reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalazłam nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no kobitki me kochane to piszemy tutaj te co będą chciał to nas znajdą a jak nie to wlezą do rowu i odnajdą:tak::tak::tak:
a dowikluś na domówkach zostawiłam ci listę wyprawkową do zerówki a jeszcze raz nie chce mi sie pisać to luknij tam ok:tak::tak::tak:
kurcze coraz bliżej tej rozmowy o pracę i mam pietra:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pietruszka zabrał antoszkę na spacer julka pisała list uwaga DO MIKOŁAJA:szok::szok::-D:-D:-D:-D to ja się zrelaksowałam pod prysznicem zaraz muszę sobie w gogle wpisać gdzie ta ulica jest jak tam dojechać bo pojęcia bladego nie mam:no::no:ale kto szuka ten znajdzie:tak::tak::tak:
a dziewczyny co u anki????bo aga wczoraj pisała że ma kompa zepsutego a ja juz za nia tęsknić zaczynam:tak::tak:
ach ta nasza gwardia:-p

reklama
jestesm i ja :)
Odnlzalam Was:-D
Milutko ze ktos za mna zatesknil :))
Komp mi muli ale co tam cos skrobnac musze
Laura wcina loda wiec mam chwilke

Lali dzis odwiedzila Emily i zaliczyla mini plac zabaw :) Basen oczywiscie na balkonie:sorry2:

Ja padnieta jestem a prasowanie jeszcze na mnie czeka:-(

Dziękuję, trzeba się przejść. Tylko muszę znależć dobrego specjalistę. Mam jednak nadzieję że to nie ADHD ale niestety niektóre symptomy to potwierdzają i wychowawczyni z przedszkola też. Ehhhhh. Krzyś nawet jak ogląda bajkę...oczywiście jak wytrzyma 10 minut to tupie nogą, rusza rękami, lub nagle wstaje i lata na około stołu w ogóle nie zważając że może się potchnąc przewrucić:confused::-(
Agatulka ja też się z Tobą nie zgadzam. Uważam że zamknięty jest po to aby aby spokojnie pogadać o osobistych sprawach, otworzyć się, wkleić zdjęcia
Trzymaj się !!!
To co piszesz to widać kolejne zaburzenia :-(
Ja bym z nim zdecydowanie udała się do dobrego specjalisty.

Dziękuję,że rozumiesz NASZ Tajny wątek.:-)Szacun

oj As bo kubul jest wyjątkowy i tyle:tak::tak::tak:

my byliśmy na placu zabaw ale uciekłyśmy bo słonko wyszło i zrobiło sie upalnie a do tego na ten mój wymarzony zielony wózio to niestety wsio robactwo leci:angry::angry::angry::angry: na termometrze 32 więc prasowanie przekładam na jutro albo wieczorkiem teraz szybko gulasz robię i idę się wymoczyć pod prysznicem bo jestem mokra jak szczur:szok::szok::szok:
aaa z ciekawostek wyskoczył mi wąż odpływowy od pralki i zalałam łazienkę:angry::angry::angry::angry:zbierałam wodę expresem:-p:-psąsiad narazie nic nie mówi chyba do niego nie doszło uffffff:-)
joasia co ciekawego w biedronce???
a wogóle kochane jak któraś w jakimś super albo hiper markecie zobaczy promocje na artykuły szkolne to prosimy tu o cynka bo trza tanio wyprawkę dzieciom kompletować:tak::tak:

No to ładnie z tym wężem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co do Kubula masz rację-On jest wyjątkowy -wyjątkowy :-D:-D:-D:-D:-D

U nas też są te pierdzielone przecinki:baffled:
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje:confused:
popieram to zdanie

kochana tam gdzie zapiszesz dominika musisz pytać ja dostałam liste co mam kupić ale koleżanka zapisała do innej zerówki córkę i dzisiaj gadałyśmy to ma do kupienia 5 razy tyle co ja:szok:

w 100% sie zgadzam:tak::tak::tak:

dziewczynki babeczka dzwoniła mam rozmowę jednak o 20 bo ona musi zastępować pracownice swoją bo złamała noge i powiedziała że mam przyjść do przychodni to zapozna mnie z obowiązkmi co bym zaczęła jak najszybciej pracować:tak::tak::tak:jupi oby mi warunki pracowo -finansowe odpowiadały a ja jej:tak::tak::tak::tak::tak:
trzymam kciuki

