reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no to moze i ja sie pochwale co znalazlam w internecie dla mojej niuni...oczywiscie narazie do kupna nie dojdziei wozeczki nie sa nowka funkiel ale jak dla mnie i na do 2 lat uzytkowania moze byc...moze za 2 tygodnie jeden z takich kupie:-D
Quinny buzz - Aangeboden op 2dehands.nl

Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen

a ten jesat calkiem nowka:)cosmo titanium..pisalam juz raz ze w pl chca za niego 3.000zl..tu kosztuje 300euro...okolo 1300zl

Titanium Baby Cosmo kinderwagen aubergine - Euro299,00 : Babycare.nl Razendsnelle levering

ps.xxxklaudziaxxx-ten jeden zielony..to chyba dokladnie taki jak twoj...i zobacz o wiele mnie zaplacilas za niego niz na tej stronce..tam pisze ze chca za niego 450euro..gdyby tak sposcili z 80euro ewydaje mi sie ze warto by bylo co??
pozdrowionka:-)

reklama
no to moze i ja sie pochwale co znalazlam w internecie dla mojej niuni...oczywiscie narazie do kupna nie dojdziei wozeczki nie sa nowka funkiel ale jak dla mnie i na do 2 lat uzytkowania moze byc...moze za 2 tygodnie jeden z takich kupie:-D
Quinny buzz - Aangeboden op 2dehands.nl

a ten jesat calkiem nowka:)cosmo titanium..pisalam juz raz ze w pl chca za niego 3.000zl..tu kosztuje 300euro...okolo 1300zl

Titanium Baby Cosmo kinderwagen aubergine - Euro299,00 : Babycare.nl Razendsnelle levering

ps.xxxklaudziaxxx-ten jeden zielony..to chyba dokladnie taki jak twoj...i zobacz o wiele mnie zaplacilas za niego niz na tej stronce..tam pisze ze chca za niego 450euro..gdyby tak sposcili z 80euro ewydaje mi sie ze warto by bylo co??
pozdrowionka:-)

Anja wlasnie ogladalam tego pierwszego linka co dalas i sobie mysle, ze fajnie ze Ci sie podoba taki sam hehe no a teraz czytalam dalej i widze ze pamietasz. To dokladnie ten sam co ja mam. Ja kupilam swoj za 1200 i jest uzywany ale prawie funfel nowka. Jak Ci spuszcza z ceny to superancko by bylo!
Na niemieckim ebay sprzedaja teraz spacerowke limonke uzywana
http://cgi.ebay.de/Quinny-Buzz-Sulphur-Jogger_W0QQitemZ140328802544QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item20ac3f98f0&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

A tu jeszcze jedna
http://cgi.ebay.de/Quinny-Buzz-Sulphur-Jogger_W0QQitemZ110408581264QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item19b4dd4090&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1318|301%3A1|293%3A4|294%3A50

Zerknij sobie moze akurat Ci sie spodoba i skusisz sie :-) kolor sliczny i malo kto go ma a gondolke mozna tanio nowke dokupic tez na ebayu osobno za okolo 90euro w innym kolorku. A moze akurat ktos wystawi uzywana wiec jeszcze taniej.

Co do wanienki- beczki to w Anglii bardzo popularne i jest ich pelno w np. mothercare itp, bo niby dziecko jest bardziej spokojne i komfortowe w pozycji siedzacej (zgniecionej) niz lezacej. :szok::dry: Ja sama dziecka do niej bym nie wsadzila heh

xxxklaudziaxxx-nie zebym specjalnie szukala takiego samego jak ty,poniewaz za quinny od samego poczatku sie rozgladam:tak:tylko cholercia ten kolorek co ty masz...to tu w nl jest pelno wystawionych i troche mniej kosztuja niz czerwony:-(ale tak sobie pomyslalam ze gdy nie uda mi sie wtrafic czerwonego to poprostu bezczelnie odgapie kolorek od ciebie:zawstydzona/y:bo faktycznie on pasuje i do chlopca i do dziewczynki...:-p
a przed chwila wtrafilam na to przypadkowo..i wyslalam do nich meila ze za 250euro kupie..chca za 300euro...ale staram sie zbic cene,poniewaz bym musiala dokupic torbe i kolderke:tak:fajnie..bo jest to w moim miescie..zobaczymy co odpisza:blink:
xxxklaudziaxxx-dzieki za linki...ciekawe...ale wolalabym kupic w jednym kolorze wszystko...aby potem za pare euro takze odsprzedac,jesli nie bedzie dosc zniszczony..a znajac zapal mojego M...ze jak kupie tylko to ..to bedzie sie faflunil ze musi jeszcze dodatkowo gondole itp...dokupywac...takze staram sie i spacerowke i gondole razem kupic..a torbe i kolderke pokryjomu dokupie..nawet niebedzie wiedzial kiedy...hihihi..bo to male rzeczy:-p:cool2:hihi

