reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewuszki czy wy tez macie takie uczucie jakby wam powietrza brakowało?sapie jak parowóz ,nie mowiac o tym jak szybko sie męcze :szok:

HEJKA :-)
Ja zjadłam śniadanko a teraz truskawki zajadam :-)

Nie chce nikogo nakrecac tylko nie kiedy niektorym trzeba niekiedy wytlumaczyc jak dziecia , ale juz z tym tematem spokoj mowie wam na dzisiaj dobranoc , strasznie mi smutno z powodu Pati i sama sie teraz boje czy z moja fasolka nic nie jest bo nie mam rzadnych objawow.

nie martw się znam kobitki że jedynie brzuch mówi ze są w ciaży bo dolegliwości brak co niesmutaj się a ciesz się fasolką:tak:

Na poczatek dziendobry u nas znow pieknie , nikt nie chce z Ciebie zrobic wyrodnej czy zlej matki, my tak reagujemy bo ,po pierwsze wiekrzasc z nas juz dzidzie stracila wiec denerwuje nas niekiedy bezmyslnasc ludzka ,a le masz racje jesetes dorosla wiec powinnas wiedziec co robisz dla mnie temat zakaczany. Twoje dziecko ,Twoja wola .

Jeśli chodzi o picie czy palenie to nie mam zamiru się tu rozpisaywać, każda z nas jest dorosła i powinna wiedzieć jak bardzo jest to szkodliwe. Papierosy i alkohol są szkoldliwe bez względu na to czy jesteś w ciązy czy nie. Tylko różnica jest taka, że jesli jesteś w ciązy to jesteś odpowiedzialna za to maleństwo...

Pozdrawiam...

mądre słowa i ja się do nich podpisuje i także koncze temat każda zrobi co uważa za słuszne:tak:

Dziewuszki czy wy tez macie takie uczucie jakby wam powietrza brakowało?sapie jak parowóz ,nie mowiac o tym jak szybko sie męcze :szok:

Jak wchodzę po schodach to serce mi tak wali i oddechu brakuje, że potem stoje i dysze jak parowóz. Ludzie się patrzą dziwnie, bo mloda dziewczyna i po schodach męczy się jak babcia;) A teraz jak tak ciepło i duszno jest to ledwo z domu wyjde a juz jestem zlana potem od góry do dołu - masakra.:baffled: Nigdy tak nie miałam...

Ufff :-):-):-):-):-)
No to sobie poczytałam....;-);-);-)
Pati strasznie mi przykro... uważaj na siebie. Następnym razem na pewno się uda.

oj brakuje brakuje. Ja również sapię jak parowóz po przejściu kilku kroków w górę.:szok:
Hej dziewczyny mam pytanie do tych, ktore juz sa mamami. Czy uzywacie takich tradycyjnych lozeczek czy moze tych "kojcow" Widzialam gdzies ze w tych drugich tez jest regulowana pozycja materaca ale nie wygladaja na wygodne:sorry2:
Ja również mam oba...:happy2: :tak::tak::tak: do spania głównie drewniane, a do zabawy i na wyprawy kojec. Szczerze to mój mały nie chciał spać za bardzo w kojcu wolał łóżeczko lub zwykłe łóżko. Wygodnicki co ;-);-);-);-). Tak na poważnie to kojec jest super do zabawy...:blink::blink::blink:

Miłego dzionka dla Wszystkich ... jeszcze później tu zajrzę:happy2::happy2::happy2::happy2:.

A zapomniała bym:sorry2: ... Sebastian od momentu skończenia roku śpi sobie na normalnym łóżku (singlu). Na dobrym materacu (dbamy o kręgosłup):tak::tak::tak:. I jest zadowolony bo po obudzeniu nic go nie krępuje i żadne kraty go nie powstrzymują przed tym aby pójść i obudzić mamę:-D:-D:-D

Witam:-)U mnie upał wczoraj i dzis. Pati bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze nastepnym razem ci sie uda. A co do picia i palenia to tez nie lubie jak kobieta pali w ciazy ( ja palilam ale od razu rzucilam jak tylko sie dowiedzialam i naprawde mozna bez papierosow wytrzymac). Picia tez nie popieram ale pol szklaneczki na pewno nie zaszkodzi o ile nie bedzie to pol szklaneczki codziennie:baffled: Ale lepiej wcale nie pic. Mam teraz duzo na glowie poniewaz 8 sierpnia mam slub i jest tyle latwienia i jeszcze rozwozenie zaproszen ze nie bede mogla codziennie tu zagladac. Milego dnia stycznióweczki :-)

reklama
Dzień Dobry wszystkim:tak:
Ja wczoraj wróciłam z pracy dopiero o 22 i taka jestem padnieta, że koszmar. Ale dzisiaj mam wolne i idę się zrelaksować do kosmetyczki:-)
Sylwia100 gratuluję zdrowego dzidziusia, oby takich wieści było więcej:tak:
Co do alkocholu to ja też zdecydowanie jestem na nie, strasznie głośno ostatnio w tv na ten temat, że nawet mała ilość szkodzi. W pierwszej ciąży też kilka razy wypiłam troszkę piwa, i syn zdrowy więc Jolu nie przejmuj sie:tak:, ale już nie daj sie skusić.
Pati.b nie mam słow, trzymaj się kochana:-:)-:)-(

Do góry