reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No to tu sie powinna chyba AndziaS wypowiedziec bo psycholozka...czy to grozne? to sie leczy? Nie no a tak na serio-Ktosiowa jak to czytasz to moze jeszcze sie odezwiesz do nas i jakos sie da to wszystko naprawic...co?
A czy ktos wie gdzie jest DZEN4??? kochana daj znac bo sie martwie ze cie jednak zamkneli w celi!!!!
I się wypowiem - jeżeli to zaburzenia osobowości to jeszcze szansa jest - po długiej terapii, ale jeżeli rozdwojenie jaźni - niestety - można uzyskać poprawę w fazie utajenia choroby, ale nie da się wyleczyć:no: no i leki, leki, leki...
no wyprawiłam mężulka na to bierzmowanie teraz sie zajme soba, suwaczki mi sie udały teraz posłucham waszych rad. bo przeczytałam że w czasie staranek dobrze jest brać wiesiałka i pić len a i coś o witaminie B6 wspominano co wy myślicie o tych wspomagaczach??
ja piję wiesiołek do owulacji, łykam kwas foliowy (ale nie codziennie - bo łykam już długo - jak mi się przypomni) od czasu do czasu magnez i B6 a M łyka salfazin:tak:
Oj będzie się działo coś czuję.
Lenistwo to forma spędzania wolnego czasu.
Hanka - lenistwo to w ogóle jest forma spędzania czasu - nie musi być wolny:sorry:
Dziękuję za odpowiedz.Mam nadzieje że nie będzie mi to potrzebne.A pytałam bo byłam ciekawa.Jakoś mnie ogarnął smutek że nigdy nie będę mama.
Beatko - co to za myśli - zasada forum (jedna z wielu) - nadzieja umiera ostatnia:tak:
kwas foliowy biore już od ponad pół roku i nie wiem czy sobie przerwy nie zrobić??
to moze sobie zakupie ten wiesiołek może w czymś pomoze a napewno nie zaszkodzi:-)mężusiowi też zakupie witaminki zwłaszcza że papierosy pali to mu witaminek brak:tak:a tak wogule to jak długo wy się staracie?? i dlaczego sie wam nie udaje?? ja wiem że mam prolaktyne podwyższoną i to pewnie dlatego:tak:
Ja mam chorą tarczycę:-(
a bo 3 dzień mnie mocno jajniki bolą :wściekła/y:
do tego chyba jakąś chandrę złapałam :-(
kucuk - Ty weź tego M na poważną rozmowę - postrasz, że będzie Cię oglądał taką zachandrowaną jak się nie zdecyduje - hihihihi:-D
Już któraś z dziewczyn czeka aż jej mąż wyrazi zgodę. Ja sobie tego nie wyobrażam, żebym pytała się mojego o zgodę bo na to czekałabym do śmierci.
Ja wiem kiedy mam owu, ja łykam leki, ja będę targać przez 9 miesięcy, ja będę rodzić, ja będę karmić i na mojej głowie będzie dziecko więc o co ja mam go prosić. Ma zapłodnić i tyle.
No ale jak wy jeszcze młodzi to samiec może się zniechęcić do przymuszonej ciąży.
Hanka - zabrzmiało jak wypowiedź menedżera d/s ciążowych - dobry plan połowa sukcesu, albo jak plan z czasów komuny - tylko nie 5 letni, a 9 miesięczny:-D
tak zrobie sobie wieczór babski w pojedynkę :tak:
wiesz, tylko mój M. też bardzo pragnie dziecka, przynajmniej tak mówi
jak to w pojedynkę - a my:wściekła/y:
mam dzisiaj takiego lenia, że aż wstyd... wiecie co robię??/
Gram w jakieś durne gierki w necie...to totalnie odmóżdża...chciaż mój M jak to widzi, to twierdzi, że mnie już nie można odmóżdzyć, nie ma z czego, świnia...ale ja mu robię to samo, tylko, że ja mogę:-)
ja też lubię takie odmóżdżacze - świetny relaks;-)
Ja to chyba poleze do sklepu i kupię sobie piwo. Strasznie mi się chce a nie piłam już kilka dni - zaniedbuje się strasznie. Poza tym trza korzystać bo mówie wam czuję w moczu, że fasola będzie albo grudniowa albo styczniowa u mnie. Na bank.
jejku - taki grudniowy mały Haneczek lub Haneczka:tak:
Z serii baba za kierownicą i pomocna dłoń męska
Ale się uśmiałąm - i mój M też:-D
Ciekawa jestem, jak byśmy wszystkie siebie mieszkały blisko i umówiły byśmy się na popijawę to czy dalej by nam się tak kleiło.
ja tam nie rozmawiam ze swoimi, nawet napisalam, że nie jestem w stanie rozmawiać z nimi na ten temat. A z wami to jakoś normalnie, może dlatego że mamy ten sam problem.
Ja też już pisałam, że tylko siostra mnie rozumie i nie robi aluzji co do blokad psychicznych i odpuszczania - reszta albo mnie złości albo unika tematu:tak: a na BB pełne zrozumienie:tak:
jutro jak bede juz wszystko wiedziala, czyli tak popoludniu odrazu dam znac :) a teraz zmykam robic projekty, bo jutro mam konkurs, o indeks na studia, wiec warto powalczyc skoro to juz 3 etap :) Buziaki,milego wieczorka:*
Ale Ty zdolniacha musisz być - konkurs o indeks - no, no, no:laugh2:
W dupie ci sie popierdzieliło. Prędzej to ja zawitam u ciebie niż ty u mnie.
Skromnie to sie chwali. Jak se skosisz to będziesz miała
Skoszę sobie - tylko jakiś sprzęt przyszykuj, bo kosą to sobie lub Wam krzywdę zrobię - a jazda na takiej kosiarce może być zabawna;-)
Która umie robić na drutach bo muszę kończyć swój kocyk. Nauczylam się zaczynać i robić tylko nigdzie nie pisze jak się to zakańcza.
No przecież fasola mi zmarznie w grudniu albo styczniu.
Hanka - TY nie zmieniaj tematu i od imprezy nie wymiguj:-D

