reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak wieczorek????

AJ a ty jak się czujesz? tylko nie mów że jakaś rezygnacja jest w tobie... zobaczysz na usg pięknie bijące serduszko i maleństwo machające do ciebie..... pamiętaj że wiara czyni cuda....

Paolcia witaj na naszym forum.... cóż starczy poczytywania... w końcu wypadało się przywitać:tak::tak::tak: trzymam kciuki....

Edytko, Sylwia Aga Irl, Selenko,Marti,Wróbelku,Pixella,Kasiek,Hania,Allaa,Also i reszta dziewcząt których nie wymienię przez moją sklerozę proszę przesłać do mnie fluidki.... nadal magazynuję:tak::-D:-);-):tak::-D:zawstydzona/y:

A reszta bez mieszkańca w brzuszku do badanek, staranek czy co tam sobie chcecie....

dobranoc.....

reklama
cześć dziewczynki,

Also - trzymaj się dzielnie

Edytko, AgaAJ - jestem z Wami całym sercem Jak to mówi mój ginek - po burzy wychodzi słoneczko. Ja wierze, że te słoneczka pojawią Wam teraz na USG :-) Nie może być inaczej !

Syla, Wróbelku bądźcie dzielne - już niedługo.

Paolcia, Mamusiu Grzesia witam Was serdecznie. Dla Waszych aniołków (*).

Ja wczoraj byłam u znajomych, w listopadzie urodziła im się córeczka. Nie mogłam się napatrzeć na nią.....

ALUTKA na Twoją prosbe wysyłam do wszystkich staraczek, a szczegolnie do Ciebie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć wróbelku.

U mnie ... hm w trakcie badanek. Wyszła mi dziwna toxo, musze pwtorzyc za 3 tyg. Przeciwciala mi wzrosly.Jutro odbieram rozyczke. W czerwcu robie reszte.
Poza tym bede miala usuwane chirurgicznie dwie osemki :szok: chce ze wzystkim zrobic porzadek przed starankami. Zeby potem mnie jakies zapalenie albo inne swinstwo nie dopadlo.

A Ty jak kochana sie trzymasz ? Lenisz sie w lozeczku grzecznie ?

AJ Agnieszko kochana trzymam kciuki za jutrzejsze USG Mam nadzieje, że Twoje obawy są na wyrost i wszystko będzie cacy!!!!!!!!! Twoje maleństwo na pewno sobie świetnie radzi!!!!!!!!!!

Edytko jak Twoje samopoczucie?????????????????? Jak wyniki??????????????

Koti oczywiście, że leżę, M jeszcze z pracy nie wrocił wiec się nudze, a Ty masz racje zrob "porzadek" ze soba przed starankami, po co sie pozniej niepotrzebnie dreczyc (jak ja buuuuuuuu)

wiesz wrobelku nie na wszystko mamy wplyw.
Moj m jest w domu i tez sie nudze, bo zasnal przed tv :no: co za pozytek z chlopa w domu ;-)
ja chyba jeszcze bede musiala sobie makowke pod rezonans polozyc, bo mam czasami bole migrenowe. Ostatni porzadny atak mialam w 9 tyg. kto wie czy wtedy cos sie nie dzialo.
A jak Ty sie w ogole czujesz ? Pewnie kosteczki od lezenia bola ?

reklama
Plecy to mnie tak nap........., że sobie nie wyobrazasz i czesto lapia mnie skurcze w nogach, ale nie narzekam, wazne zeby bylo ok. A co do chlopow, to juz tak z nimi jest, z nimi zle bez nich jeszcze gorzej ehhhhhhhhh

Do góry