reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Kobitki
Ja również nie pokazuję się za często :sorry::sorry::sorry: ale z moim małym nie za bardzo się da inaczej (2,5 letni potworek)... Nadrabiam w czytaniu zaległości :tak::tak::tak:, a jak już mam coś napisać to wychodzi bez sensu :no::no::no:
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego dzionka...

reklama
Witam ponownie:-)
Kurde rano pisałam, że czuję się extra,ale zapeszyłam, bo chwilę potem zaliczyłam kibel, a jak byłam na dworzu to o mały włos a bym zemdlała:baffled::baffled::baffled: dobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować:baffled:

A odnośnie wagi i wzrostu to ja jak się urodziłąm to miałąm 48 cm i 2650g a mąz ważył 3500 ale nie wiem ile miał cm...no a córcia urodziłą się z wagą 2920g i miała 52cm a to maleństwo to się okaże :-)

Kobiety widzę, że Wy też rozwody bierzecie:-D:-D:-D kurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...:szok::szok::szok: ale bardzo szybko się godzimy:-D

Black Wizard nie,nie to nie te Lipy :-) tam gdzie ja byłam to taka mała wieś na Mazurach:tak:

A ja jestem juz w domku :tak:synek dzielnie zniósł szczepienie:tak:waży teraz 12.5 kg:-)oczywiście dzisiaj na spacerek nie moge iść ze synkiem bo mówiła mi tam ta co robiła szczepienie że dzisiaj lepiej nie iść już na spacer tak więc w domku:tak:ale Dominiś jakiś marudny się stał kurka jest śpiący ten upał co troche mnie dobija to marudzenie:baffled:

Właśnie także się dowiedziałam że moja sąsiadka urodziła dzisiaj synka:-)najlepsze jest to że ona ma dzisiaj urodziny co prezent dostała przepiękny i teraz zawsze razem będą urodzinki miały bo ten sam dzień:-)

a ja mam dzisiaj wolne:-)
byłam oddałam swoje płyny ustrojowe:-) jutro wyniczki, a we wtorek do ginka, kurde boję się bo dawno nie byłam, ale WSZYSTKO BĘDZIE OK NA PEWNO:-):-):-) musi:tak: połowa sukcesu to być dobrej myśli;-)

co do snów to nawet się nie odzywam mam okropnie pochrzanione takie pierdoły, że czasem wstaje i się śmieję skąd w ogóle mi się to wzięło:baffled:

fajnie siedzieć w domu i nic nie robić:cool2:ale na dłuższą metę myślę, że bym nie wyrobiła, bo ile można siedzieć, gotować i prać:szok:

Witam ponownie:-)
Kurde rano pisałam, że czuję się extra,ale zapeszyłam, bo chwilę potem zaliczyłam kibel, a jak byłam na dworzu to o mały włos a bym zemdlała:baffled::baffled::baffled: dobrze,że już troszkę poznałam jak to się dzieję, to mogę jakoś reagować:baffled:

A odnośnie wagi i wzrostu to ja jak się urodziłąm to miałąm 48 cm i 2650g a mąz ważył 3500 ale nie wiem ile miał cm...no a córcia urodziłą się z wagą 2920g i miała 52cm a to maleństwo to się okaże :-)

Kobiety widzę, że Wy też rozwody bierzecie:-D:-D:-D kurde ile razy ja mówię mu, że ma się spakować i będzie rozwód...:szok::szok::szok: ale bardzo szybko się godzimy:-D

Black Wizard nie,nie to nie te Lipy :-) tam gdzie ja byłam to taka mała wieś na Mazurach:tak:
oj widze kobitki,ze nie tylko ja dzisiaj narzekam:blink:moze faktycznie cos w powietrzu wisi-pewnie znowu burza bedzie

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu:tak:

Dziewuszki ,a gdzie wam najbardziej brzuszki sie powiekszaja? od dołu czy w pasie bardziej?bo mnie to wiecej w pasie niz u dołu:tak:

mi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(

Zduńska Wola nawet nie wiesz jak jest mi bliska ta miejscowość chociaż nigdy tam nie byłam:tak: pracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)

mi już wszędzie, ale zaczął od góry tzn talię mi wcięło:-) a jakiś czas temu zauważyłam, że nad włoskami mi zaczyna wybrzuszać no i już prawie nie mam fałdek, bo tak to miałam trzy typowo tłuszczykowe fałdki, a teraz się zaczęły się rozciągać:-) tylko nie chcę myśleć co będzie później po wszystkim:-(

Zduńska Wola nawet nie wiesz jak jest mi bliska ta miejscowość chociaż nigdy tam nie byłam:tak: pracuję w hurtowni gdzie głównie sprzedajemy rajstopki z WOLI a właśnie tam jest zakład;-)
Nadineczko ja własnie pracuje w Woli:tak:tzn teraz na zwolnieniu jestem-cos nas łaczy he he.A co do brzuszka to mi własnie tez najpierw talia zanikła a teraz troszke od dołu rosnie:tak::-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)

Ostatnia edycja:
Do góry