reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
doooobry ten wózek za 12klocków 

ale się uśmiałam

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
laski na allegro jest wózek za 12 tysięcy złotych !! może się któraś skusi? hahahaha
WÓZEK CONCORD NEO CARBON LIMITOWANY ZESTAW WHITE (655724287) - Aukcje internetowe Allegro
moze sam jezdzi
a co do sukienki to zadowolona jestem ze swojej tylko cycki troche duze byly
mamulica
Fanka BB :)
Dziewczyny za 12 tysiaków to ten wózek chyba nie tylko sam jeździ, ale też przewija, karmi i wychowuje:-):-):-). Ale najbardziej przerażające jest to że są ludzie, którzy ten wózek kupią...:-). Niewiarygodna ta cena!!!!
Jak kogoś stać to niech kupuje. W sumie w zależności od zarobków mamy inne przeliczniki ;-)
Ja już mam leżaczek Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play | Pokoik dziecięcy | Leżaczki, bujaki i chodziki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemow
Bardzo fajny, melodie można ściszyć jeśli uważamy że za głośno gra, wibracje super
Testowany już był na 2,5 miesięcznej córeczce kuzynki i mała była wpatrzona w światełka jak sroka w gnat, poza tym bardzo szybko zrozumiała, że jak kopnie nóżkami to będzie grało i świeciło i w ogóle impreza :-) Łóżeczko jest typowe sosnowe chyba(nie znam się...), laktator BabyOne, do tego 5 kocyków w różnych rozmiarach, nawet mi się dostały nieużywane pojemniki na pokarm z Aventy plus już nawet nie pamiętam.Do tego termometr do wody, pieuchy frotte(o których się dowiedziałam że przydają się w sumie tylko u lekarza żeby położyć na zimną wagę) i dalej nie pamietam... Ciuszki są śliczne, a najbardziej podoba mi się malusia biała koszulka z napisem "I MAY BE LITTLE BUT STILL I AM THE BOSS"
Jak tak zliczyłam wszystko do kupy, to na wszystkim zaoszczędziłam jakiś 1000zł
Ja już mam leżaczek Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play | Pokoik dziecięcy | Leżaczki, bujaki i chodziki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemow
Bardzo fajny, melodie można ściszyć jeśli uważamy że za głośno gra, wibracje super

Jak kogoś stać to niech kupuje. W sumie w zależności od zarobków mamy inne przeliczniki ;-)
Bardzo fajny, melodie można ściszyć jeśli uważamy że za głośno gra, wibracje superTestowany już był na 2,5 miesięcznej córeczce kuzynki i mała była wpatrzona w światełka jak sroka w gnat, poza tym bardzo szybko zrozumiała, że jak kopnie nóżkami to będzie grało i świeciło i w ogóle impreza :-) Łóżeczko jest typowe sosnowe chyba(nie znam się...), laktator BabyOne, do tego 5 kocyków w różnych rozmiarach, nawet mi się dostały nieużywane pojemniki na pokarm z Aventy plus już nawet nie pamiętam.Do tego termometr do wody, pieuchy frotte(o których się dowiedziałam że przydają się w sumie tylko u lekarza żeby położyć na zimną wagę) i dalej nie pamietam... Ciuszki są śliczne, a najbardziej podoba mi się malusia biała koszulka z napisem "I MAY BE LITTLE BUT STILL I AM THE BOSS"
tez mam taki lezaczek ktory dostalam ale nie sprawdzalam jeszcze jak gra:-)zawsze to o jeden wydatek mniej:-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja staram sie wszystko kupic uzywane. takze mam juz lozeczko i pelnoooo ciuszkow. Naprawde idzie zaoszczedzic na uzywanych tymbardziej ze ciuszki takie maluszki zaloza kilka razy i tyle. a niektore beda od razu zamale wiec nie warto. Juz sie nie moge doczekac szukania wozeczka w Polsce. :-):-) Jezeli mi sie uda zlezc cos konkretnego to kupimy w Polsce, a jak nie to kupie tutaj uzywanego BUZZA :-):-):-)
Ja staram sie wszystko kupic uzywane. takze mam juz lozeczko i pelnoooo ciuszkow. Naprawde idzie zaoszczedzic na uzywanych tymbardziej ze ciuszki takie maluszki zaloza kilka razy i tyle. a niektore beda od razu zamale wiec nie warto. Juz sie nie moge doczekac szukania wozeczka w Polsce. :-):-) Jezeli mi sie uda zlezc cos konkretnego to kupimy w Polsce, a jak nie to kupie tutaj uzywanego BUZZA :-):-):-)
Klaudia to juz lozeczko sobie przywiezliscie??
mam pytanko do Ciebie jako ze mieszkasz w anglii to jak moge znalezc jakies secendhendy w londynie??mozna na necie jakos namierzyc to??
co do buzza to jedna klientka mi napisala ze jest mega niezadowolona z niego bo po 2mca jej skrzypi i w ogole ale przeciez jak skrzypi to mozna nasmaroac:-)ja mam mieszane uczycua co do buzza chce koniecznie 3kolowy ale baro mi sie podoba mutsy urban rider tez!!
reklama