reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no ja też, a w lecie jak najbardziej na dwór.
Ale zastanawiam się tu nad takim nosidłem www_e-graco_pl GONDOLA NOSIDLO KOSYCOT GRACO (667046867) - Aukcje internetowe Allegro do takiego wózka Search

Myślę, że jak to pasuje do wózka to nie masz co sie obawiać w kwestii ciepła - pamiętaj, że dzieciaczki sa normalnie ubierane na zimę. ja bardzie bym sie zastanawiała nad jego stabilnością - czy to nie jest pomyślane jako element przejściowy a nie na dłuższe spacery?

reklama
Wiecie co? Im więcej o tym myślę tym mniej jesttem przekonana czy maluchowi będzie ciepło w takim nosidle zamiast godnoli w zimę ale kurcze nie mam 3 tysięy na wózek :-(

Kilolek mi sie wydaje ze wystarczy to nosidelko. Malucha mozesz ubrac jeszcze dodatkowo w kombinezonik i przykryc kocykiem. a nosidelko bedzie za spacerowka dla starszaka wiec bedzie troszke schowane od zimnego wiatru. :) a przy -20 stopniach w zimie pewnie i tak nie bedziesz chciala wychodzic z domu. heh
A nie myslalas o tych wozeczkaj jeden obok drugiego? Ale pewnie nie przecisna sie w drzwiach. Zernij na allegro na wozeczki blizniacze moze uda Ci sie cos taniej kupic :)

Kilolek mi sie wydaje ze wystarczy to nosidelko. Malucha mozesz ubrac jeszcze dodatkowo w kombinezonik i przykryc kocykiem. a nosidelko bedzie za spacerowka dla starszaka wiec bedzie troszke schowane od zimnego wiatru. :) a przy -20 stopniach w zimie pewnie i tak nie bedziesz chciala wychodzic z domu. heh
A nie myslalas o tych wozeczkaj jeden obok drugiego? Ale pewnie nie przecisna sie w drzwiach. Zernij na allegro na wozeczki blizniacze moze uda Ci sie cos taniej kupic :)
już przejrzałam allegro wzdłuż i w szerz, ebaya (polskiego i amerykańskiego) i wszystkie sklepy internetowe. I wybór jest bardzo ograniczony. A jeden obok drugiego nie zmiesci mi się w drzwi ani do żadnego sklepu (zwykłą parasolka mało do którego mogę wjechać). No i ogranicza widoczność starszakowi.

mary_mary wiem, ze graco jest tani ale nie ma gondoli. Wózki z gondolą są bardzo drogie.

:-)
ja patrzyłam pod tym kontem żeby się nie gryzło z ubraniami, więc ten najbardziej neutralny :-)

na www.chustomania.pl jest dużo większy wybór kolorów, ale są tez droższe niestety i zauwazylam, ze w okresie urlopowym mają sporo kolorów niedostepnych

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry