kinguś
Nie poddam się
Dzięki.I Kinguś, gratuluję Ci serdecznie, bo widzę, ze się udało, fantastycznie!!!!
![]()
Super:-):-)hej dziewczynki ja padam na pyska! skonczylam ten rozdzial pisac! (2 dni) sadze ze jeszcze brakuje mu oglady i pewnie promotor powie ze jeszcze wieli innych rzeczyale co tam! padam normalnie !!!!
Dobry wynik oznacza, że była owulacjaCzy my mówimy o takich samych normach? Bo mój progesteron w 20 dc wynosił 55. Nie jest za wysoki w takim razie? Norma jest niby do 76. Jutro wrzucę tu dokładne wyniki, ale coś mi tu nie gra.... Teraz już uciekam, spokojnej nocy![]()

Znajdzie na pewno coś 10000 razy lepszegono i cos smutnego....mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

Trzymam kciuki;-)Hej - witam z rana przy kawce jak zwykle...
żmierzyłam dziś tempkę dwa razy
o6 wyszło 36,8 a o 7 36,9 - oczywiście bez wstawania zł.óżka... Podsypiałam sobie przez godzinkę. Ale wyszło te 0,05st na pół godz... Tak, że na razie jestem dobrej myśli...Oby tak przez następne 40 tc..:-):-):-) ale nie zrobię testu - nie ma mowy - może dopiero w poniedziałek;-);-)
Tylko gorzej jak się przyzwyczai ;-);-)Musze sie Wam pochwalic, dzisiaj rano robilam za dobra zone;-)
Nie moglam spac po tym jak zmierzylam tempke, wiec wstalam, umylam sie i zrobilam M sniadanko :-)
Oczywiscie robie mu sniadanie raz na dluuuuuugi czas, dzieki temu jest mi wielce wdzieczny jak to juz nastapi i traktuje to jako wyroznienie
A ja sie przynajmniej nie narobie na co dzien
![]()
To rzeczywiście pechSzlak by to trafił...
Wyników mojego HCG jeszcze nie ma i jutro chyba też nie będzie bo sie podobno analizator popsuł w laboratorium!!!
Jak pech to pech!!!![]()

Ewelaa gratuluję :-):-):-):-):-):-)
A ja dziś sobie wzięłam sobie urlop bo mam to usg i pewnie w pracy bym nie wysiedziała. Pamiętajcie o trzymaniu kciuków o 15:55.