reklama
Moje dziecko jest jakieś dziwne,kupiłam dla niej troche truskawek bo juz sie pojawiły.
jezu jaki był cyrk bo nie chciała nawet spróbować,co za kusyt

zrobiła mega histerię ale zjadła 4 truskawki w 30min ,niezły czas

a przy tym jak ją trzepało

tak jakby były kwasne abyły super słodziutkie :-)
A włąśnie bym zapomniała Mamo helenki i jka wytrzymała w tedy helenka cały dzień jak wstła o 2.00 w nocy?czy Ci padła ze zmeczenia?bo nie pisałaś a lbo ja przegapiłam a jestem ciekawa:-)

a przy tym jak ją trzepało

A włąśnie bym zapomniała Mamo helenki i jka wytrzymała w tedy helenka cały dzień jak wstła o 2.00 w nocy?czy Ci padła ze zmeczenia?bo nie pisałaś a lbo ja przegapiłam a jestem ciekawa:-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Agnes u dziei to normalne ,a przynajmniej niektórych mój syn też wybradny w jedzeniu w ten sposób próbuje wszystkich owoców i innych nowości ,trzęsie go jak w gorączce ,zje jedno ,więcej nie chce ,ale mówi ,że pycha ,że to jego ulubioneMoje dziecko jest jakieś dziwne,kupiłam dla niej troche truskawek bo juz sie pojawiły.
a przy tym jak ją trzepałotak jakby były kwasne abyły super słodziutkie :-)

anka26_x_07
Mama Laury :)
ja nie mialamto dziwne- pierwsze słyszę że ktoś nie miał badań glukozy![]()

nic na sile jek nie chce to jej nie dawaj bo sie zablokuje i sie obrazi na owoceMoje dziecko jest jakieś dziwne,kupiłam dla niej troche truskawek bo juz sie pojawiły.

OOOO CO ROBI![]()

cierpliwoscihej dziewczyny, jestem znowu... ale tylko na chwile, bo mała żyć beze mnie nie może i mnie męczy... a co do smoka, o którym wczoraj pisałam to nadal jest, dzieki mojemu D, który wszystko zepsułjak tylko Natka zaczęła nudzic o smoka to on od razu pobiegł i jej go oddał... wyrzuce go przez okno! i smoka i mojego D. bede miała spokój
![]()
A teraz mi sie przyponiało....
kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?
Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?
A on do fiata punto![]()
W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam![]()

czasami tak bywasiema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu
nie ma jak nagroda za pracea co Wy dzisiaj takie mało gadatliwenie mam co czytać
wklepię jedną pozycję do kosztorysu i zaglądam w nagrodę na bb
a tu normalnie pustelnia
![]()
woow super!uwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała![]()
tylko cycami nie pisza ja wlasnie wyszłam z wanienki, zrobiłam sobie relaksik, teraz trzeba sie nasmarowac oliwką.... jak się schylam do klawiatury na krzesle to mi cyce o brzuch sie opierają![]()

roboptna babka z ciebieJa wczoraj po południu sie napracowałam,skosiłam trawę na podwórku(m mi pomógł jak wrócił zpracy)poukładałam drzewo w drewutni i od razu podwóreczko ładnie wygląda,ale jeszcze porządki czekają w szopie i na tyłach podwórka ,bo tam wiecznie się odkłada rzeczy z którymi nigdy nie wiadomo co zrobić,.codziennie ostatnio rano u mamy jestem pomóc jejw sprzątaniu powzasowiczch i w ogóle jakoś tak szybko mi czas leci ,ze nie mam czasu na nic,dziś troszke więcej z wami posiedze ,choć by sie przydało podłogi pomyć ,ale cóz stoi na przeszkodzie z doskoku będe.Wczoraj udło mi sie na allero kupić za złotówkę książkę ireny zarzyckiej dzikuska,jako małolato zczytałam ją tak ,że musiałam już dawno ją wyrzucić ,a nie moge sie doczekac kiedy ją dostanę![]()

