reklama
ale ja zawsze jak potrzebuje to akurat są w tej cenie promocyjnej,mam fartaNo co TyJa ostanio kupowała w rosmanie za 14,49 te duze

lecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda 

anka26_x_07
Mama Laury :)
ja juz apelowalam ale jakos sie nie doczekalysmy na te fotkiMedeuska wklej jakies fotki brzusia w końcu to już pólmetek niemal równy,pochwal się![]()

wieczorem bedzie wiekszy jak sie najeszpóki co to nie ma czym....
po obiedzie jak m wroci z pracy to mi zrobi, jak nie zapomnebo teraz mały
![]()

ciocia napewno sie przydadza A znajac Ciebie to kupisz nowe bo tamto juz bedzie nie moderneja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicywiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada
ledwo noge mozna tam wstawic
m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac
![]()

tak jest jak sie czyta i nie zaznacza kiedys tez tak robilam sle to nie mialao sensu wiec zmienilam koncepcjeWitam! :-)
Czy wiecie, że wstałam jakieś 20 minut temuPrzez 5 minut odpalał mi się komputer, a ja robiłam kawę i przez 15 min czytałam posty
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio tak długo spałam!To pewnie przez tą pogodę - u mnie deszczowo i ponuro
Widać, że się jeszcze nie obudziłam, bo nie zaznaczyłam żadnych cytatów i teraz nie wiem co napisać
Dowikla, Agnes, Anka - wasze pociechy są cudowne! Same plażowiczki i jeden plażowicz ;-)
As, zdrówka dla twoich dzieciaków
Anabuba, trzymam kciuki za Paulinkę.
Agunia, to chyba ty pytałaś kogo ja uczęUczę studentów, ale kiedyś uczyłam dzieci i to właśnie uwielbiam robić. Teraz mam kilkoro dzieci na lekcjach prywatnych.
Malinka, poświęcenie twoich dzieci mnie rozbroiło, a najbardziej oczywiście Julka i ta róża urwana sąsiadomMusisz ich bardzo kochać :-)
Madziulanatasza, ja też już się nie mogę doczekać naszej wspólnej kawki! :-) Ale się nagadamy! :-)
Nie wiem, co jeszcze miałam napisać.A planowałam takiego długiego posta!
![]()

no prosze jak jej smakowalo A mam niestety musiala sie objesc smakiemOliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny
zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkęwszystko wszamiła
żarłok :-)

jestem jestema dzis Ania nawet się nie pojawiła???????Aniu gdzie sie podziewasz??????
![]()
jeszcze nie pojechalamNie no naprawde bo tam jest najwiecej rzeczy od malej jak np lezak stare zabawki lalki wozek do lalki ciuchy dla lalki itd to wszystko Emily podostawala w prezencie a narazie jest za mala zeby sie tym bawic:-):-) a w domu tego nie chce trzymac dletego lezy wszystko w piwnicy
Ania napewno korzysta z Laura z pogody albo sie pomalu pakuje bo ma jechac pod koniec tygodnia do Pl na komuniealbo juz pojechla i nam nic nie powiedziala
;-);-)

to ile rozmawialas przez telefonAgunia, mój m też nie pomyślał o kwiatku :-(
Tylko, że u nas trochę inaczej - bo nasz maluch u dziadkówWczoraj rozmawiałam z Piotrusiem przez telefon. Tak intensywnie mi wszystko opowiadał, że aż mnie ucho bolało
![]()

super! nie ma jak trud wlozony w praceJa wylam w zeszłym roku bo to byl moj pierwszy Dzien Matki w przedszkoluDwa lata temu mlody cały maj siedzial w domu a ja lezałam w szpitalu z dziewczynkami
W przedszkolu tez dostałam kwiatka robionego przez Dominika

super! piekny facet!No to wklejam foteczki
nie ma jak zajac dziecko czym si miec spokojny wieczorekno właśnie to bedzie mój pierwszy dzień matki w przedszkolu bo rok temu nie dotrwałyśmy do maja a jedynie do końca listopada
myszunia ja mam wrażenie, że mój m to czasami wogóle nie myślia o mnie to juz zupełnie
wczoraj póżnym wieczorem jechałam do tesco i przed wyjściem z domu nakarmiłam dziecko, wykapałam i ubrałam w pidżamkę on miał tylko umyć jej zęby i położyć spać, wracam ok. 22 a moje dziecię siedzi przed kompem i włącza sobie piosenki na youtubie
a on szykuje się do przcy na nastepny dzień,
![]()

