reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dobranoc kobietki:-)
kasiulka witaj i trzymaj się jest ciężko ale będzie lepiej żadne słowa nie zastąpią bólu jaki przeżywamy ale musimy wierzyć bo tak jest łatwiej.
do jutra dziewczynki

reklama
Dzień dobry dziewczynki:-)

Ja już na nogach bo musiałam wyprawić męża do pracy, poszedł wbijać studentom wiedzę do głowy:tak: a ja ponieważ nie mogłam już spać, przeczytałam wasze wczorajsze ploteczki:tak: no i przy okazji oglądam sobie "Barwy szczęścia". Swoją drogą fajny serial:-)

Danulka Jak pizza, smaczna była?
Carri Dziś już nie ma takiego pięknego słoneczka jak wczoraj:angry: zrobiło się szaro, buro i ponuro wrrr:rofl2: ale co tam czuje wiosnę w serduszku bo w końcu możemy się starać o dzidziolka:-D
Syla Ciekawe co się ukaże na USG...cipeczka czy siurak:-D
Anetko i jak na koncercie? no i oczywiście jak PO koncercie hihi;-):rofl2::-D
vikivi witaj wśród aniołkowych mam. Zapalam (*) dla Twojej dzidzi.
ruda ja już jetem 4 miesiące po poronieniu a ból w sercu nadal ogromny jak widzę ciężarną kobietę i zazdrość jak słyszę że kolejna koleżanka zaciążyła:zawstydzona/y::-(
Madziu i na jaki film się zdecydowałaś? My z M oglądaliśmy na tvp1,nie pamiętam tytułu ale był całkiem fajny :tak:
Karola mój aniołek odszedł od nas 10 grudnia i od tego cyklu dostaliśmy zielone światelko, zaczęliśmy już staranka no i zobaczymy co to będzie:tak:
Kasiulka popłakałam się czytając Twoją historię:-( Przytulam Cię mocno.
Sylcia postaraj się cieszyć maleństwem, wiadomo że ono nie zastąpi Ci straty córci ale pamiętaj, że ten maluszek ktorego nosisz pod serduszkiem wyczuwa Twoje emocje:*

To się rozpisałam:-D lecę oglądać daalej Barwy szczęścia:tak:
zajrze później.

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak:zawstydzona/y:

Kasiulka przykro mi strasznie dla Twojego aniołka
[*] :-(

Marti pizza wspaniała wręcz :tak:

Witam wszystkie dziewczyny :-)

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak:zawstydzona/y:

Cześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje :tak:

Cześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje :tak:
hej danulka:tak: jutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego:crazy: chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady:zawstydzona/y:

hej danulka:tak: jutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego:crazy: chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady:zawstydzona/y:

Kochana spokojnie czasami tak bywa ale nie zamartwiaj się będzie dobrze, pamiętasz co kiedyś mówiłam?? Tego się trzymamy i żadnych smutków koniec kropka :tak:

reklama
Do góry