I koniec dnia. Wreszcie umyłam te cholerne okna.A teraz włączyłam film na dvd i zrobiłam sobie drinka ale jakoś odeszła mi cheć na niego i chyba wyląduje w zlewie.A co do @ jeszcze nie przylazła.Następny dzień nadziei .Jeśli do niedzieli nie przyjdzie robię test a co mi tam szkodzi.Kroczek_K ja chętnie wpadne do ciebie wpadne na kolacje.
reklama
Zapraszam na kolację. Dziś w menu kanapeczki z pyszną kanapkową sałatką z tuńczykiem, jajeczkami i ogórkiem kiszonym oraz natką pietruszki i cebulką.
Już jestem po jedzonku, ale coś takiego to bym zjadła, mniam

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no kochana to zabieraj sie do roboty rób swojemu M z penisa śmigło!Ja wróciłam od Super G i mam piękne 2 pęcherze o wielkości 26mm, dostalam zastrzyk w dupę z Pregnylem i mam się stawić w poniedziałek o 18.15 celem sprawdzenia czy aby napewno pękły.
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.

o mniam mniam, ale ja juz nie dam rady, wlasnie sie objadłam tostamiZapraszam na kolację. Dziś w menu kanapeczki z pyszną kanapkową sałatką z tuńczykiem, jajeczkami i ogórkiem kiszonym oraz natką pietruszki i cebulką.

HankaM
Fanka BB :)
no kochana to zabieraj sie do roboty rób swojemu M z penisa śmigło!
o mniam mniam, ale ja juz nie dam rady, wlasnie sie objadłam tostami![]()
Muszę czekać jak Pan wróci z roboty, potem posiedzi sobie na kompie i łaskawie przybędzie do alkowy puknąć swą księżniczkę. Czyli koło 2 nad ranem.
Ja dalej mam światło w lodówce ale kupiłam sobie słonecznik i piwo to zapije głoda.
Muszę czekać jak Pan wróci z roboty, potem posiedzi sobie na kompie i łaskawie przybędzie do alkowy puknąć swą księżniczkę. Czyli koło 2 nad ranem.
Ja dalej mam światło w lodówce ale kupiłam sobie słonecznik i piwo to zapije głoda.
A ja tam dzisiaj bezalkoholowo... natomiast na jutro się umówiliśmy ze znajmomymi na jakąś potańcówę

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to pieknie i hgratulacje... oj jak ja bym tak tez chciala...trzymam kciuki za reszte z 9 miesiecy:-):-)Powtorzylam dzis testa i wyszly dwie grube krecky:-) https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=125883&stc=1&d=1238740505
i oby malpa nie przyszla...Witam!Ada200 Gratulacje.A u mnie bez zmian.Czekam na @ a bardziej na jej brak.Życze wam miłego dnia.
no pewnie - dobrze zrobilas... ja tez tak mam bo swoja pierwsza ciaze tez poronilam i w drugiej bralam duphaston ze 4 miesiace... juz nie pamietam nawet...Eve84 wiem ze nic jeszcz nie bedzie widac ale jestem po poronieniu i kazala mi przyjsc jak zobacze dwie kreski to mi da na zapas tabletki na potrzymanie:-)
jak mieszkac to tylko w krakowie - ja nigdy stad nie rusze sie na krok - kocham to miasto... katowice?? beee nieladne;-);-) kopalnie i wągiel wszedzie...w Katowicach, chcielibyśmy mieszkać w Krakowie bo mój M. to rodowity krakowianin, ale jak patrzeliśmy na te ceny to drooogo :-(
ale jak masz namiary to dawaj :-)
rob rob i sie nawet nie zastanawiaj...i szybko rano dawaj znac...Zrobie test jutro z rana chociaz nie wierze ze moglo sie udac
Kroptusiu - badz dzielna. Moja kolezanka w tym tygodniu wyszla z dzidzia do domu a mala urodzila sie w 27 tc. termin porodu wogole byl na poczatek maja. Mala szybko doszla do siebie i teraz wszystko powinno byc ok. Oczywiscie najlepiej jest jak sie urodzi w terminie ale tego nigdy nikt nie przewidzi. Dbaj o siebie i uwazaj na siebie.ja juz chyba nie bo co pojde jest cos innego nie tak :-( jak w miare ustaly skurcze to sie dowiedzialam ze lozysko zeszlo na dol a w 98% idzie do gory ja nie to to tamto, za 3 tyg kolejne usg i zobaczymy czy szpital do konca
no i dzis zaczelismy-przynajmniej na poludniu dzis bylo cieplutko...Witam i pozdrawiam wszystkie cieplutko)Widac, ze nasza piekna sloneczna wiosna do Polski poszla... i dobrze, tez wygrzejcie kosci po zimie... nalezy Wam sie...Milego dnia!
no ja tez poprosze bo z tym moim gardlem to za mycie okien sie nie zabieram, zwlaszcza ze w trzypokojowym mieszkaniu mam ich...7 - w tym 2 balkony... jest co robic, prawda??Zaniepokojona...jej zatrzymaj sie na troszke ....a moze ja cie wypozycze i od razu u mnie przedswiateczne sprzatanko oblecisz...ja bym tak chciala posprzatac na cacy i okna umyc a nie moge....
bo my z krakowka to nigdy stad nie wyjezdzamy na stale... zawsze myslami to krakow jest na pierwszym miejscu.dziękuję...jak milo:-)
ale male sprostowanko: w odali tylko ciałem jestem...duchem pozostaje w malopolsce:-)
...a jak sie uda to moze i do tego spacerku miedzy swierkami sie latem dolacze z wlasnym pchanym czterokolowym pojazdem:-)![]()
jak pieknie -teraz tylko czekac i zaciskac kciuki - bedzie dobrze bo niby jak ma byc po takich "poprawinach"Witam po 2 dniach nieobecności!:-)
Dziś o godz. 10 miałam IUI i nie było tak strasznie jak sobie wyobrażałam... teraz modlę się by się udało!Jestem optymistycznie nastawiona miałam 3 pęcherzyki więc jest duża szansa... teraz sobie odpoczywam M. każe mi leżeć, więc mam dziś dzień leniucha!
Co kochane u was? nie dam rady nadrobić więc proszę o skrót : jakieś nowe wiosenne fasolki się pojawiły?
pozdrawiam