http://www.marktplaats.nl/index.php...4-quinny-byzz-met-nieuwe-slaapbak.html?xref=1

Ostatnia edycja:
wiecie co troszkę Wam zazdroszczę kupowania wózków
jest tyle pięknych .........
z drugiej strony cieszę się że mamy jeden duży wydatek mniej tym bardziej że u nas dziadkowie nic nam nie kupują
a szkoda :tak:

a z wiaderka do mycia nieźle się uśmiałam
i zanim bym kupiła to chyba poszłabym na jakiś pokaz żeby mnie przekonali bo miałam wcześniaka i za nic nie wyobrażam sobie kąpania w tym dzidzi

xxxklaudziaxxx-nie zebym specjalnie szukala takiego samego jak ty,poniewaz za quinny od samego poczatku sie rozgladam:tak:tylko cholercia ten kolorek co ty masz...to tu w nl jest pelno wystawionych i troche mniej kosztuja niz czerwony:-(ale tak sobie pomyslalam ze gdy nie uda mi sie wtrafic czerwonego to poprostu bezczelnie odgapie kolorek od ciebie:zawstydzona/y:bo faktycznie on pasuje i do chlopca i do dziewczynki...:-p
a przed chwila wtrafilam na to przypadkowo..i wyslalam do nich meila ze za 250euro kupie..chca za 300euro...ale staram sie zbic cene,poniewaz bym musiala dokupic torbe i kolderke:tak:fajnie..bo jest to w moim miescie..zobaczymy co odpisza:blink:
xxxklaudziaxxx-dzieki za linki...ciekawe...ale wolalabym kupic w jednym kolorze wszystko...aby potem za pare euro takze odsprzedac,jesli nie bedzie dosc zniszczony..a znajac zapal mojego M...ze jak kupie tylko to ..to bedzie sie faflunil ze musi jeszcze dodatkowo gondole itp...dokupywac...takze staram sie i spacerowke i gondole razem kupic..a torbe i kolderke pokryjomu dokupie..nawet niebedzie wiedzial kiedy...hihihi..bo to male rzeczy:-p:cool2:hihi

Anja ogapiaj odgapiaj bo wozio naprawde superrrr :-) Milo mi ze tez Ci sie taki kolorek podoba, przynajmniej wiem ze jakis gust jeszcze posiadam. Ja tez czasami cos kupie i nie pokaze mojemu, ale to tylko dlatego ze on i tak by nie wiedzial ze to nowe czy stare :) zreszta jak to chlopy przefarbowalam sie kiedys z blond na szatynke, a moj chlop spytal sie czy depilowalam sobie brwi bo jakos inaczej wygladam :dry::-D nie ma to jak ich spostrzegawczosc :)

Ostatnia edycja:
Anja ogapiaj odgapiaj bo wozio naprawde superrrr :-) Milo mi ze tez Ci sie taki kolorek podoba, przynajmniej wiem ze jakis gust jeszcze posiadam. Ja tez czasami cos kupie i nie pokaze mojemu, ale to tylko dlatego ze on i tak by nie wiedzial ze to nowe czy stare :) zreszta jak to chlopy przefarbowalam sie kiedys z blond na szatynke, a moj chlop spytal sie czy depilowalam sobie brwi bo jakos inaczej wygladam :dry::-D nie ma to jak ich spostrzegawczosc :)

