Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie ,melduje ze koncze klade duza spac,mala juz psi,jem kolacje i lukam w miedzyczasei na "Dom nad jeziorem" na TVN:-)
no a w miedzyczasei cos tam napisze:-)
no a w miedzyczasei cos tam napisze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba na porodowkeMój małż do mnie zadzwonił i pyta się czy gdzieś wychodzimyMa poczucie humoru
![]()
Chyba na porodowke;-)
rozumiem roxzumiem tak sobie zartuje tylkoPiękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie
Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecieco miałam na myśli
![]()
bo jak chlopa nie dopilnujesz to nic nie zrobi:-):-):-)Ja też siedzę teraz na podwórku z M i przy betoniarce.Oprócz tego ,że studzience wieko muruje to i taras przed domkiem wylewa,to mu towarzysze![]()
no prosze jaki wspanialomyslny!!!!!!!!11witam sobotnio
idę nadrabiać
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompiei ha ha ha tylko 2 piwka wypił
reszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24
dzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wie
pytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kaca
tak więc zaskoczył mnie
dobra ide czytać nie uciekajcie:-)
po francusku????????????HEJ ja może wieczorkiem jeszcze zajrzę ,teraz piwkuję z m ,jak dobrze pójdzie może i po franncusku pisała będe![]()
no wlasnie pijesz do mnie??????????madziula co do anabubki pijesz......![]()
Ty kobieto najpierw zrob test a potem do lekarza!!!!!!!!!Jeszcze niebęde musiała wkońcu sie do lekarza wybrać
![]()
lez i opdpoczywajWitam kobitki,
ja dzisiaj w pozycji horyzontalnejCałe szczęście teściowa przyjechała zabrać mała i mam wolne
M w dalszym ciągu w pracyNo ale z naszych planów i tak nici bo coś niedomagam, pewnie będzie filmik wieczorem
Joanna, współczuje tej sytuacjimówisz cos a tu jak grochem o ścianę a niby z dorosłym rozmawiasz
Helena dostała już trzeci prezent na dzień dziecka od mojej teściowejGdzie ja mam to wszystko trzymać
![]()
no walsnie dopiero w poniedzilekMoi od nikogo jeszcze nic nie dostali bo dzień dziecka w poniedziałek dopiero.
Mój małż do mnie zadzwonił i pyta się czy gdzieś wychodzimyMa poczucie humoru
![]()
ani mi sie waz!!!!!!!!!1No co najwyżej, jakby mnie podpięli pod KTG to na pewno by coś wyszło
![]()
Na sex cie nabrało oj Pati
Gratulacje dla Klaudi masz powód do dumy
Szkoda ze unas takiego nie ma
Nie wiedziałam ze faceta mozna zgwałcić.A te babcie ładnie wyszły jak na swój wiek
Witaj u nas
A co ty te truskawki napastujeszale jedz niech ci na zdrowie idą
Poco ja nie wiem![]()
zgadłaśWitam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy:-):-):-):-):-):-):-)
witamy :-):-):-):-)
jak to po co?????po truskawki !!!!!!!!!!!!!!!
![]()
to też nieźle z tym truskawkami.Witam,
Wczoraj moje dziecie nie spało cały dzień, za to o 20.30 padła
Mnie wczoraj meczyły jakies bule krzyzoweJuż powoli siły mi odchodzą.
A do tego M musiał dziaj do pracy iść
Mam nadzieję tylko, że odbierze sobie wolny poniedziałaek
Mojej Helenie kubek nie kapek nie pasowałMogę ci oddać, ustnik tylko musiał byś sobie kupić
Teraz mam wszystko nuka i jestem zadowlona
To jak on przychodzi to ty rób sobie wolne
Nie żartuj, przecież dzieci muszą mieć ładną mamusiePrzecież to wszystko dla nich
Grtki dla Klaudii
Pochwal się będziemy oceniać ;-)
Brawa dla córuni
Mój bilan truskawkowy jak narazie to 3 łubiankiDzisaj kolejna dostawa
Mielismy dzisaj z M odać Helenke na noc do babci odpocząć troszke, tylko nie wiadomo o której on skończy i czy cokolwiek wypaliAle jestem wściekła
![]()
fajnie,że impreza udana.na razie tylko Witamzaległosci nadrobie pózniej
wczoraj zabalowaliśmy do 0.30 ;-)ale było super pogoda tylko nie dopisala ale towarzystwo doborowe
chyba tego nam z mężem bylo trzeba Nawet sie zastanawialism z mężem czemu wczesnij sie tak nie spotykalismy z tą gałezia rodziny To jest cioteczna siostra mojego męża z ktora sie razem wychowywal bo moj mąż urodził sie w czerwcu a Beata w sierpniu
Gabi latala po domu bawiła sie z piesekiem bo maja pokojowca Mele i caly czas wołal Mela Mela i za kotem jedzenia dużo smialimy sie ze porawiny poprawin Milego dnia
![]()
no to super.Zaszalejecie sobie.M własnie pojechał odwieść Oliwkę do babci
a potem jedziemy razem do Aquaparku:-) poszalejemy trochę
fajnie ten dzisiejszy dzień się zapowiada
idę się wydepilować wszędziebo na basenie musze byc gładziutka
![]()