reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

przyszła_mamusia :-Dno ale jeszcze dwa dni.

PM a dlaczego bez objawów na @? Coś się dzieje?

ten suwaczek troche przeklamany jest..taki na wyrost...teoretycznie powinnam miec @ dzisiaj..a nie mam..w ciazy tez raczej nie jestem..robilam bete - co prawda duzo za wczesnie ja zrobilam ale wynik byl 1,2 - wiec wyklucza ciaze..no chyba ze to dlatego ze za wczesnie robiona...?
objawów brak...jajniki nie kuja - a zawsze kuly, jakis dziwny sluz mam, no i zawsze mialam takie...mh..nie wiem jak to wyjasnic..uczucie, że zaraz dostane @ - i zawsze tak bylo, w przeciagu kilku godzin dostawalam @..nie mam checi na slodycze jak zawsze w okolicy @..
troche sie martwie ze cos mi sie poprzestawialo..

reklama
ĄAAAAAAAAA a co u Sylwi?????????????????? Jak się czujesz kochana mam nadzieje, ze z nerkami juz lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może to ciąża? Jesli oczywiście tego nie wykluczasz.
Allaa, przyjdzie pora to Kubuś wyjdzie. Bez obaw.

Ty.... :cool2: Przyszła mamuśka ja też śluz mam taki nie przed miesiaczkowy.... tzn zawsze przed @ było sucho a teraz jakoś inaczej... ale nie wiem... głowa mnie bolała, ale to może od pogody? :dry: Można tak gdybać :-)

Skoro dziś dzień Twojej @ idź po test ciążowy i zrób rano, co Ci szkodzi...

Ty.... :cool2: Przyszła mamuśka ja też śluz mam taki nie przed miesiaczkowy.... tzn zawsze przed @ było sucho a teraz jakoś inaczej... ale nie wiem... głowa mnie bolała, ale to może od pogody? :dry: Można tak gdybać :-)

Skoro dziś dzień Twojej @ idź po test ciążowy i zrób rano, co Ci szkodzi...

u mnie tez zawsze bylo sucho..a teraz mam niewiele, ale taki bialy - w konsystencji jak...mh..budyń?

nie pojde po zaden test..:zawstydzona/y:.po becie juz sie nastawilam ze nie ma ciazy i nie chce sobie robic nadziei...moze poprostu mi sie jeden dzien spoznia..zobaczymy jutro..

Wiem dziewczynki, że jak przyjdzie pora to i Kubuś się zjawi ale ja już bym chciała, juz nie mogę sie go doczekać.....
No ale już jutro będziemy cioteczkami kolejnego dzieciaczka:-):-):-):-):-)

Wiem dziewczynki, że jak przyjdzie pora to i Kubuś się zjawi ale ja już bym chciała, juz nie mogę sie go doczekać.....
No ale już jutro będziemy cioteczkami kolejnego dzieciaczka:-):-):-):-):-)

fajnie byc ciotka klotka...hihih...lada moment sie wszystkie porozpakowywujecie i dopiero bedziemy ciotki pelna geba

reklama
przyszła mamuśka :-) też mam taki lekki budyń :zawstydzona/y: bez sensu tak wcześnie betę robiłaś, kup test i jak jutro rano nie dostaniesz @ to go zrób, a jak dostaniesz to przyda Ci się za miesiąc :-)
ale dziwne, bo mi suwaczek dobrze mówił kiedy mam mieć @

Do góry