reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

czeeesc dziewczynki, mnie znowu wcieło... weekend jak zwykle. staram sie nie włączac kompa, no i troche bylismy poza domem
Magda witaj :D

bylam w ikei i wkoncu kupilam pare pierdółek, m.in. tą lampkę w kształcie gwiazdki dla dzieci. od zawsze mi si epodobala a teraz jest po 25 pln wiec grzech nie kupic :-)
w sobote to chyba po 22 zlądowalismy do domu, potem byli znajomi ale ich wygoniłam z Ł, bo nie mialam sily nawet gadac. wiec poszedł balowac w teren a ja poszlam spac. w niedziele spalismy z przerwami do 12 ! normalnie sto lat tyle nie spalam

a od wczoraj spisuje historie swojego zycia i zaczytuje sie w ksiażkach (m.in. psychopatologia nerwic) jutro rano psycholog. Trzymajcie kciuki. narazie postaram sie obejsc bez psychiatry, chyba ze psycholożka stwierdzi ze potrzebne mi leki....
sie wzięłam wkońcu za m oje zdrowie psychiczne.... mam nadzieje ze nie stracę zapału.

aaaa zapomnialabym
ps. Xawek ma od rana biegunke.... chyba z 5 razy się sfajdał w tym raz tak że pranie musialam zrobic i wykąpac go ... i nie wiem skąd sie to nam przypałętało. Ł w niedziele i wczoraj męczył żołądek w niedziele zwalilismy to na jego kaca, ale moze zlapali jakieś patałajstwo. Obaj sie zajadali bananem w cieście .... może to to.
w każdym razie tyłek tak odparzony ze nawet sie dotknąc nie da, chusteczki dopupne mnusze płukac najpierw w wodzie bo go szczypią, a i tak płacze okropnie. Dobrze ze Tormentiol mam
narazie od ok 3h nie zrobił kupy... mam nadzieje że prześpi noc.
no i te opryszczki nie schodzą. jedna sie prawie zaczela goic i nastepna zaraz sie zrobila GRRRR.... to przez to ostre opryszczkowe zapalenie jamy ustnej z zeszłego roku.... teraz juz jestesmy skazani na opryszczki ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
hej :-)

Kaskada - milo ,ze pytasz :-)z Mala lepiej :tak:wczoraj co prawda nic praktycznie nie zjadla ,ale wymioty odpuscily :tak:dzisiaj za to nadrobila zjadla miseczke zupki i poprosila o dokladke :szok::-) co jej sie jeszcze chyba nigdy nie zdarzylo ;-)i w dodatku po tych 2miseczkach jeszcze od taty podjadala :-D

aa propos dnia ojca to mi zupelnie wypadlo dzisiaj z glowy :angry::-( rano jak wrocilam z pracy pamietalam ,ale jak wstalam m pojechal do kolegi ,a ja z Niunka poszlam na shopping (chcac wlasnie kupic jakis drobiazg dla niego) i mi ulecialo :dry: kupilam wszystko inne tylko nie to co trzeba bylo :sorry2:

Magda - podziwiam Cie - dzielna Babka z Ciebie :tak::-) no i dobrze ,ze masz kogos do pomocy :tak:

u nas dzisiaj byla piekna pogoda na co przez okno nie wygladalo :no::-D wiec jak sie uszykowalysmy to po drodze na miescie musialam corci rajstopki sciagac taki skwar sie zrobil :-D

P.S. tak po cichutku moge pisnac ,ze chyba na dobre pozbywamy sie smoka :tak: Corcia urwala polowe i teraz nie chce tej "Niani" mowi ,ze ta do smietnika i trzeba nowa kupic :-D ja jej dzielnie tlumacze ,ze kupic nie mozemy bo nigdzie w sklepie nie ma takiej samej (co zreszta jest prawda:-D) i efekt taki ,ze drugi dzis dzien poszla spac bez smoka :-):-):-) wczoraj przebudzila sie po jakis 3godzinach z pytaniem "a gdzie jest Niania?!":-D ciekawe co bedzie dzisiaj :confused:

no i napisze jeszcze dzisiejszy tekst mojej Malej - przebieralam ja i polozylam bluzeczke na podlodze w celu wrzucenia jej do pralki - na co Mala jak zobaczyla ,ze bluzeczka lezy mowi " Mamus , co ty robisz z moja bluzka?!!!":-D:-D:-D i oburzona ,ze bluzeczka na podlodze :-D

Kuxa - :-(

Ostatnia edycja:
Kuxa, współczuje Xawkowi, przesyłam buziaczki, oby szybciutko przeszło:-)

a ja pupę piotrka myje po każdej kupce, tzn nie wycieram husteczkami, tylko myje ja wacikami woda z mydłem i miał raz odparzoną przy biegunce:dry:

trzymam za Ciebie jutro kciuki, na zyczenie:tak:

Magda, skoro ci ostatnio ciężko, to radzę zostać tu z nami:tak:, czasami wygadanie się pomaga, każda z nas z tego korzysta;-)

Sandi, normalnie padłam, ale agentka z ciebie:-D:-D:-D

miłej nocki;-)

p.s. coś nam się dziewczyny pogubiły Agnes, JMM, Kasia:-:)-:)-(

reklama
Do góry