Witam Was majóweczki.
Ja tak nadrabiam zaległości i nic nie pisze, a jak kolejny raz wchodzę na forum to znów po kilkanaście stron do nadrobienia.
Confi wiem, że łatwo sie mówi bądź spokojna, a każdy i tak swoją sutyację przeżywa, ale ja też Ci napiszę, żebyś sie nie martwiła.
Ankzoc jaką Ty piękną kobietą jesteś. I w ciąży rewelacyjnie wyglądasz, a meża nie słuchaj
iwona100na musisz dowiedzieć się wszystkiego o tej bakterii i głośno domagac się swojego (pomocy ze strony służby zdrowia) przy porodzie.Masz racje lepiej być swiadomym zagrożenia, żeby móc się obronić.Będzie dobrze.
Witam nowe forumowiczki.
Aga km i Słonko dołaczam się do grona posiadaczek TAKO Jumpera. U mnie kolor mąż wybrał ( niech ma chociaż jedno) i jest zielono czarny. A Ty
Słonko chyba pisalas kiedyś o kolorach w katalogu i na żywo, że bardzo się różnią. Zgadzam się - ten mój jest jaskrawo zielony, a na allegro wyglada jak taki zgniło zielony.Duuuuża różnica.
U mnie wszystkie wcześniejsze obiawy porodu i bóle przeszły, więc czekam spokojnie na godzinę zero.
Słonko co do pozycji maluszka to ja też miałam USG w 32 tyg i ułozenie miednicowe i u góry brzucha rano miałam górę, więc myslałam że to główka. Teraz byłam na badaniu (dopiero teraz lekarz mógł to stwierdzić na 100 % bo mały zszedł niżej) i lekarz daje sobie ręce uciąć, że położenie jest główkowe, a ja dalej mam tą górkę pod piersiami. Więc teraz to chyba dupka jest.