Ale my sie juz chyba znamy z wczesniakow prawda:confused:

A co z ta cytryna trzeba zrobic:confused:Juz ktoras z dziewczyn o tym pisala pare dni temu ale jakos juz nie pamietam:zawstydzona/y:
ja pisałam o cytrynie.
Wbija się w połówki cytryn kilka goździków.:tak::-):-)

Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.

nic z tego nie rozumiem :no:
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy. :tak:
Dziewczyny zżyły się ze sobą.

A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.:no::dry:

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)

Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:tak::-)
Masz rację 1000 %.

Nie mam weny na pisanie.
Wybaczcie.

witam wszystkie kobitki:-D:-D
U nas już 30stopni i upał,że hoho!
Wzięłam się za porządki piorę i myję okna-no narazie jedno:baffled:
Zuzka tez marudziła w nocy nie dość że gorąco to jeszcze dolne czwórki idą:confused:
u nas tez 30 wiec wiem co przezywasz a dzieciaczki to dopiero sie mecza:baffled:
MALINUS
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ KOCHANI:tak::tak::tak:OBY TAK DALEJ:tak::tak::tak:

No i oczywiscie trzymam kciukaski
ja tez dolaczam sie do zyczonek
no wstałyście:-D:-D:-D:-D
moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa:szok::szok:)
a ja obiadek podszykowałam pozmywałam łóżka pościeliłam pralę załadowałam zaraz zabiorę się za prasowanie tego co wyschło od wczoraj to się miejsce zwolni na suszarce:-)
ja tez z rana walczylam z zelazkiem ale nie wyprsowalam wszystkiego bo za goracoi nawet wentylator nie pomogl
dołączam sie do życzen :tak::-) i trzymam kciuki

a wogole wWITAM gorąco :-p ja piorę pościelowe wietrze posciel zaraz musze leciec po mleko Gabi bo nic ostanio nie chce jeśc :szok: a o 16 ide na rozmowe o prace tez trzymajcie kciuki:tak:
trzymam kciukasy
może jakieś fotki???? bardzo prosimy :tak::tak::tak::tak:

NAJ NAJ NAJ :-):-):-):-):-):-):-)

skoro obydwie ma cie na 16.00 to dobry znak,pewnie wszystko się uda.trzymam kciuki za was obie dziewczyny.czekamy potem na relacje :tak::tak::tak::tak:

Więc sie witam :-):-):-) nadrobiłam wszystko co potrzeba,jeszcze rów mi został ale to zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dopiero teraz udało mi sie usiąść przy kapie.od razu po sniadaniu poszlismy na spacer i wrócilismy o 12.00.teraz jest taki upał że szok,prawie 30C :tak::tak::tak::tak::tak:ale w końcu chcielismy tego lata więc mamy,nie ma co narzekać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale wieczorem zapowiadaja u mnie burzę,oby jej nie było albo przeszła bokiem.
ja tez staram sie o 12 wracac do domnku jak jest taki upal:tak:
zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują
tak to dzial na ktorym piszemy o swoich sprawach nie dla kazdego, nikogo sie nie obgaduje tam!!
heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim
no widzisz takim sposobem nigdy tam nie dolaczysz bo jestes zbyt wscibska:angry:Majac mozliwosc podgladania jako moderator powinnas wiedziec czy tam kogos obgadujemy- skoro tam bylas.Zwykle rzucanie slow na wiatr
Pozatym nikt Ci nie dal z nas tam piszacych prawa do czytania naszych prywatnych spraw:wściekła/y::wściekła/y:
Forum otwarte jest dla kazdego zamkniete jak sama nazwa wskazuje nie:angry:
Najwidoczniej jestes malo inteligentna:angry: i nie rozrozniasz tego co dla wszystkich a tego co dla wybranych:-D
U nas też są te pierdzielone przecinki:baffled:
A jeśli ktoś kłóci się o zamknięty to chyba dlatego że zazdrości bo tam nie należy?!Tak mi sie wydaje:confused:
dokladnie!!
12 fanów Michaela Jacksona popełniło samobójstwo