ups ale wpadka ale mojemu kiedys sie tez tak zadrzyloDziś mi bankomat kartę do bankomatu wciągnął,bo ja wariatka pomyliłam pin i poprzestawiałam cyfry powiedzmy ,że zamiast 2030 wbijałam twardo 30 20 i jeszcze się irytowałam ,ze głupi bankomat ,wciąż karze mi pin ponawiać ,no i jutro mam kartę odebrac z banku,a kasę na zakupy musiałam wziąć z kufla ,gz=dzie wrzucam takie drobne ,bo doświadczenie mnie nauczyło ,że takie podręczne kikadziesiąt złotych w klepakach ratuje zżycie![]()
Witam was kochaneja dzis chodze caly dzien jakas nie dobita :-
-(spac mi sie strasznie chce no i jakos humorek tez nie zabardzo:-
-( m zaraz jedzie do pracy wiec zas zostaniemy same:-( no ale coz ktos musi w koncu pienadze zarabiac
tylko mnie to wkurza ze bardzo czesto go nie ma w domu prawie wszystkie soboty i niedziele musi pracowac
![]()
ciocia szczel sobie kapiel z babelkami jak Emily bedzie spala
Ja robie obiadek potem Laura idzie spac a po drzemce jedziemy na miasto na lody
MOj zabral Laure i pojechali na budowe wiec ja szybko sprzatnelam i nastawilam obiadek.Fajnie szkoda ze to tak sporadycznie razem wychodza wtedy bym mogla wiecej zrobic ale nie jest zle

Mama Helenki
i Aniki :D
Moje dziecko jest jakieś dziwne,kupiłam dla niej troche truskawek bo juz sie pojawiły.
Spi w końcu mój gargamel

A moja wcina truskawki jabm ja głodziła, jednej nie połknie a wyciąga ręke po nastepną

A Helen padła o 12 i spała do 15.30, musiałam ją budzić

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ania Emily juz wstala takze z kapieli nic nie bedzie

Mama Helenki
i Aniki :D
:-d:-d:-d
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja jeszcze w pizamce siedze ale musiala bym po malu doprowadzic sie do stanu uzytkownosci
Emily wlasnie zjadla sloiczek z ryba myslalam ze zwymiotuje tak to smierdzialo
ale dalam rade teraz Emily smierdzi z buzi na rybe takze najblizsze pare minut nie bede jej calowac bo naprawde zwymiotuje

Szukam wlasnie w internecie jakies fajnej kwiaciarni internetowej bo chce mamie przeslac kwietki na dzien matki
ceny sa powalajace
ok 200 250zl kosztuje taki bukiet no ale coz w koncu dzien matki tylko raz w roku wiec mozna zainwestowac

Szukam wlasnie w internecie jakies fajnej kwiaciarni internetowej bo chce mamie przeslac kwietki na dzien matki

reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Bogdan jak zamawial kiwaty na oswiadczyny to zaplacil za ten bukiek co jest na nk 120zl:-) co to za kawiacaiarnia ze bierze 200zlJa jeszcze w pizamce siedze ale musiala bym po malu doprowadzic sie do stanu uzytkownosciEmily wlasnie zjadla sloiczek z ryba myslalam ze zwymiotuje tak to smierdzialo
ale dalam rade teraz Emily smierdzi z buzi na rybe takze najblizsze pare minut nie bede jej calowac bo naprawde zwymiotuje
Szukam wlasnie w internecie jakies fajnej kwiaciarni internetowej bo chce mamie przeslac kwietki na dzien matkiceny sa powalajace
ok 200 250zl kosztuje taki bukiet no ale coz w koncu dzien matki tylko raz w roku wiec mozna zainwestowac
![]()

Spi w końcu mój gargamel
A moja wcina truskawki jabm ja głodziła, jednej nie połknie a wyciąga ręke po nastepną
A Helen padła o 12 i spała do 15.30, musiałam ją budzićAle dzisaj noca spokoja spała bez przerwy
Może dlatego, że z tatusiem
![]()
napewno dlatego ze z tatusiem
My po obiadku Laura wcina ciasto ale za chwile idzie spac wiec my sie zrelaksujemy

Podziel się: