reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no hej aga
widze bratowa obdarzona taktem jak nie wiem co:(
co do sprzatania to...hmmm....ja tam patentu nie mam...sprzatam codziennie wiec duzo do roboty nie mam:):)) a lubie sprzatac:)

no ja też lubię ale w pracy siedzą od 8 - 18 (poniedziałek - sobota) i szczerze mówiąc nawet nie mam siły robić cokolwiek wieczorkami. Może jakiś czarodziej pomoże albo nauczy sprzątać mojego męża:-D

Hej kinguś faktycznie " co za ludzie" mózgi im się już lasują...ale znam ja juz kilka lat i przywykłam do jej "pomysłów" co nie zmienia faktu że i tak mam ochotę ją zamordować...

Ostatnia edycja:
Hej kobitki kochane.
Siedzę sobie w pracy zrobiłam kilka pitów i wena twórcza mi się skończyła bo pomyślałam sobie że przede mną jeszcze pożądki świąteczne.
Czy któraś z Was dobry patent na sprzątanko i szybkie dobre potrawy??
Kurcze...nie czuję tej "magii" świąt. Z roku na rok coraz mniej na nie czekam a tegoroczne święta to już wogóle mnie nie cieszą. Inaczej sobie je zaplanowałam.Chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne , bo gdy rano budzę się to jestem bardziej zmęczona niż wieczorem.W dodatku z samego rana moja bratowa :crazy:( o której wspominałam kilka stronek wcześniej) doprowadziła mnie do szału bo kazała wybrać mi dla siebie "sukienkę ciążową". Jak babcie kocham jeszcze jeden taki numer a ją zamorduję...co za tupet.:angry:
Całuję Was dziewczynki

Aguś do sprzatania trzeba sie tylko zebrac i jakos idzie :) Ja nie mam z tym problemow, moj pedantyzm przekradcza granice ludzkiej normalnosci..Tak na blacie w kuchni stoja 3 kufle, a jeden w zlewie, to ja musze ten jeden umyc zeby bylo parzyscie na blacie..Zreszta niemozliwoscia njest pelny zlew..

A co do szybkich i dobrych potraw..ja wybieram sie z mezem do mamci io babci takze mam z glowy wiec niestety nie pomoge :(

A co do bratowej...$^#*&(&)*&)^&^&%%^$#$#@#&*(*(*() - o tyle powiem, bo az mnie nosi jak slysze o takich osobach..Zlosliwosc ludzka przechodzi pojecie..Proponuje ja olac..Ja bym nie umiala wiec jakas zlosliwosc by mi sie na pewno wypsnela..Cos w stylu "Sama wybieraj, nikt cie nie ubezwlasnowolnil...jeszcze :)"

A tak od siebie dodam, to od momentu jak dotarlam do pracy..8.40 - to o niczym innym nie mysle jak o jajecznicy, dopadla mnie taka chcica ze padne na twarz zaraz..

przyszla mamusia a mnie taka awersja na jajka wziela w tej ciazy ze wogole nie jem jajek......sama nie wiem dlaczego....jak zobacze to az mnie trzesie normalnie hehehe.....ciekawe co ja bede w swieta miala hahhaha

reklama
Do góry