no to jeszcze ponaed 20 stron:no:

ja piję wiesiołek do owulacji, łykam kwas foliowy (ale nie codziennie - bo łykam już długo - jak mi się przypomni) od czasu do czasu magnez i B6 a M łyka salfazin:tak:
:tak:

Ja mam chorą tarczycę:-(
tak właśnie miałam sobie zakupić wiesiołek dzisiaj ale zapomniałam :-(a B6 mam w domu to będe brać jak może pomóc:tak:
mi lekarz zrobił TSH i wyszło w normie to chyba zdrowa ta tarczyca:-)

Witam dziewczynki. Mam troszkę dużo pracy w robocie więc nie mam czasu zaglądać ale staram się od czasu do czasu Was podglądać.

Witam się wieczornie.

No nie da się nie klnąć jak widzę ten ogrom stron do czytania, na szybko przeleciałam i:

Ada - Gratulacje - Witamy w gronie ciężarówek - stawiasz pępkowe

Gosia - kochanie ja miałam HSG. Jak chcesz to napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie.

Kulawiec co wyemigrował do Anglii i plamki zostawia - zasłużyłaś na pierogi, ale będziesz jadła po sezonie grzybobrania i z jednej miski z moim M.

Ja wróciłam od Super G i mam piękne 2 pęcherze o wielkości 26mm, dostalam zastrzyk w dupę z Pregnylem i mam się stawić w poniedziałek o 18.15 celem sprawdzenia czy aby napewno pękły.
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.

reklama
Zapraszam na kolację. Dziś w menu kanapeczki z pyszną kanapkową sałatką z tuńczykiem, jajeczkami i ogórkiem kiszonym oraz natką pietruszki i cebulką.

Do góry