reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Czesc :))
Jestem chyba nowaaa .. ;))
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku ;)) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ? ;) I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*
witaj :-D powiem Ci ze ja chodzilam do lekarza ktory wydaje mi sie byc lekarzem z powolania dr Jakub Grudzien :tak: super facet i do pogadania :tak:
PATI ona ostatnio tak malo je :-(
Ale dzis zaczela zas jesc Tzn nie jest to samo co zawsze ale jest o niebo lepiej A wypija mleczka od 130-170 ml
ale mleczka fajnie Ci wypija tyle dobrze :tak:

Czesc :))
Jestem chyba nowaaa .. ;))
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku ;)) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ? ;) I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*

A do jakiego w Zorach chodzisz?
Ja nie znam nikogo w rybniku

PATI ona kiedys pila tyle mleczka Wczoraj raz wypila 130 ml a tak to 100 lub 60 Tzn wczoraj tak jadla Od wczoraj zaczela lepiej jesc na szczescie i ja wrocilam do stalych por karmienia Zobaczymy jak to dzis bedzie
Ostatnio jadla po 20 ml

Witam:blink:

Jestem Asia.. z Żor-niedaleko,a pracuję w Rybniku:-D
mogę się do Was przyłączyć? Przygarniecie mnie? :-)

ale ze mnie gapa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
medeuska witaj i tutaj
przeoczylam chyba posty bo nie widzialam Cie wczesniej a teraz tak czytam wczesniejsze posty i prosze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wybaczysz mi :-):-):-)

PATI ona kiedys pila tyle mleczka Wczoraj raz wypila 130 ml a tak to 100 lub 60 Tzn wczoraj tak jadla Od wczoraj zaczela lepiej jesc na szczescie i ja wrocilam do stalych por karmienia Zobaczymy jak to dzis bedzie
Ostatnio jadla po 20 ml
wiesz dzieci sie mienia :tak: moze ma teraz taki okres ze potrezbuje mniej jesc :tak: nie martw sie nic jej nie bedzie ;-) a jak dzis samopoczucie i jak Oli :confused:

Witajcie dziewczyny!
Dorota nie martw się tym apetytem. Z doświedczenia wiem że to normalne jak dziecko jest chore. Moja mądra pani doktor mówi że jak dziecko jest zawirusowane to wręcz ma się go nie zmuszać do jedzenia bo organizm marnuje energię na trawienie zamiast na walkę z chorobą (oczywiści nie zagłodzić dziecka na śmierć ;-)). A poza tym to jak mała ma zatkany nos to nie ma się co dziwić, żę się jej źle je.
ALUSIA - ja akurat chodzę do Piotra Szuścika i też jestem zadowolona. Nie wiem ile kosztuje USG 3D lub 4D bo nie robiłam.
Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Macie racje Daje jej jesc a przeciesz ie zmusze jej do jedzenia Raz ypija fajnie a raz nie chce i placze wiec jej nie daje
Oliwia juz nie daje nam tak w kosc na cale szczescie Cos jej wtedy ewidentnie bylo bo odeszlo jak reka odjal :-)
PATRYSIA DOBRZE ZE U WAS LEPIEJ

Do góry