reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenka Madziulek cudna :-)
a ja dzisiaj sie obijam w dmku
mam 2 dni wolnego wiec troche sprzatam gotuje i takie tam :-)
Alla powiedz Also zeby przekazala Ignasiowi ze my tu sie juz go doczekac nie mozemy :-)
i Kubusiowi tez to powiedz koniecznie ! :-D

reklama
ja swoj suwaczek troche na wyrost zrobilam..zawsze mialam cykle 28 dniowe, jeden 29, a ten ostatni 30-to, dlatego tak zrobiłam suwaczek

PM, wiesz... Ja takie upławy białawe to miałam dopiero w ciąży, więc lepiej to sprawdź.
Alicja, witaj! dziękuje za komplementy dla Magdusi.Co u Ciebie? Jak samopoczucie?

a Selenka nie najgorsze moje samopoczucie :-)
tak juz bym sie chciala starac o dzidziolka ale do ginka ide dopiero pod koniec maja :-/
Selenka a jak u Edziulka ??? pozdrow ja i przekaz ze 3 mamy za fasolke mocno kciukasy
Aj kochana tulam Cie mocno :*
Sylka a jak u Was dzisiaj ??

Witajcie kochane:tak:
Widzę, że Ignaś jeszcze nie jest po drugiej stronie... nie śpieszy mu się, dobrze mu u mamusi w brzuszku:tak:
Kinguś narazie nie wstawiam suwaczka żeby nie zapeszyć;-) ale jak już 3 miesiąc minie to pewnie się skuszę.
Ola PM ja taki śluz to miałam na początku ciąży kochana;-)
Aga AJ słońce nie poddawaj się, wszystko w rękach Boga, ja nada wierzę że będzie dobrze, przytulam mocno.
Dziewczyny czy są jakieś nowe wieści od Edytki poza tym, że beta rośnie? jak ona się czuję? Co u Sylwii?

Pozdrawiam wszystkie ciepło:*

Witam ponownie zaniosłam tel do reklamacji odebrałam wynki rtg zatok torba spakowana na siłownie a teraz lakieruje aniołki :-) wieczorkiem zrobie zdjatka i moze uda mi sie wstawic wszystkie 19 ;-)

Andzi Madzia przesłodziutka :-) jak ten czas zleciał juz 32tc :-)

melduneczek:)
u nas ok:) dzis czujemy sie lepiej:):):):)wracam do zycia powoli :) no musze ze tak powiem.....odwozenie i przywozenie dzieciakow i obiadek reszte zrobila za mnie babcia kolezanki:) a ja leze:)....skurczy nie ma i brzuszek nawet nie bardzo boli:) oby tak dalej:)

Sorki dziewczyny ja całkiem na inny temat: czy któraś z Was zaczęła leczenie kiedykolwiek w klinice niepłodnośći?? Jezu ja ma dzis takiego doła że wszystkiego sie łapie

reklama
Olu nie denerwuj się będzie ok Ja niestety nie leczyłam sie!!!!!!!

Mamo_Grzesia witam i ciesze się, że jesteś Ja też straciłam maleństwo w sierpniu (8tc) i też spodziewam się dzidziusia w lipcu!!!!!!!!!!

Do góry