reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

no u mnie tylka to juz sie nie da przeoczyc :crazy:
a jeszcze z takim brzuchem, udami i cyckami to doslownie jak figurka boginii plodnosci :growl:

reklama
Za karę za tą niewypażoną gębę mam teraz to zapalenie krtani :baffled: Pani laryngolog powiedziała, że mam najlepeij nic nie mówić, a jak już muszę mówić to szeptem.

To Twój mąż musiał się ucieszyć słysząc takie zalecenia lekarza - przynajmniej sobie trochę odpocznie od ciężarówkowych biadoleń;-) A tak na serio - to wracaj szybciutko do zdrówka Tricolor :tak:

Tricolor Ty cholero, a niech Ci sie rozejdzie i nie zejdzie:-D:-D:-D;-);-)

:cool2:

To Twój mąż musiał się ucieszyć słysząc takie zalecenia lekarza - przynajmniej sobie trochę odpocznie od ciężarówkowych biadoleń;-) A tak na serio - to wracaj szybciutko do zdrówka Tricolor :tak:

Wyjechał na 2 dni jak zwykle więc mam nadzieję, że jak jutro wieczorem wróci ze mną będzie lepiej, choć powiem szczerze, że w tej chwili to prawie wcale wydobyć z siebie dźwięku nie mogę tak mnie dopadło. Raz w życiu głos straciłam na amen i to był koszmar, oby mnie tym razem Bóg tak nie pokarał :eek:

Tricolor wracaj szybciutko do zdrowia i do głosu:-)

Ja dzis tez byłam u lekarza wszystko ok mała rosnie i nic jej nie usosło i jak gin mój mówi nic juz nie urosnie.Jak mu powiedziałam ze bardzo boli mnie prawa pachwina to powiedział tylko tyle ..." wie Pani kiedy przejdzie"... no cóż trza jakos wytrzymac do porodu i tak juz bliżej niż dalej jakos dam rade.Jesli chodzi o moje skurcze to póki co No-spe kazal brac mi pomagała chyba zeby nie pomogło to mam sie z nim skontaktowac.Mam nadzieje ze mój brzusio sie uspokoi i nie bedzie twardniał.:-)

Hej!

Właśnie wróciłam od lekarza. Ciśnienie 120/80, mocz w porządku i do tego pobieranie krwi. Lekarz sprawdził ułożenie dzidzi - najpierw ręcznie, a potem włączył na chwilkę usg, więc mieliśmy okazję podejrzeć Maleństwo:-D Leży główką na dół, czyli nie przekręcił się od 2 tygodni i miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Wymiary są takie jak powinny w 29 tc. Więc ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku:tak: No i żadnych Prima Aprilisowych żartów nie było;-)

Hej!

Właśnie wróciłam od lekarza. Ciśnienie 120/80, mocz w porządku i do tego pobieranie krwi. Lekarz sprawdził ułożenie dzidzi - najpierw ręcznie, a potem włączył na chwilkę usg, więc mieliśmy okazję podejrzeć Maleństwo:-D Leży główką na dół, czyli nie przekręcił się od 2 tygodni i miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Wymiary są takie jak powinny w 29 tc. Więc ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku:tak: No i żadnych Prima Aprilisowych żartów nie było;-)

No no no pogratulować Tusienka, super!!!! :-):-D:-D

Tricolor wracaj szybciutko do zdrowia i do głosu:-)

Ja dzis tez byłam u lekarza wszystko ok mała rosnie i nic jej nie usosło i jak gin mój mówi nic juz nie urosnie.Jak mu powiedziałam ze bardzo boli mnie prawa pachwina to powiedział tylko tyle ..." wie Pani kiedy przejdzie"... no cóż trza jakos wytrzymac do porodu i tak juz bliżej niż dalej jakos dam rade.Jesli chodzi o moje skurcze to póki co No-spe kazal brac mi pomagała chyba zeby nie pomogło to mam sie z nim skontaktowac.Mam nadzieje ze mój brzusio sie uspokoi i nie bedzie twardniał.:-)

Blumetka, super, winszuję!!! ja tam idę jutro i mam nadzieję że mója córunia nie wywinie mi numeru i nie stanie się Adasiem broń Boże :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!

Gratulacje i ode mnie, dobre wiadomości to podstawa :-D

Do góry