Ja już dawałam mięsko i nic jarkowi nie było ja gotuje jarzynki i mięsko razem i potem miksuje
A czy dziecie jest alergikiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już dawałam mięsko i nic jarkowi nie było ja gotuje jarzynki i mięsko razem i potem miksuje
i miksujesz same warzywka wode odlewasz????Za pierszym razem nie dałam, ale potem zaczełam dawać masełko, w symie to ja trzy albo cztery razy dopiero sama gotowałam, narazie daję marchewkę,pietruszkę,filet z kutczaka,ziemniaczka i łyżeczkę masełka i wszystko w jednym garnku gotuję a potem miksuję
ja z 3 razy gotowalam same warzywka tylko maselka my nie mozemy wiec dodawalam oliwe z oliwek
Vilaska idz do alergologa najlepiej skoro dostal wysypki zleci dodatkowe badania pod katem alergii i bedziesz wiedziala .Moja mama widziala sie z ordynatorka oddzialu dzieciecego w naszym szpitalu i pytala ja o te kupki zwiazane z tym sokiem marchewkowym i ta jej na to, zeby podawac dalej i kupkami sie narazie nie przejmowac, powinny sie unormowac. Niestety mama zapomniala dodac, ze malego wysypalo na brzuszku. I nie wiem czy podawac mu dalej cos z marchewka czy nie?
Jezeli karmisz niunie mlekiem modyfikowanym to takie kupki sa normalne po tym mleku lub to moze byc reakcja na jablko.Hej dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam...ale jakoś nie maiłam czasu, a poza tym internet mi chodzi jakby chciał a nie mógł...
Mam do Was pytanko...co prawda nie wiem o jakich rzeczach wy tu dyskutujecie ale to dość ważne. Moja Zosia ma już prawie 5 miesięcy i wprowadziłam jej jabłuszka i kaszkę. pojadała też troszkę chrupek i zaczęła mi robić twarde zielone kupy:-baffled:...nie wiem czy to może być reakcja na kaszkę...i nie mam pojęcia jak temu zaradzić... POMÓŻCIE
![]()