reklama
passingby
Fanka BB :)
To zacznę
.
Wczoraj byliśmy całą rodziną na badaniach i USG. Wyniki krwi, moczu i cukier mam w porządku - cały czas jak kobyła, tylko teraz jak kobyła w ciąży
. Jedynie można sę przyczepić do licznych bakterii moczu. Mam brać żurawinę w tabletkach i powtórzyć badanie, jak się nie poprawi to robimy posiew. Na razi enie mam wyokego poziomu leukocytów co oznacza że nie ma stanu zapalnego. Trzeba po prostu pilnować. Reszta wyników - rewelacja.
Lepsza połowa się poryczała bo... będzie księżniczka.
Na 90% mamy Córcię
Będzie bal!:-)
Zdjęcia standardowo mam ale jak zwykle nie zeskanowane no i mamy film
.
Mała jest całkowicie zdrowa (mieliśmy coś na kształt badań połówkowych). Następne badanie: 20 lipca 2009.
Wczoraj byliśmy całą rodziną na badaniach i USG. Wyniki krwi, moczu i cukier mam w porządku - cały czas jak kobyła, tylko teraz jak kobyła w ciąży
Lepsza połowa się poryczała bo... będzie księżniczka.
Na 90% mamy Córcię
Będzie bal!:-)Zdjęcia standardowo mam ale jak zwykle nie zeskanowane no i mamy film
Mała jest całkowicie zdrowa (mieliśmy coś na kształt badań połówkowych). Następne badanie: 20 lipca 2009.
B
Bura
Gość
A ja mam badanie połówkowe w piątek. Mam nadzieję, że będzie wszystko OK.
Za to dzisiaj znów idę na zastrzyk
Ciekawa jestem jak długo będą mnie jeszcze kłuć. Tyłek mam taki, jakbym na kaktusie usiadła!
Za to dzisiaj znów idę na zastrzyk
Ciekawa jestem jak długo będą mnie jeszcze kłuć. Tyłek mam taki, jakbym na kaktusie usiadła!martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie :-) ja wczoraj umówiłam się na poniedziałek na usg 3d. U tego profesora co idę to badanie kosztuje 300 zł , a więc sporo.Podobno warto , ponieważ wszystko przebada, obmierzy i powinniśmy już poznać płeć , bardzo na to liczę - Umieram z ciekawości :-)
mamulica
Fanka BB :)
ja mam połówkowe dopiero 6 lipca... Więc czekam z niecierpliwością. Czekamy:-)
Ja mam w piątek USG. Idę ze swoim Ł i nie mogę się doczekać! Będziemy widziec naszą dzidzię i będziemy wiedzieć co tam się we mnie chowa :-) Na pewno powiem co i jak po powrocie. Póki co żyję piątkiem ;-) Nie mogę się doczekać badania i kiedy zobaczę moje maleństwo na ekranie :-)
Dawaj fluidy dziewczynkowe !!!!! 
Ale ja i tak nie wierzę temu usg odnośnie płci, znowu taka laska z mojego osiedla miała miec córkę a z między nóg wynurzył sie chłopak

I bądź tu mądry hehe.
Może jestem dziwna, ale zero we mnie tolerancji dla róznego rodzaju przesądów.
W ogóle w żadne nie wierzę i jestem juz naprawde wku.... na, bo wszyscy mi gadają, że będę mieć córkę, bo "niestety urodę mi odbiera".
Wkurza mnie takie pierniczenie trzy po trzy.
Fakt mam bardzo brzydką cerę w ciąży, może trochę zmieniły mi się rysy twarzy, ale nie jestem wcale jakaś opuchnięta, prawie w ogóle nie przytyłam, a i tak gadają, że będzie dziewczynka...
Dzisiaj w firmię mielismy naradę służbową i oczywiście nie mogło się obyć bez komentowania mojej ciąży i tego jaka będzie płeć.
Oby wykrakali, bo chcę córkę, ale do szału mnie doprowadzi jak faktycznie będzie córka i wszyscy będą mówili "A nie mówiłem/ mówiłam, że córa bo odebrała urodę".
Wkurza mnie, że będą potwierdzać te chore przesądy WRRRRRRRR.
No to się wyżyłam :-)
PS Moja kuzynka za tydzień rodzi i ma cerę i wygląd idealny i będzie miała córkę !!!
I co z tymi przesądami ? :-)

Ale ja i tak nie wierzę temu usg odnośnie płci, znowu taka laska z mojego osiedla miała miec córkę a z między nóg wynurzył sie chłopak

I bądź tu mądry hehe.
Może jestem dziwna, ale zero we mnie tolerancji dla róznego rodzaju przesądów.
W ogóle w żadne nie wierzę i jestem juz naprawde wku.... na, bo wszyscy mi gadają, że będę mieć córkę, bo "niestety urodę mi odbiera".
Wkurza mnie takie pierniczenie trzy po trzy.
Fakt mam bardzo brzydką cerę w ciąży, może trochę zmieniły mi się rysy twarzy, ale nie jestem wcale jakaś opuchnięta, prawie w ogóle nie przytyłam, a i tak gadają, że będzie dziewczynka...
Dzisiaj w firmię mielismy naradę służbową i oczywiście nie mogło się obyć bez komentowania mojej ciąży i tego jaka będzie płeć.
Oby wykrakali, bo chcę córkę, ale do szału mnie doprowadzi jak faktycznie będzie córka i wszyscy będą mówili "A nie mówiłem/ mówiłam, że córa bo odebrała urodę".
Wkurza mnie, że będą potwierdzać te chore przesądy WRRRRRRRR.
No to się wyżyłam :-)
PS Moja kuzynka za tydzień rodzi i ma cerę i wygląd idealny i będzie miała córkę !!!
I co z tymi przesądami ? :-)
Ostatnia edycja:
reklama
B
Bura
Gość
Dziewczyny, a mierzą Wam lekarze brzuch na wizytach? Chodzi mi o mierzenie metrem, na leżąco.