reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Taaa a dookola siebie bedziesz miala zrzedzace mohery ktore maja tylko jeden temat - choroby!!
Powinien byc zakaz rozmawiania na temat zdrowia w takich miejscach!
Wczoraj myslalam ze juz wstane i zwroce uwage, ze sobie nie zycze wysluchiwania wszystkich zalow. Jezeli do przychodni trafil czlowiek zdrowy, to po wysluchaniu tego wszystkiego napewno wyszedl mocno rozchorowany![]()
Dobrze ze jak ja siedze w poczekalni to same ciezarne tam sa i nie gledza.
Tau u mojego ginka niema starych matron , bo on jest dosć młody więc te ropuchy wstydzą sie :-):-) pozatym zawsze pacjentki są umawiane na konkretną godzine i jak przychodze to albo jest 1 albo nikogo niema także niemusze wysłuchiwać tych żali ale zgadzam sie z tobą że tak jest jak leżałam w szpitaly to nasłuchałam sie za wszystkie czasy , dobrze ze rodzinka sie pokapała i podrzuciła mp3 , słuchawki były prawdziwym wybawieniem.
Spore dzieciątka w czerwcu się szykują, a niektóre to już majowe
.
A u mnie na USG w 31 t.c. maszyna obliczyła niecałe 1700 gram,
za to położna w 33 t.c. za pomocą macania wyliczyła że 2400.
Trochę duża różnica, więc właściwie nie wiem jak duże dzieciątko przyjdzie mi urodzić. Mam nadzieję że USG się nie myli za bardzo - małe ciuszki na dłużej starczą:-).
A u mnie na USG w 31 t.c. maszyna obliczyła niecałe 1700 gram,
za to położna w 33 t.c. za pomocą macania wyliczyła że 2400.
Trochę duża różnica, więc właściwie nie wiem jak duże dzieciątko przyjdzie mi urodzić. Mam nadzieję że USG się nie myli za bardzo - małe ciuszki na dłużej starczą:-).
goniap2
Fanka BB :)
dziewczyny gratuluje malych klopsikow :-)
ohhh jak ja bym chciala znac wage naszego malenstwa szczegolnie ze sie martwie bym przedwczesnie nie urodzila...zreszta pewnie wiele z Was ma podobne mysli.
Mowicie ze polozna jest w stanie okreslic wage przy pomacaniu brzuszku...troche ciekawe jak ona to robi... za 2 tyg mam wizyte beda ja oczywiscie wypytywac:-)
ohhh jak ja bym chciala znac wage naszego malenstwa szczegolnie ze sie martwie bym przedwczesnie nie urodzila...zreszta pewnie wiele z Was ma podobne mysli.
Mowicie ze polozna jest w stanie okreslic wage przy pomacaniu brzuszku...troche ciekawe jak ona to robi... za 2 tyg mam wizyte beda ja oczywiscie wypytywac:-)
agata077
Czerwcowa mama 2009
ja tez po wizycie maly ma sie dobrze z macanego wychodzi 2500g ale u mnie to realne bo mam porownanie na siatce z poprzednich ciaz i sie nakladaja za tydzien test z glukozy
a za dwa tyg zapadnie decyzja czy dom nadaje sie na porod domowy przyjdzie polozna na wizytacje 
reklama
ja tez po wizycie maly ma sie dobrze z macanego wychodzi 2500g ale u mnie to realne bo mam porownanie na siatce z poprzednich ciaz i sie nakladaja za tydzien test z glukozya za dwa tyg zapadnie decyzja czy dom nadaje sie na porod domowy przyjdzie polozna na wizytacje
![]()
Agatko, super wieści! kobieto, wiesz co, czapki z głow, szczerze, bałabym się rodzić w domu, gratuluję odwagi