reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie chrupy kukurydziane już nie przchodzą :baffled: A paluszki kupuje normalne, mała woli te bardziej słone :sorry: Ale ja na co dzień używam bardzo mało soli więc jej nie żałuje od czasu do czasu :tak:

Zeżarłam ostanie jabłko i co aj teraz zrobię :confused2::szok::-D

Piękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb:tak::-D
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie:-D

Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecie:-D:-D:-D:-D:-Dco miałam na myśli:-D
rozumiem roxzumiem tak sobie zartuje tylko:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też siedzę teraz na podwórku z M i przy betoniarce.Oprócz tego ,że studzience wieko muruje to i taras przed domkiem wylewa,to mu towarzysze:-D
bo jak chlopa nie dopilnujesz to nic nie zrobi:-):-):-):rofl2::rofl2:

witam sobotnio:happy:
idę nadrabiać:tak::tak:
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompie:-D:-Di ha ha ha tylko 2 piwka wypił:szok::szok:reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24:-D:-Ddzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie:szok::szok::-Dpytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca:tak:tak więc zaskoczył mnie:szok:
dobra ide czytać nie uciekajcie:no::-)
no prosze jaki wspanialomyslny!!!!!!!!11:rofl2::rofl2::rofl2:

HEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe:-D:-D:-D
po francusku????????????:baffled::rofl2:

madziula co do anabubki pijesz......:-D:-D:-D:-D
no wlasnie pijesz do mnie??????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Jeszcze nie:no::no:będe musiała wkońcu sie do lekarza wybrać:tak:
Ty kobieto najpierw zrob test a potem do lekarza!!!!!!!!!

Witam kobitki,

ja dzisiaj w pozycji horyzontalnej :baffled: Całe szczęście teściowa przyjechała zabrać mała i mam wolne :-p
M w dalszym ciągu w pracy :wściekła/y: No ale z naszych planów i tak nici bo coś niedomagam, pewnie będzie filmik wieczorem :sorry:

Joanna, współczuje tej sytuacji:no: mówisz cos a tu jak grochem o ścianę a niby z dorosłym rozmawiasz :no:

Helena dostała już trzeci prezent na dzień dziecka od mojej teściowej :szok: Gdzie ja mam to wszystko trzymać :szok:
lez i opdpoczywaj
a co prezentoq-podziel sie:-D:-D:-D:-D:-D

Moi od nikogo jeszcze nic nie dostali bo dzień dziecka w poniedziałek dopiero.
no walsnie dopiero w poniedzilek
ciekawe czu ja cos od mamusi dostane:-D

Mój małż do mnie zadzwonił i pyta się czy gdzieś wychodzimy :szok: Ma poczucie humoru :confused2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No co najwyżej :-D:-D:-D, jakby mnie podpięli pod KTG to na pewno by coś wyszło :baffled:
ani mi sie waz!!!!!!!!!1:no::no::no::no::no::no:

a ja dzis z now sama bo p w pracyale lubie tak:-):-):-)

reklama
Witam wieczorową porą.
Dopiero teraz przysiadam na dłużej.
Od razu coś podczytałam i odpisuję.
Na sex cie nabrało oj Pati

Gratulacje dla Klaudi masz powód do dumy:tak:

Szkoda ze unas takiego nie ma

Nie wiedziałam ze faceta mozna zgwałcić.:szok::szok:A te babcie ładnie wyszły jak na swój wiek

Witaj u nas

A co ty te truskawki napastujesz:-D:-D:-Dale jedz niech ci na zdrowie idą:tak:

Poco ja nie wiem:szok::eek:
:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

witamy :-):-):-):-)

jak to po co????? :-D:-D:-D:-D:-D po truskawki !!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zgadłaś :-D:-D:-D:-D
Udało mi się dziś kupić polne truskawki takie w piachu całe ,ale jaki smak.
mmmmm
Bez porównania do tych chodowlanych

Witam,

Wczoraj moje dziecie nie spało cały dzień, za to o 20.30 padła :tak:

Mnie wczoraj meczyły jakies bule krzyzowe :wściekła/y: Już powoli siły mi odchodzą. :no: A do tego M musiał dziaj do pracy iść :wściekła/y: Mam nadzieję tylko, że odbierze sobie wolny poniedziałaek :sorry:

Mojej Helenie kubek nie kapek nie pasował :no: Mogę ci oddać, ustnik tylko musiał byś sobie kupić :tak: Teraz mam wszystko nuka i jestem zadowlona :tak:

To jak on przychodzi to ty rób sobie wolne :tak:

Nie żartuj, przecież dzieci muszą mieć ładną mamusie :tak: Przecież to wszystko dla nich :-D:tak:

Grtki dla Klaudii :tak::tak::tak:

Pochwal się będziemy oceniać ;-):tak:

Brawa dla córuni :tak:

Mój bilan truskawkowy jak narazie to 3 łubianki :-D Dzisaj kolejna dostawa :-D

Mielismy dzisaj z M odać Helenke na noc do babci odpocząć troszke, tylko nie wiadomo o której on skończy i czy cokolwiek wypali :wściekła/y: Ale jestem wściekła :wściekła/y::no:
to też nieźle z tym truskawkami.
A sama tyle zjadasz?:-D:-D

na razie tylko Witam :-D zaległosci nadrobie pózniej :tak:wczoraj zabalowaliśmy do 0.30 ;-)ale było super pogoda tylko nie dopisala ale towarzystwo doborowe :-D chyba tego nam z mężem bylo trzeba Nawet sie zastanawialism z mężem czemu wczesnij sie tak nie spotykalismy z tą gałezia rodziny To jest cioteczna siostra mojego męża z ktora sie razem wychowywal bo moj mąż urodził sie w czerwcu a Beata w sierpniu :tak: Gabi latala po domu bawiła sie z piesekiem bo maja pokojowca Mele i caly czas wołal Mela Mela i za kotem jedzenia dużo smialimy sie ze porawiny poprawin Milego dnia :-D
fajnie,że impreza udana.

M własnie pojechał odwieść Oliwkę do babci :tak::tak::tak::tak:
a potem jedziemy razem do Aquaparku :tak::tak::tak::tak::tak::-) poszalejemy trochę :-p
fajnie ten dzisiejszy dzień się zapowiada :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
idę się wydepilować wszędzie :tak::tak::tak::tak: bo na basenie musze byc gładziutka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to super.Zaszalejecie sobie.:-D:-D

Do góry