reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny dzis dostalam z child benefit ze mi juz przywrocili zasilek;)ale mam napisane your payment for jul 2009 is 332e a jak mi zatrzymali to juz nie dostalam w czerwcu:biggrin2:wiec jak czy jestem w plecy za czerwiec???

reklama
Wiesz to niejest ten Brita tylko jakis innej firmy ,ale dzila jak brita:tak:Kosztował6,99e i mial czajnik i jeden filtr w opakowaniu do tego dokupilismy opakowanie 4 filtrow za 6,99e i naprawde jestem bardzo zadowolana obiady tez gotuje na tej wodzie przefiltrowanej;-)
Martuśka23 - Dzięki za info. Nie zdążyłam iść do Lidla bo znalazłam Brite z wkładami w domu :-) Widocznie poprzedni lokatorzy zostawili. Wyparzyłam czajniczek, założyłam nowy wkład i jest git. Ale jak będę w Lidlu zobaczę koniecznie za tym filtrem co kupiłaś bo tani jak barszcz i wkłady też. A chciałabym też gotować zupy na przefiltrowanej wodzie a po co przepłacać..
Patryk pił na razie dwa razy wodę filtrowaną, przegotowaną i ani razu go nie przeczyściło:happy2: Czyli wodę nieprzefiltrowaną, przegotowaną będę stosować jak będzie miał problemy z wypróżnianiem:wink:
Hej dziewczyny dzis dostalam z child benefit ze mi juz przywrocili zasilek;)ale mam napisane your payment for jul 2009 is 332e a jak mi zatrzymali to juz nie dostalam w czerwcu:biggrin2:wiec jak czy jestem w plecy za czerwiec???
Julia28 - a dlaczego Ci wstrzymali?

Nie jestes w plecy,Jesli masz jedno dziecko nalezy ci sie 166 e czyli 2x166 dostalas a ECS nie pisza na tym pismie ale tez dostaniesz.

Julia28 - a dlaczego Ci wstrzymali?[/QUOTE]
wstrzymali mi dlatego ze nie odeslalm im listu .............chodz go wcale nie dostalam

Aha...a czemu ja myślałam,że jedno :eek::eek:
heheeheh czasami tak jest ale teraz anieczka juz wiesz.....dzieki ci za odpowiedz:-) znowu spadl samolot..........Dziecko przeżyło katastrofę samolotu Airbus............

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciao dziewczynki!

Didi- dla mnie herbatki mlekopedne to nie najlepszy pomysl! Mam cyce jak donice i mleka full!! Ciagle musze zmieniac staniki i wkladki laktacyjne bo cale przemoczone...a jak biore prysznic to mleko mi leci ciurkiem!!:szok: Czasem tak mi leci, ze maly nie nadaza wypijac i sie lekko krztusi albo caly oblewa...praktycznie nie musi ssac...:zawstydzona/y:

Dzien dobry:blink:

Co slychac? U mnie pogoda pod psem:sorry2: cos siapi caly czas. Juz od rana kibelek zaliczony ( a tak sie cieszylam ze juz nie wymiotuje:wściekła/y:). Własnie wzielam prysznic, a teraz odgrzewam zupke:blink:
Nie moge sie doczekac wizyty u lekarza a to jeszcze miesiac:-( a jak cos jest nie tak...:no: sie boje troche

Misia:szok: to moze sprzedawac zacznij:-p

Ostatnia edycja:
reklama
no Misia szczesciara z Ciebie... ja tez chcialam karmic ale mleka brak....w szpitalu ja przystawialam 1 dzien ale tak mi sutki poranila ze na drugi to krew mi z nich leciala i z butli ja karmilam az mi sie nie zagoily.... pozniej mala nie mogla zalapac a jak juz zalapalato sie denerwowala ze nie leci i taki byl koniec mojego karmienia.... zadnych mlecznych nawalow w 3 dobie i nic podobnego.... mleka duzo pilam herbatke na laktacje tez ale nic z tego.... po nocy z 2 piersi 60ml sciagalam przy dobrych wiatrach a bez wiatrow :-D z 30ml

Do góry