reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
dziewczyny, przecież przepowiadające to bodajże miesiąc przed porodem, a nam jakby nie było trochę jeszcze brakuje...

Agatka, najlepiej się upewnić... ja mam takie 2-3 razy dziennie, parę razy brzuszek robi się twwardy jak kamień i potem ustaje... pytałam gina,a on na to : to normalne, w końcu jest Pani w ciąży! jak tu takiego nie zabić :-D

agata, moze szyjka Ci sie skraca. Ja mialam takie klucie w srodku, gdy mi sie szyjka skracala:baffled: Teraz za to przy kazdym wstawaniu z pozycji siedzacej strasznie bola mnie pachwiny, zupelnie jakby sie kosci rozchodzily i przez pare minut chodze jak kaczka, bo zlaczenie nog powoduje niezly bol:eek:

No laseczki, dupska Wam się rozłarzą po prostu ;-):-D Bez urazy, tak mi się jakoś wymsknęło :sorry: Za karę za tą niewypażoną gębę mam teraz to zapalenie krtani :baffled: Pani laryngolog powiedziała, że mam najlepeij nic nie mówić, a jak już muszę mówić to szeptem. Zapisała mi też jakiś mukolitytk rozluźniający wydzielinę i ułatwiającą wykrztuszanie. Dostałam też krople do nosa bo mam obrzękniete śluzówki i powiedziała, że jak kropli nie będę stosowała to mogę mieć problemy z zatokami.

Muszę sobie troszeczke ulżyć bo za chwileczkę mi sie zacznie rozłazić ;-):-D A zreszta rozłazić niech się rozłazi, poród lżejszy będzie, ale żeby potem się wstapiła :-D

reklama
Tricolor Ty cholero, a niech Ci sie rozejdzie i nie zejdzie:-D:-D:-D;-);-)
A co do tylka to sie zgadzam, moj juz nieczego sobie, przynajmniej moj maz ma na co popatrzec:-D;-) zamiast ogladac w tv lalunie z rozmiarem "zero";-);-) Rozmiarowi zero mowie - nie!!:tak:;-);-)k

A tak juz bardziej przyzwoicie, bardzo zyczylabym sobie po porodzie wrocic do mojego rozmiaru 38/40:tak:

Do góry