ja tez ma troche gazetJa tak trzymałam wszystkie gazety jak byłąm w ciazy a do tego wszystkie przepisy z kazdej innej gazetyJak urodziam mlodego i zobaczylam ile taego jest to sie przeraziłam
Zaraz wszystko wcisnełam mojej siorze ktora planowała ciaze

zjedz cos slodkiegozjadłabym cos ale niewiem sam co :-( mam na obiad zupe na ktora wcale nie mam ochoty

Jakos dasz rade bez Brzyduli
Moja mame tez ten serial wciagnal oglada kazdy odcinek
Ja niestety nie ma Polskich programow:--( a tez by moze i mnie serial wciagnal
Ja tez jeszcze nie mam pomyslu na obiad a chlop bedzie po 13 w domu![]()

no prosze moj na wspolnej oglada ze mna:-)Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada.To coś w tym musi być!
![]()
ja tezMoj na szczescie tylko Brzydule i czasami "Na wspolnej"

Ale moje dziewczynki sie grzecznie bawiaPootwierałam Im wszystkie drzwi łacznie z tymi od kuchni i łaznienki i mam spokoj:-)Własnie Klaudia weszła do pokoju z paczka ob
![]()

to normalne ale ja nie zwracam uwagi na toa właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały????????
bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.![]()
czarnina jest pyszna sama myslalam ze nie rusze ale zjadlam i mi smakowaloOj dziewczyno ale mi narobilas smaka na bogosja nie pamietam kiedy ostatnio bigos jadlam
a ja bigos uwielbiam
Tak samo czarnine tez uwielbiam a nie ma kto mi zrobica sama nie umiem
![]()
idę na drugie biuro, narazie![]()

nic tylko telefon was ratujeDobra ja ide w koncu ten obiad robic bo Emily juz wstala m bedzie lada moment w domu a ja jeszcze w pizamie i bez obiaduNo ale jak co to zwale wszytko na was;-);-);-)ze zescie mnie tutaj trzymaly i nie moglam nic zrobic;-);-);-)
super ze wszystko ok.Ja kiedys tez mialam problem z jajnikiem ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczyloJestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!
Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było![]()
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!

ja też apelowałam ale medeuska nas zbywa za kazdym razem i nie chce nam pokazaćja juz apelowalam ale jakos sie nie doczekalysmy na te fotki![]()

Anioa wiem że jesteś już ale powiedz gdzie byłąś jak Cię nie było????

wiktoria12
Mama i żona :)
Dzieki nie zauważyłam tego przepisukochana no gdzieś trzeba dorobić pracy brak powiedz tylko na rozmowie że masz 3 dzieci...............no a tak to przyjemne z pożytecznym łącze
dowikluś śliczne kwiatuszki no cudoja dostałam bukiet polno łąkowych kwiatów od adamai czereśnie sztuk 1 zerwał na działce jak szedł nie zjadł przyniósł mamuni i 2 laurki
od julki laurki sztuk 3 i róże którą o zgrozu urwała sąsiadom ale mówi że nikt jej nie widział
a od antka buziaka czekoladki i przespaną noc
i bardzo dobrze no takie łowy to to co lubię tanio dużo niepospolicie
wiktoria no już się stęskniłam za tobą a ty tu nie wpadasz do nas .....no proszę o poprawękochana ja w gogle wpisuje ruchome awatary i z kilku stron to ściągałam nawet nie pamiętam z jakich
naleśniki to wiadomo mąka np pół kilograma (zależy dla ilu osób)mleko ja dodaje też wode mineralną gazowaną są wtedy puszyste i delikatne jajko szczypta soli zmiksyj mikserem i w zależności od kosystencji jak zbyt luźne dosyp mąki jak za gęste wody możesz dolać troszkę oleju do środka wtedy są bardzo elastyczne i można je zawijać jak się chceser do farszu:twaróg żółtko lub dwa cukier waniliowy 1 torebeczka cukier zwykły do smaku wszystko dobrze wymieszać usmażyć naleśniki zawijać z farszem i teraz 2 opcje albo zwijasz w rulonik i gotowe albo w koperte i razem z farszem obsmażasz na patelni na masełku ...no t o chyba wsio
![]()