i moglam tych chyba 40 stron nie czytac hihi - kropeczko - pieknie to strescilas...same konkrety - jestes niesamowita.Martynko-kochanie-lez i wogole sie nie ruszaj...nawet nie mysl, zebys sie nie wzdrygnęla!!!! zaciskam kciuki za Ciebie i fasolke, niech sie tworzy!!!!! A skoro mialas 3 pecherzyki to moze nawet blizniaki sie udadzą???? Napisz jak to dokladniej wygladalo...
A u nas...Ada-ma grube mocne II...tylko fluidkow jeszcze nam nie wyslala , a Nenius urodzila synka:-):-):-) No i jedziemy do Hanki mna 30ste urodziny koncem kwietnia...dlatego nasza kochana Hania poki co bedzie bardziej zajeta w kuchni-pierogi lepi na nasze natarcie i zbiera po lasach drwa na ognisko(Hania...juz sie boje co mi odpiszesz...prosze o łaske!)
I Martynko - sluchaj sie kolezanek - lez i nic nie rob, narobisz sie po porodzie a bedzie sie dzialo, oj bedzie:-):-):-)
ktos musi tego pilnowac,przeciez...sama chyba tu siedze i porzadku pilnuje na forum...taki etat...cieciai juz mi odbija...za duzo promieniowania z monitorka...za duzo...jak na mala kropeczke
![]()
TO WSZYSTKO PRZEZ HANKĘ!!! Tak naobiecywała że jak jej nie będzie to się fasole posypią więc myślałam że to wykorzystam jednak![]()
przytulam i nie trac nadziei - bo tu jej nie wolno stracic - pamietaj ,ze probujemy do boluindeksu brak, i beta 0,1 :O czyli ani to ani to ... miesiaczki brak,temp dzisiaj przed 7 :37,4 i gesty bialy sluz, . No ale coz. beta raczej chyba nie klamie.
koniecznie - a jak te plamienia to brak progesteronu a jeszcze jak nigdy tak nie mialas to tym bardziej powinnas to sprawdzicSory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.
U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
no to pieknie.. dbaj o siebie...Wlasnie wrocilam od gin i widzialam mala fasolke :-).Dostalam zastrzyki na potrzymanie i duphaston. Nastepna wizyta 24.04
reklama
HankaM
Fanka BB :)
A ja tam dzisiaj bezalkoholowo... natomiast na jutro się umówiliśmy ze znajmomymi na jakąś potańcówę![]()
Tez bym gdzieś polazła między ludzi ale nia mam z kim, nie mam gdzie a i rozrywka u nas kiepska. Zapuszczę sobie muzyczkę i styknie.
Podziel się: