reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

klauduska, isabel, iwonka- ogromne grayulacje dla rozpakowanych mamusiek;-)

isabel- ale ta twoja mala urocza jak mamusia:-D

reklama
WiTaM:)Na dzień dobry gratuluje rozpakowanym mamom. Lista majowych mam sie powieksza i bardzo dobrze i mam nadzieje ze do konca maja bedziemy sie cieszyc wszystkie swoimi maluchami.Dzis snilo mi sie ze urodzilam syna hehe i kazdy sie klocil jak bedzie mial na imie. Mam nadzieje ze sie nie sprawdzi bo mam mase sukienek i rozowych ubranek. Dzis mam wizyte u lekarza i strasznie sie bojee tej wizyty bo nie wiem co mnie tam czeka i czym mmnie zdoluje.Tu na forum widze fan klub BRZYDULI :) widzialam pare odcinkow ale chyba wole ta wersje amerykańska. Polska wersja ma podobno leciec tylko do jesieni ale nie wiem czy to prawda.

Witam mamuśki

Iwona, Klauduśka, Isabela - Gratulacje!!!

Isabela - śliczna Niunia

Ja dziś byłam na badaniach krwi a popołudniu mam wizyte u ginki. Ciekawe co mi powie. Narazie brak jakichkolwiek objawów zbliżającegoi sie finału

hellooo Dziewczynki :)))

ja oczywiście nadal 2w1 - objawów zmieniających ten stan rzeczy brak (no chyba, że ... ale nie - napewno nie - lenistwo się tutaj raczej nie klasyfikuje:-p)

Wczoraj kipiałam energią..a dziś.. jestem wkurzona.. bo nic nie chce iść wg mojej myśli :dry: Fakt wstałam przed 7:00. Zrobiłam sobie relaksującą kąpiel w wannie - bo brzusio mnie troszkę pobolewał.. Po 8:00 miałam śniadanko, no i wzięłam się znowu za naukę.. i dupa.. poobkładalam się książkami i przez 1h nie mogłam znaleźć odpowiedzi na jedno bardzo proste pytanie, grrrr.. wiec zniechęcenie mnie ogarnęło pewnie do końca tygodnia.. bo jak tak można!!! Oczywiście żartuję - pewnie będę nurtowała temat - póki go nie skończę:-(

Po południu poprawię sobie humorek - muszę kupić sobie jakąś wielką kosmetyczkę (aktualnie nie mieszczę się w swojej)..

Patusiaaa - ja też coraz częściej zastanawiamy się z M co będzie jeśli Jagoda okaże się Jagodem??:baffled: Wszystko praktycznie różowe..

K.M., tikanis - bidule z Was z tymi zębami..

K.M - trzymam kciuki aby w końcu ruszyło wszystko u Ciebie z "grubej rury".. to oczekiwanie jest najbardziej stresujące...

slonko - i coś Ty znowu z tymi wynikami wymyśliła - WARIATKA!!! Ciesz się, że wszystko w porządku, a nie doszukujesz się ... (nie powiem brzydko "czego":-p)

tsarina - kurcze - ja chcę kopię Twojej pracy mgr-skiej!!! obowiązkowo!!! już szykuję odpowiednie miejsce na półce na Twoją publikację!!! i też mogę dorzucić Ci pewien "obiekt" badawczy;-)

iwona100na, klauduśka, isabela
- moje gratulacje!!! Wszystkiego najlepszego Dziewczynki dla Was i Waszych Maleństw!!!

czekam na Wasze opisy/relacje porodów no i oczywiście foteczki!!!

Isabela - cudowna jest ta Twoja córcia!!! Śliczności!!!

Gratulacje dla rozpakowanych !!!! Wszystkiego naj !!!!
Melduje sie nadal 2w1 .Po nieprzespanej nocy mam podłe samopoczucie.Zaczyna mi braknąć sił fizycznych i psyhicznych . Wczoraj dobiła mnie jeszcze wiadomość że kuzynka męza z terminem na 21 maja juz urodziła a mnie to tylko wkurzyło :wściekła/y:.
Spadam na jakieś śniadanie choć mi niedobrze na sama myśl - może głodem ją wezme ....
A jeszcze mnie teściówka wkurzyła ....:wściekła/y:Puszcza ciągle dynksy na męża komórke no i w końcu mąż zadzwonił co sie dzieje a ona - czy ja już urodziłam ,bo oni ciekawi ...ble ,ble,ble.no kużwa , to nawet na smsa jej szkoda zeby zapytać.Bo do Angli to 60g kosztuje,no kur....wasz a mnie nie kosztuje jak musze dzwonić - no co za egoizm.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i sie wygadałam:cool2:

reklama
anula - nosz... gratuluję Teściowej, ehhh...

Kochana - ja ciągle trzymam za Ciebie kciuki!!!

Do góry