mamusia2008
mamusia Karolinki
moja raz jedna, raz dwie, a czasem nawet 3Ile wasze dzieci robia kupek dziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja raz jedna, raz dwie, a czasem nawet 3Ile wasze dzieci robia kupek dziennie?
Moja robi 2-3 dziennieIle wasze dzieci robia kupek dziennie?
To dobrze, ma dobrą przemianę materii:-)No właśnie , mój dzisiaj zrobił 6, ale nie były luźne, tylko jedna była luźniejsza.
A tak codziennie robi 4![]()
Dzis utarlam sama jabluszko Filipkowi a on jadl jakby chcial a nie mogł:--( woli sloiczkowe od mamusinego:-
-
-
-(ech.............
Ile wasze dzieci robia kupek dziennie?
Moze jest kwasniejsze albo ma inna konsystencje?
Jesli podajesz probiotyk Filipkowi to jakiego wtedy uzywasz?

czasami zrobi jedną na dwa, trzy dni. Ale pediatra mówi że to się unormuje, bo narazie on tylko próbuje to tego smaczku, to tamtego... no zobaczymy.a ja mam odwrotnie, jak mała była tylko na cycusiu, to kupki były raz na tydzien, a odkąd zaczelam dawac deserki, zupki, to kupki sa codzinnieBartek zawsze robił ok 4 kupek na dzień, ale odkąd zaczęłam mu dawac do spróbowania różne nowości to jest bardzo różnie, dziś na przykład zrobił dwie, ale po 5 dniach przerwyczasami zrobi jedną na dwa, trzy dni. Ale pediatra mówi że to się unormuje, bo narazie on tylko próbuje to tego smaczku, to tamtego... no zobaczymy.
U nas Julcia robi teraz codziennie, ale bardzo twarde i takie ciemne prawie czarne:--
-
-(myslicie że powinnam się niepokoić.....

bo moj jak nie skrzyzuje albo nie wywali nog na mnie to nie moze zasnac
troche sie martwie czy to cos nie oznacza czy poprostu mu tak wygodniej