reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

confi - to nieźle sie musiałąś wystraszyć :)
no wystraszył mnie nieźle ...pomyślałam sobie "świr jakiś" znaliśmy się 4 miesiące a mieszkalismy razem miesiąc no to co wy byście pomyślały?
Ześwirowałam , a moze pomyślałam sobie ,ze strace wolnośc...nie wiem sama

confi- ty to agenciara jestes :-D
no wtedy mi w ogóle do smiechu nie było :-D...normalnie w tango poszłam ...z reguły faceci tak robią no nie? :-D:-D:-D
ale przynajmniej dowiedziałam się ,ze wszystkie te powierzchowne znajomości są nic nie warte i że popełniłabym błąd życia gdybym pozwoliła M odejśc wtedy...

pochwal się dresikiem szybciutko :tak:

reklama
pewnie nie jeden pomyślał - to mogłaby być matka moich dzieci :-D
wiem po swoim M, że widząc wcześniej kobiety z brzuszkami - sam zaczął myśleć nad potomstwem i patrzył wtedy wnikliwie i znacząco na mój brzuszek :))

To tak jak mój M. ja jeszcze z rok chciałam poczekać z decyzją o dziecku, ale jak widziałam jego ślamazarny wzrok wpatrzony na dziewczynę w ciąży, albo na malutkie dziecko;-):tak:W końcu pomyślałam że mam 28lat i w sumie już najwyższy czas na pierwszą dzidzie.

confi - ja mialam bardzo podobną sytuację, ale z poprzednikiem mojego M (i już wiadomo dlaczego poprzednikiem, hehe). Fakt, znałam już wcześniej X, ale z czasów dziecinnych, więc jakie było moje zaskoczenie - gdy już na drugiej "randce" nagle zjawili się jego rodzice by mnie zobaczyć!!! Po tygodniu - poznałam dziadków, po 2 tygodniach - zaczął coś wspominać o ustatkowaniu się!!! no poracha!! a ja miałam wtedy z 19 lat.. i całe mnóstwo planów przed sobą..

Całe szczęście oboje ułożyliśmy sobie życie tak jak trzeba - X jakoś "wylizał" się, a z 1,5 roku temu nawet został tatą bliźniaczek, ja natomiast jestem przeszczęsliwa z M :)))

łoooo no to nieźle Cie osaczyli nie powiem , każda by zwiała :-D
jeszcze 19 latka to już w ogóle...ale jak widzisz...nie am tego złego :tak:

ja przed M byłam z jednym kolesiem 7 lat i on był typowym przykładem związkofoba...zero odpowiedzialności zero ustatkowania...nic...tylko imprezki i dziewczyny a ja jak ta głupia ryczałam za nim w domu...yyychhh nigdy więcej.

slonkoonline- kochana ja ci powiem, ze ja tez nie moglam znalesc u nas w miescie nic i zmaowilam przez allegro dresik z h&m

no to chwale sie moimi ostatnimi zakupami :-)

Załączniki

• DSCN1406.jpg
    DSCN1406.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 4f5a418a574295404b692e9b4c795dce.jpg
    4f5a418a574295404b692e9b4c795dce.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 1.jpg
    1.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 39
Ja narazie znikam bo muszę troszkę poleżeć. Smacznych obiadków życzę. Ja mam dziś obiad u teściowej: rolady z kluskami śląskimi mniam:-)

marychna- u nas malutka ma caly pokoik zrobiony w takie motylki, pszczolki biedroneczki hahah, obrazki na scianach, posciel z biedroneczka no to karuzelka tez musiala byc dopasowana, tatus wybral ;-)

ja mojego obecnego meza zostawilam w liceum bo stwierdzilam ze za przystojny dla mnie i ze bedzie latal za dziewczynami a ja takiego nie chce. Naprawde zostawilam go dla innego, strasznego flejusa, niezadbanego itd he he he ale wtedy inne myslenie bylo. Spotkalismy sie po 8 latach. Tak sie zlozylo ze ja bylam po bardzo dlugim zwiazku, on tez i nawet nie myslelismy o tym zeby byc razem a jednak :-) jestesmy po slubie, czekamy na nasza kluseczke a znajomi do dzis nie wierza ze jestesmy razem :-):-):-)

reklama
Tak wiec kto wie Confi moze jakbys wtedy mu uciekla a bylby Ci pisany to i tak pewnie byscie sie spotkali, tak bylo u mnie:-)

Do góry