reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.

U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.

reklama
No te hasla Hania to masz na medal!!! ja jestem grzeczna, wiec zacisnelam nozki i czekam ...a jak! Tylko zamiast batonika zjem banana, bo batonika w domu brak:-D

posikam sie zaraz.....:-):-D:-)
Ja jak wczoraj Was czytałam to nie mogłam się powstrzymac od płaczu - same łzy mi leciały ze śmiechu:-D
Marzenixx-Ty mi tu nie sciemniaj...doopa jak jest kazdy widzi!:-)
A z nowa torebka bedzie jej napewno do twarzy!!!! kupuj i sie nawet nie zastanawiaj!
... ja dostalam wlasnie od M jak tu przylecialam takiego brazowego wielkoluda na dzien kobiet-fajna i uwielbiam duze, brazowe torby!
:rofl2:byle z przykucem:rofl2:

Wikulaa-dzieki za zaproszenie-buziaczek!
Jeeeezu - uwielbiam torebki i buciki:tak: M się ze mnie już śmieje, bo też mam taką jedną dyżurną, z którą chodzę w kółko, ale kupowac mogę zawsze;-)
Świetny ten kawał:-D Ja już mam posprzątane zostały mi jeszcze okna do umycia ale to chyba zrobię jutro dzisiaj mi się już nie chce.
Ja mam posprzątaną tylko łazienkę tak dokładnie - reszta :sorry:- czekam na krasnoludki:-D:-D:-D
Tez mam ochote na wizyte u fryzjera i tak sobie mysle, ze wyskocze w przyszlym tygodniu... trzeba sie jakos nastawic pozytywnie do tego macierzynstwa, ponoc nie zawsze latwego.Wlasnie rozmawialam z babeczka w pracy na temat zlobkow tutaj. Oczywiscie nikt nic nie wie i mysle, ze nawet nie podejrzewa... ale dowiedzialam sie, ze srednio za zlobek trzeba liczyc £300 tygodniowo. Powariowali chyba! I jakos tak mnie zaczal martwic ten temat, ze zadzwonilam do M. zeby zapytac co zrobimy dalej...chociaz na spotkaniu byl, to tlumaczyl cierpliwie, ze najpierw czeka nas kolejnych 8 miesiecy ciazy, potem ze urodze, a nastepnie mam 9 miesiecy macierzynskiego i takie tam, ze ogolnie wszystko git. Pojac nie moze, ze mnie martwic moze to co bedzie za 18 miesiecy! Co za Chlop! Chyba mnie jakas ciazowa panika ogarnela!
Kulaszusza - 9 miesięcy macieżyńskiego:szok: zazdroszczę:tak:
no ja ci sprzątne hihiihihi!! jeszcze widzialam taka sliczna dużą zamszową zielona taką ciemna butelkową i ta byla poprostu idealna ale nie wiem w sumie ten zielony, juz bylam raz chora na zielony 2 lata temu, to mam i buty i torebke ale inna zupelnie i w sumie skore zamszową mam.... nie wiem co robic....:confused2:
zie:tak:lona - musi być cudo, chociaż indygo też fajny kolorek, to ja ostatnio mam czas na zielone
bardzo dziekuję za instrukcje :-D
Zdolniacha - śliczny suwaczek:-)
Jestem na 1401 stronie:sorry:

Jestem juz w domu więc trochę wam poodpisuję:))
(tylko pamiętajcie, że jestem gejem:-)więc nie wiem czy możecie mi ufać:laugh2:)
To jak kupisz to sie pochwal...:-) a czy one sa z obcasami??? bo skoro masz jakos nimi nieobecnosc M rekompensowac to moze by sie i dluższy obcas przydal?:laugh2::-p:laugh2:
Gdzie pracuje Twoj M ze tak jezdzi i jezdzi...nawet w rocznice?:eek:
żeby chociaż pożądny czybek miały:zawstydzona/y:

Będzie dobrze.

Wróciłam od ginki, słuchałyśmy serduszka dopplerem i wszytsko ok.
Ale wziełam sobie na tydzień zwolnine.
Buziaczki uciekam na obiadek.

To świetnie, że u was wszystko dobrze!!

Ja umyłam w środę bo chciałam zdążyć przed IUI.:happy:

A na mnie okna jeszcze czekają, myłam je miesiąc temu, ale po ostatnich deszczach wyglądają tragicznie...:crazy:

Dzięki:-) Zaraz kończę pracę i jadę do apteki. Znowu wydam na leki. Folik musze kupic bo się kończy. Dostałam dzisiaj premię nawet t mnie stać:-D
I za premię chce sobie (mężowi) kupic jakiś seksowny gorset... A co, niech chłopina się nacieszy wdziękami żony jak przyjedzie, żeby wyjezdżać nie chciał:-D:-D

Ja właśnie dizisiaj byłam na zakupach i kypiłam sobie dwa piękne cyckonosze (jeden czerwony:rofl2::zawstydzona/y:)
zaszalem i jeszcze wiosenne kosmetyki do makijażu sobie pokupowałam (cienie - jaśniutkie żółte i różowe - cudo)

indeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.

trzymaj się...

ale dziś pusto... a ja muszę leżeć...
Hanka, Kaprychy, Lolitko co u was ??

Ty nie marudź tylko odpoczywaj, źle ci, że leżeć musisz??? A za 9 nmiesięcy będziesz narzekała, że nie masz kiedy się położyć, korzystaj póki możesz...
a tak wogóle to - Trzymam kciuki

Martynko kochana !!!

Mocno trzymam kciukasy za powodzenie !!!

Hihi też mam lody w lodówce :-)
Ale zaczekam na męża, aż wróci ze spotkania z kolegą :-)

A jutro jedziemy do naszego domku letniskowego koło Wrocławia i zaliczymy kiełbaski z grilla, mam nadzieję też troszkę opalić buźkę i ramiona .

Kinguś masz teraz podczas ciąży problem z cerą?
Ja zawsze miałam skórę tłustą, ale teraz to jest masakra-wyglądam momentami jak nastolatka, nawet takie krostki mi wyskakują pod brodą na szyji :szok:

Ojjj jakbym na grila sobie poszła... ale na szczęście niedługo sper ognisko będzie:tak::tak:
Niestety nie można mieć wszystkiego - i pieknego brzusia i jeszcze pieknej cery ( ale nie martw się na pewno za jakiś czas wzystko się unormuje, teraz to hormony szaleją...)
Sory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.

U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.

Koniecznie do lekarza się wybierz!!

a mnie dzisiaj coś tak dziwnie brzuch boli, nie wiem o co chodzi...??

reklama
Do góry