To my sie dogadały tobie o przepis chodziło a ja myslałam że o avartkawiktoria a ten co ci dałam nie dobry???????
anabubka awatar świetny no i pasuje do czarownicy z mroźnego lądu![]()

No to nieźle15 wiadomosci na nkze 2 dni nie zaglądałam
![]()
O ja bym chciała takie jak M przyjedzie to musimy jechac do biedroni bo u nas nie madziewczyny zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć.jakby któras potrzebowała w biedronce jest promocja na chusteczki mokre do pupy Dada.4 paczek chusteczek Dada kosztuje 12,99.wczoraj kupiłam,są sprawdzone i mi odpowiadają,nie mma do nich żadnych zastrzeżeń.Warto je kupić i to za taką cenę tym bardziej.![]()
Kuruj sie kurujok ja zmykam dziewczyny
ide sie kurowac
Miłej kawkiagnes dzięki za cynk chusteczki dada są świetne najbardziej lubie lawendowekupujemy też pampersa i niwea jak są na promocji
a hugisy wypuściły właśnie nową serie może fajne spróbuje jak mówisz dowikluś że fajne
bo te hugissy sytare były do niczego
jak się miał antek urodzić kupiliśmy 2 paczki jedna do dziś gdzieś leży czasami julka ręce sobie nimi wyciera
kurcze muszę trochę ogarnąć bo niedługo ewon do mnie wpdnie na kawusie![]()
Odpoczywaj najgorsze są ostatni miesiącCześć kobitki,
ja tylko podpisuje liste, cos mnie ścieło z nóg![]()
Ale skurcze mnie już nie łapiąAle zmęczona jestem potwornie, po przespanej nocy
bo spałam świetnie
Włśnie zaczyna kropić moze jak się ciśnienie zmieni to wrócę do żywych![]()
Na zdrowie niech jej idzieOliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny
zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkęwszystko wszamiła
żarłok :-)
Unas też leje i siedzimy w domkuale u mnie sie rozpadało na maxa,leje i lejedziś mamy przymusowe siedzenie w domu,dobrze że wczoraj zrobiłam zakupy więc dziś mam spokój:-)
Fajna małpkajuż wróciłam![]()
![]()

śliczneNo to wklejam foteczki
No wszystkie sie kończą i dopiero we wrzesniu bedązdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa
Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min
a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :--
-
-
-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli
![]()
Ja nie lubie wątrubkia ja własnie wypiłam sobie koktajl z truskawekpycha
a na obiadek mam wątróbkę z ziemniaczkami i mizeria :-):-):-):-):-):-)

Moja kiedys wyciągła babci podpaski wyroskładała po całej łazience i mówi babciu jakie ty masz fajne chusteczkiAle moje dziewczynki sie grzecznie bawiaPootwierałam Im wszystkie drzwi łacznie z tymi od kuchni i łaznienki i mam spokoj:-)Własnie Klaudia weszła do pokoju z paczka ob
![]()

Moja sie też dotyka ale wie że ona tylko może dotykac swojej pupya właśnie Wasze dzieciaki sie już dotykały????????
bo ja zauwazyłam że Oliwka czasem to robi,najczęściej jak siedzi na nocniku to jej tam raczki lecą.Mówię zeby nie robiła tak.Ale nie wiem czy mam zabraniać czy nie zwracać uwagi.![]()

Dobrze że juz jest dobrzeJestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!
Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było![]()
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
![]()

Jestem i ja nalesniki wyszły pyszne
Ja dwie puszki to mam na tydzienale ja zawsze jak potrzebuje to akurat są w tej cenie promocyjnej,mam fartadlatego zawsze kupuję na cały miesiąc-2 czy 3 puszki i wsio mam spokój :-)

A ja bym sobie zjadla nalesnikilecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda![]()

anka26_x_07
Mama Laury :)
NO to teraz moge sie przywitac:-)
tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem

Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac
tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem

Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
cześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :--
-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć
U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie
Witaj ja na obiad dzisiaj też miałam nalesnikilecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda![]()
Podziel się: