reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja też myślałam, że ten wózek to po prostu drogie cacko co ma wyglądać. Ale znajomi mają go już 2,5 roku i jest po prostu świetny! Koleżanka przez 2lata raz w tygodniu chodziła biegać do lasu(po ścieżkach)z wózkiem właśnie no bo dziecka nie zostawi w domu. Żyli i żyją bardzo aktywnie, ich wózek przeszedł naprawdę dużo i szczerze mówiąc ani razu nic im się nie popsuło.
Jedyną wadą może być to, że rączka w wózku się nie przekłada. Ale dla mnie akurat to nie problem. Mogę do malucha zaglądać przez budę heh ;-)
Nie znalazłam też w internecie żadnej złej opinii o tym wózku, za to o Quinny i Mutsy(moje pierwsze typy) bardzo dużo...
No ale wiadomo, każda z nas jest inna i każda ma inne priorytety, nawet przy wyborze wózka :-D

a jakiego quinny chcialas??jaki model??

reklama
Ja mam chuste taka przez ramie Kangoo. Jest super, Zuzia momentalnie w niej zasypiala, troche ciezko bylo mi ja w niej położyć bo mi sie wydawało ze sie połamie:tak: Ta wiązana wyglada swietnie ale jakos tak mam wrazenie ze ciezko mi by bylo ja tak uwiązac jak na tych zdjecich, zwłaszcza z dzieckiem w srodku no i czy to wogole jest wykonalne np. w jedna osobę:confused: W tej mojej to jak Zuzia zasnela to zdejmowalam delikatnie i spala w niej np na wersalce. Bardzo ją uwielbiala:tak: Ale jakos nie uzywalam jej pozniej do noszenia na prosto bo bylo mi niewygodnie, lepsze bylo nosidlo

Buzz`a. Ale się naczytałam tyle i dodatkowo sprzedawczyni w sklepie powiedziała to i owo, i mi się odechciało...

Marta ja wlasnie chce buzza wiem ze ma on rozne opinie ale jednak napalilam sie na niego chodz czasami sie zastanawiam czy dobrze robie??a co Ci w sklepie powiedzieli na jego temat??

A ja wlasnie odebralam przed chwila od listonosza moje czarne rybaczki co zamowilam w zeszlym tygodniu. Sa bardzo ladne, mieciutkie, i jakosciowo super :-) a co najwazniejsze-pieknie podkreslaja brzusio :-) od razu humor am lepszy!

reklama
Do góry