jej nie daje
Oliwia juz nie daje nam tak w kosc na cale szczescie Cos jej wtedy ewidentnie bylo bo odeszlo jak reka odjal :-)
PATRYSIA DOBRZE ZE U WAS LEPIEJ
Oliwia juz nie daje nam tak w kosc na cale szczescie Cos jej wtedy ewidentnie bylo bo odeszlo jak reka odjal :-)
PATRYSIA DOBRZE ZE U WAS LEPIEJ