reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pawimi każda z nas w końcu zrozumie, że nie ma juz dzidziusia tylko samodzielne dziecko;-)
Kamalodz witaj po przerwie.

Dziewczyny jak ubieracie smyki przy 15 stopniach, na spacer?? Bo ja nie wiem czy mam ubierać jej rajstopki??

reklama
Witam u nas ciepło a my w domku Amelka kaszle , smarka sie i ma temperature na godzine 15 mamy wizyte u lekarza bo dzis w nocy strasznie kaszlała.

U nas niby 16 stopni ale okropne wiatrzycho i dosyć zimne..........mały dzisiaj miał czapkę bawełnianą, cienke rajstopki bawelniane body z krotkim, bluzka bawelniana, cienkie spodenki i kurtke jesienna
Teraz zasypia a jak wstanie to znowu spacerek, moze nie bedzie juz tak wialo

U nas niby 16 stopni ale okropne wiatrzycho i dosyć zimne..........mały dzisiaj miał czapkę bawełnianą, cienke rajstopki bawelniane body z krotkim, bluzka bawelniana, cienkie spodenki i kurtke jesienna
Teraz zasypia a jak wstanie to znowu spacerek, moze nie bedzie juz tak wialo
U nas strasznie ciepło, odczuwalna temperatura 22 stopnie:-D
Małej ubrałam czapkę bawełnianą, cienkie rajstopki, spodenki dresowe, body z długim rękawkiem cienki sweterek, bluzę i kamizelkę. I jak wyszłam do sąsiadki bo przyjechała z wnuczkami 2 i 4 latką, to mała była najlżej ubrana, tamte w zimowych kurtkach czapkach i szalikach:baffled: :szok:dziewczynki aż purpurowe były, na szczęście przyjechała mama jednej i je porozbierała. Moja niunia pierwszy raz się tak naprawdę z dziećmi bawiła i zjadła z nimi kaszę łyżeczką:szok: z miseczki,(sąsiadka przyniosła dla wszystkich obiadek) jednak racja że z innymi dziećmi bardziej smakuje:-D. My poczęstowałyśmy dzieći chrubkami i gumą mambą, bo mała dostała a nie daj jej takich rzeczy. Teraz smacznie śpi w swoim łóżeczku:-D, już nie spi w wózku, jak wstanie idziemy dalej się bawić z dziećmi;-)

my bylismy rano :-) bylo tylko 7 stopni mial grubsze rajstopki, dzinsy, bodziaki, bluzka, bluza- z dlugim rekawiem wszystko i cieniutka wiatroweczka na to :-)
teraz swieci piekne slonce i jest juz 12 stopni w cieniu o 16 idziemy na ogorek do szwagierki :-) wiec maly sobie polata sam , ubiore mu jakies ciuchy do wybrudzenia i zdrachania najwyzej :-)

Kama witaj :-) super ze mamusia juz u was jest,

Nutka zdrowka dla Amelki :-)

u nas dzisiaj tak cieplo że wiktoria bez czapki chodziła, musimy juz jakas chustke kupic bo jednak glowke musi miec chociaz czyms okryta:tak: mielismy dzisiaj body z krotkim ders welurowy i taka wiatrowke i rajstopki (zalozylam jej bo myslalam ze bedzie spac i zeby nie zmarzla czasem) jednak byly niepotrzebne.

Witajcie.A ja mam super humorek.Właśnie się wyklarowała nasza sytuacja mieszkaniowa i w końcu dostaniemy to mieszkanie po babci o które tak walczyliśmy.Ale się cieszę.
Pogoda super właśnie byliśmy na spacerku.Mały się trochę zdrzemnął w wózku bo w domu to już nie chce spać w południe.Ja też ubieram mu rajstopki i lżejsze spodenki, bodziak jakaś bluzka i kurtka taka wiosenno-jesienna.I lżejsza czapeczka.
Esti fotki jak zwykle rewelacja i super masz fryzurkę.
Dla Amelki dużo zdrówka.
Normalnie dostałam powera przez to słońce.Idę trochę posprzątać.

reklama
Do góry