jak narazie..wczoraj moj M napisal meila do ludzi ktorzy maja czerwony wozeczek:tak:chca za niego 250euro..gondola ze spacerowka:tak:no i o dziwo moj piekny M zgodzil sie i bedziemy jakos na dniach ogladac...jak bedzie oki..tak kupie..a jak nie to zostane przy twoim kolorku:))):tak:juz sie ciesze na sama mysl...bo moj M niema zadnego zainteresowania naszym dzidziusiem (chodzi mi o jakiekolwiek szalenstwo kupowania)a tu raptem zmiana...no ale od dzis wiem dlaczego...bo upatrzy;l sobie jakis skuter,ktory chce kupic..a mi ciagle powtarzal zr nie ma na wozek pieniedzy teraz-no i to takie male przekupstwo z jego strony:shocked2::sorry2:
hihihih...a ja z 2 miesiace temu caly czas wlosy wiazalam z tylu glowy...bo niechcialo mi sie codziennie myc..i jak po trzech dniach umylam glowe i rozpuscilam wlosy..to pochwalil mnie ze ladna farbe dfo wlosow kupilam :-D
ja musze czasami cos zakombinowac i pokryjomu kupic..bo mojemu M nigdy nic nie jest potrzebne albo ma czas na to...no a potem ja zostaje na lodzie i na ostatnia chwile musze kupowac..tak wiec dlatego czasem cos delikatnie przemilcze a on i tak tego nie zauwaza :sorry2:a zreszta...dla siebie nie kupuje..tylko dla nas..takze winna sie nie czuje:cool2::cool2::cool2:a wiadomo jak to my babeczki..chcemy zawsze dobrze ..i nie musi to drogo kosztowac a cieszymy sie z byle gowienka malego:tak:
xxxklaudziaxxx-guscik masz masz:-Dnieprzecze:-)zeby jeszcze wiecej pieniedzy bylo oj..to bysmy szalaly:tak:kazda z nas:tak:

Heh Anja no to superowo :-) Zycze milego ogladania. Te nowe czerwone to maja ladny odcien bo to sa te strawberry red- truskawkowo czerwone, dobrze mysle?
Faceci juz tacy sa niestety ze jak cos chca to potrafia przekupic. hehe no ale przynajmniej bedziesz miala wozeczek ktory Ci sie podoba :-) Wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :-D
a co do kasy to napewno bym poszalala jakbym miala wiecej, ale tak przynajmniej mam wielka satysfakcje ze moglam kupic cos o wiele taniej a rownie ladne i modne i praktyczne :-) zreszta ja tam jestem zakupoholiczką, ale na pierdoly i rzeczy uzywane wiec nie jest zle. Narazie na ciuszki dla dzidzi wydalam moze 15-20 funtow co na przeliczenie jest okolo 100 zl a zapelniona duzaaa szuflada z komody i kilka rzeczy powieszonych w szafie maluszka. :-D

no ja zaraz ruszam na Tour de ciuchland ;-)niestety ni zaszaleję tak jak bym chciała, bo godzine temu popsuła mi sie pralka, więc jeszcze po drodzę musze mechanika zamówić :wściekła/y:więc kolejny wydatek!
Co za miesiąc! W czerwcu popsuło mis ię: żelazko, odkurzacz i pralka :wściekła/y: no ile mozna?? Dobrze, ze dziś ostatni, możę w lipcu będzie lepiej

reklama
no ja zaraz ruszam na Tour de ciuchland ;-)niestety ni zaszaleję tak jak bym chciała, bo godzine temu popsuła mi sie pralka, więc jeszcze po drodzę musze mechanika zamówić :wściekła/y:więc kolejny wydatek!
Co za miesiąc! W czerwcu popsuło mis ię: żelazko, odkurzacz i pralka :wściekła/y: no ile mozna?? Dobrze, ze dziś ostatni, możę w lipcu będzie lepiej

achh Kilolek wspoczuje :-( Ale nastepny miesiac bedzie napewno lepszy!!!
Ja tez chce isc na zakupy dzis ale upal 35 stopni !!!! A u mnie dopiero 9 rano!!! jestem spocona i mokra... a trzeba mi kolor walnac na glowie bo na zadbana dziewczyne to juuz nie wygladam a co dopiero na fryzjerke. A dzis jedyny wolny dzien wiec im szybciej sie za to zabiore tym szybciej skoncze i moze troszke slonce zajdzie (co dzis raczej nie mozliwe) i pojde na to miacho.

Do góry