reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czescdziewczyny ja nie czytalm waszych dzisiejszych postow bi juz padnieta jestenm i czekam az Nicola pojdzie spac i ja tez zmykam rano mialm problemy z netem nie moglam otworzyc strony.

reklama
Kubiaczka ja mam to samo, nawet nie chcę myśleć jak to będzie, a jak sobie pomyślę to mnie aż ciarki przechodzą dlatego nawet nie czytam rzeczy pt. "poród":shocked2:

Pewnie ,ze nie ma,ale chyba kazda ciezarowka sie troche boi:)Ale co wlazlo to i wylezc musi:)Ja jeszcze o tym nie mysle....

Pocieszam się tym co mi koleżanka powiedziała. W ósmym miesiącu to i tak będzie ci już wszystko jedno. Będziesz myślała o tym, żeby jaj najszybciej "wyszło" ;-)

Teraz to mnie zdenerwowałaś:wściekła/y: w wieku 28 lat jest się pięknym i młodym, a nie "dojrzały" wiek akurat tak się składa, że mam tyle samo więc zapamiętać to jest piękny wiek!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zdenerwowanie ciebie nie było moim celem:-). Chodziło mi raczej o to że w tym wieku cera raczej nie powinna nas zaskakiwać trądzikiem młodzieńczym. A stwierdzenie że to piękny wiek jest zgodne z moimi przekonaniami:tak:. Już się nie złość na mnie bo to może fasolce zaszkodzić.

A tak na marginesie to cieszę się że jest więcej przyszłych mam, które będą miały pierwsze maleństwo w tym wieku bo jak czytam to forum to stwierdzam że więcej tu doświadczonych ciężarówek

A ja byłam na usg, dzidzia ma 4,97 cm i fajnie było widać rączki, nóżki, serduszko biło pięknie. Usg genetyczne mam 3 lipca wyznaczone.
Poza tym chciałam pod wieczór z synkiem pospacerować a tu leje i duszno koszmarnie, mam dość tej pogody....

A co do porodu to moja lekarka mówi- jak weszło to i wyjdzie.. no strasznie zabawne...
Poród to nic przyjemnego, a doświadczyłam tylko skurczy, a rozwarcie nie postępowało, męczyłam się ze skurczami pół dnia i noc i w końcu na cięciu się skończyło, także nie każdej jest dane urodzić naturalnie...

A ja byłam na usg, dzidzia ma 4,97 cm i fajnie było widać rączki, nóżki, serduszko biło pięknie. Usg genetyczne mam 3 lipca wyznaczone.
Poza tym chciałam pod wieczór z synkiem pospacerować a tu leje i duszno koszmarnie, mam dość tej pogody....

Gratuluję ja mam wizytę w piątek i mam nadzieję że też zobaczędzidzię z bijącym serduszkiem

reklama
Nikki super wieści

ja niedawno miałam wrażenie że mi mała rybka smyrnęła tak że poczułam... Dorian mi tak smyrnął w 13 tc... ciekawe czy to możliwe ;-)

Dormark a ktoś się kłóci?

co to za usg to genetyczne?

dobrej nocki, jutro idę już do pracy więc pewnie będę wieczorem :tak:

Do góry