reklama
Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja już na nogach bo musiałam wyprawić męża do pracy, poszedł wbijać studentom wiedzę do głowy
a ja ponieważ nie mogłam już spać, przeczytałam wasze wczorajsze ploteczki
no i przy okazji oglądam sobie "Barwy szczęścia". Swoją drogą fajny serial:-)
Danulka Jak pizza, smaczna była?
Carri Dziś już nie ma takiego pięknego słoneczka jak wczoraj
zrobiło się szaro, buro i ponuro wrrr
ale co tam czuje wiosnę w serduszku bo w końcu możemy się starać o dzidziolka
Syla Ciekawe co się ukaże na USG...cipeczka czy siurak
Anetko i jak na koncercie? no i oczywiście jak PO koncercie hihi;-)

vikivi witaj wśród aniołkowych mam. Zapalam (*) dla Twojej dzidzi.
ruda ja już jetem 4 miesiące po poronieniu a ból w sercu nadal ogromny jak widzę ciężarną kobietę i zazdrość jak słyszę że kolejna koleżanka zaciążyła
:-(
Madziu i na jaki film się zdecydowałaś? My z M oglądaliśmy na tvp1,nie pamiętam tytułu ale był całkiem fajny
Karola mój aniołek odszedł od nas 10 grudnia i od tego cyklu dostaliśmy zielone światelko, zaczęliśmy już staranka no i zobaczymy co to będzie
Kasiulka popłakałam się czytając Twoją historię:-( Przytulam Cię mocno.
Sylcia postaraj się cieszyć maleństwem, wiadomo że ono nie zastąpi Ci straty córci ale pamiętaj, że ten maluszek ktorego nosisz pod serduszkiem wyczuwa Twoje emocje:*
To się rozpisałam
lecę oglądać daalej Barwy szczęścia
zajrze później.
Ja już na nogach bo musiałam wyprawić męża do pracy, poszedł wbijać studentom wiedzę do głowy

Danulka Jak pizza, smaczna była?
Carri Dziś już nie ma takiego pięknego słoneczka jak wczoraj

Syla Ciekawe co się ukaże na USG...cipeczka czy siurak

Anetko i jak na koncercie? no i oczywiście jak PO koncercie hihi;-)

vikivi witaj wśród aniołkowych mam. Zapalam (*) dla Twojej dzidzi.
ruda ja już jetem 4 miesiące po poronieniu a ból w sercu nadal ogromny jak widzę ciężarną kobietę i zazdrość jak słyszę że kolejna koleżanka zaciążyła

Madziu i na jaki film się zdecydowałaś? My z M oglądaliśmy na tvp1,nie pamiętam tytułu ale był całkiem fajny

Karola mój aniołek odszedł od nas 10 grudnia i od tego cyklu dostaliśmy zielone światelko, zaczęliśmy już staranka no i zobaczymy co to będzie

Kasiulka popłakałam się czytając Twoją historię:-( Przytulam Cię mocno.
Sylcia postaraj się cieszyć maleństwem, wiadomo że ono nie zastąpi Ci straty córci ale pamiętaj, że ten maluszek ktorego nosisz pod serduszkiem wyczuwa Twoje emocje:*
To się rozpisałam

zajrze później.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak![]()
Cześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje

Magdalena26
hej danulkaCześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje![]()

Magdalena26
Angelka powiedz mi kochana w jakie dni przyjmuje Basiowa i czy są do niej kolejki?
hej danulkajutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego
chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady
![]()
Kochana spokojnie czasami tak bywa ale nie zamartwiaj się będzie dobrze, pamiętasz co kiedyś mówiłam?? Tego się trzymamy i żadnych smutków koniec kropka

reklama
Magdalena26
Marti ja ogladałam sposób na teściową na tvn
był smieszny.
Barwy szczescia też oglądam jak mi się przypomni

Barwy szczescia też oglądam jak mi się przypomni