Dla mnie to już lekka przesada :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mozna być fanem, ale jak ktoś robi już takie rzeczy to nie jest zdrowy psychicznie :no::no::no::no::no:
:-D:-D:-Ddebilizm
mialam isc ale odpsac nie moge:baffled:
poczekam az mala wstanie.nogi mi odpoczna bo wczoraj pielialm ogrodek w kucki i nielz mi spucly i zylaki zaczely wylazic od nowa:wściekła/y:
upssss szpetna sprawa te zylaki
A ksiazki sie zostawia w szkole czy dzieci nosza w plecakach:confused:
W sumie to pewnie w kazdej szkole jest inaczej,ale moj Dominik jest bardzo maly na swoj wiek i jakos Go nie widze z pelnym plecakiem :szok::szok::szok:
powinno byc tak ze zostawiaja w szokle:tak:ale realia sa rozne
dowikluś u nas pani zabroniła kupowania piórników i plecaków bo książki zostawiają w zerówce a kredki będą w kubkach bo tak łatwiej dzieciom.jedyne co musi codziennie nosić to 2 śniadanie i picie:tak:
tak powinno byc wszedzie
Niema kropeczek :tak::tak::tak:

Ale czekamy jeszcze do 4 lipca :sorry2:

trzymam kciuki

A my milutko spedzilysmy czas Najpierw z rana basenik potem kawka u Agnieszki i plac zabaw
Teraz Laura pojedzona i wykapana spi:szok:

Ale gorąc :dry:

A karmienie piersią w tej temperaturze to mały koszmarek :baffled:

Na warszawę ponoć idzie jakaś nawałnica :baffled: trzymajcie kciuki, żeby mi garażu nie zalało :baffled:

Do jutra. Spadam poprzytulać się do M :tak::cool2:

OK, TERZ DOPIERO PRECZYTALAM WSYSTKO JAK TO BYLO, WIEC MOEJ ZDANIE JEST TYLKO TAKIE- AGATULKA-SAME MAIŁYŚIE TAJNY WATEK WIEC WIESZ PO CO ON JEST- CHYBA ŻE WASZ SŁUŻYL DO INNYCH CELÓW NIE TYLKO DO ZWIERZEN,, ZDJĘC ITP, MOZE WASZ SŁUŻYL DO OBGADYWANIA, NIE WIEM I NIE MI TU OCENIAC, BO JESCE NA PODSTAWIE CIEBIE OBRAŻE INNE MAMY KTÓRE PISZĄ NA WASZYM ZAMKNIĘTYM- JA JUZ WIECEJ DO DODANIA NIE MAM
mamita a co do zamkniętego to masz rację- chyba z zazdrości- bo agatulka przyszła z zamkniętgo gdzie jak sama powiedziala-mamy poodpadały i zrobiło sie pusto i pewnie od razu chcicałaby wejsc do nowego zamkniętego- a co:sorry2:

Ja jestem wredna suką i ja od razu powiem co mi na sercu leży i nie mam zamiaru udawać, że jest ok, skoro ktoś próbuje namieszać, ja mam to gdzies czy ona mnie bedzie nienawidzic czy nie- a jak dalej bedzie chciala mieszac i robic problemy to osobiscie dopilnuje tego żeby nie była juz moderatorem- i wtdy do niczego dostępu nie będzie miała:sorry2:

ot-wygadałam sie dla mnie temat jest skonczony:tak:

Dobra to ja swoje 3 grosze wcisnę,możecie na mnie psy wieszać ale co tam.
Po pierwsze - nasze Zamknięte Domówki nadal istnieją:tak:.
Po drugie - żadnej zazdrości nie ma :no: i żadna z nas do waszego tajnego nie chce się wciskać tylko chciałyśmy nowe dziewczyny pozyskać:tak:.
Po trzecie - przestałam się tu udzielać:sorry2:,bo moje posty były pomijane :-( więc uznałam,że nie będę Wam tu śmiecić:no:.
Po czwarte - nie obraziłaś mnie swoją wypowiedzią:happy2:.
Tyle z mojej strony.

reklama
Do góry