reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
MG kochana ja tez od ponad miesiaca tulilabym malenstwo i ciagle pamietam o tamtej fasolce, mimo, ze tak wczesnie ja stracilam, ale ciesze sie ze za 2 mies bede tulic malenstwo ktore nosze teraz pod sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie ze nie masz komplikacji To bardzo dobrze!!!!!!!!!!! Nie martw sie tyle bo mozesz zaszkodzic dziecince!!!!!!!!!!

hej

Ja tak w biegu ale poczytuję.....
Ignaś jednak się nie śpieszy do nas... ale my poczekamy:-)
Andzi piękna Magdalenka:tak::tak::-):tak::-D.... już tak amło zostało do rozpakowania....
Edytko..... moje serce cały czas z tobą.... i pamiętaj.... my wierzymy...
Aga Irl odpoczywaj kobieto ile się da.... masz duże kobietki w domku to pomogą... dbaj o was
Sylwia niestety twoja ciąża nie należy do łatwych... ciągle coś... ale pomalutku do celu... najważniejsze że maleństwo sobie fika w brzuszku...
Wróbelku ty też nie szalej... leżeć to leżeć:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamusiu Grzesia my z niecierpliwością czekamy na każde maleństwo... a że tyle jest niesprawiedliwości na świecie???? tak ten świat już jest urządzony... jednemu z górki a drugiemu pod:baffled:

Witam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusia :) jednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!:no:Martwi mnie jedno przy poprzedniej ciąży miałam kłucia w brzuchu i jelitach, teraz czekam na okres i znowu czuje te same kłucia :( boje się strasznie że znowu coś może być nie tak a może to normalne? wariuje już z nerwów a @ dopiero ma przyjść w niedziele!

Pozdrawiam Wszystkie BB, śledzę wasze wątki od dawna i jestem z Wami dziewczęta!

Paolciu witamy serdecznie!!!!!!!!!! Nie wiem co moga oznaczac te klucia, ale nie martw się bedzie dobrze. Oczywiście życze II na teście!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki,
ja pisze ze szpitala
u nas lepiej, choc dolegliwosci nadal są
jutro powtórzą wyniki i zobaczymy moze do domku, mam nadzije ze wyniczki będą ok, czekam tez na wynik posiewu z szyjki.
uciekam bo pisze z kompa współlokatorki
buziaczki dla wszystkich
nie doczytam co u was ale jak wróce nadrobie zaleglosci.
papatki

reklama
Do góry