Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Agatko - sliczna jest Wasza psinka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym spała w śpiworze, żeby się do niej potulić ;-)

bo sobie troche uporządkowalam mysli

co do mężów przy porodzie to każdy ma swoje zdanie:-) mój był i będzie bo chce;-) szwagier nie był i nie chciał.Tu nawet mąż może być przy cesarce ale to zależy od chłopa;-);-)
No ale i temat ciekawy....moj K powiedzial ze chyba nie chce byc przy porodzie a ja sama tez nie wiem czy chce zeby ze mna byl....przegadamy temat jak juz w koncu wroci do domu. W kazdym razie nalegac nie bede a prawda jest taka ze pewnie wszystko "wyjdzie w praniu"
Poza tym zastanawiam sie nad oplaceniem poloznej i jezeli sie zdecyduje to zakladam ze ona mi duzo pomoze...poza tym to ja jakos dziwnie porodu sie nie boje...chyba nie dotarlo do mnie jeszcze ze to juz niedlugo....zaczne sie stresowac jak K wroci bo to bedzie oznaczalo ze naprawde malo czasu zostalo:-)a teraz przedstawiam wam nową domowniczke jeszcze bez imienia![]()
Labradory sa boskie jak sa takie male
No i my chcemy beagla:-)Moim zdaniem super pomysl...ciekawe co Agata na toa moze psiaka nazwac June, na czesc Czerwcowek? :-)

, w koncu rodze w jego szpitalu, wiec nic go nie ominie
. Jestem ostatnio bardzo optymistyczna i wiem, ze napewno wezme sobie znieczulenie PDA, a dalej jak bedzie tak bedzie. Za poltora tygodnia czeka mnie egzamin na prawko, ciekawe, czy zdam z tym brzucholem, ktory ledwo miesci sie za kierownica
;-). W razie, gdyby mi sie nie powiodlo, bede zdawac az do skutku
napewno wezme sobie znieczulenie PDA,![]()