reklama
Witam,
My też myślimy o zakupie takiej bramki - no ale to dla psiny. Na kota może wzstarczy jako zamontujecie dodatkowo moskitierę taka na stelarzu. Np. Moskitiera drzwi aluminiowe profil biały lub brązowy Economic firmy Fikszo | MOSKITIERY | Łazienki | Wyposażenie łazienek | Czy wyposażenie łazienek może być tanie? TAK tylko w apoco.pl można chyba też samemu coś takiego zrobić.
Co do śpiworka to zastanawiałam sie nad tym z 5-10-15 ale wydawało mi się,że jest taki jakiś "sztuczny" i dziecko może w nim się pocić. Oczywiście nie obrażajcie się ;-) nie mam doswiadczenia i jeśli tyle Was go kupiło to chyba sama podjadę jeszcze raz do sklepu. W końcu to 20,00 pln więc kaski tak nie szkoda nawet jeżli się nie przyda.
My też myślimy o zakupie takiej bramki - no ale to dla psiny. Na kota może wzstarczy jako zamontujecie dodatkowo moskitierę taka na stelarzu. Np. Moskitiera drzwi aluminiowe profil biały lub brązowy Economic firmy Fikszo | MOSKITIERY | Łazienki | Wyposażenie łazienek | Czy wyposażenie łazienek może być tanie? TAK tylko w apoco.pl można chyba też samemu coś takiego zrobić.
Co do śpiworka to zastanawiałam sie nad tym z 5-10-15 ale wydawało mi się,że jest taki jakiś "sztuczny" i dziecko może w nim się pocić. Oczywiście nie obrażajcie się ;-) nie mam doswiadczenia i jeśli tyle Was go kupiło to chyba sama podjadę jeszcze raz do sklepu. W końcu to 20,00 pln więc kaski tak nie szkoda nawet jeżli się nie przyda.
Załączniki
kinguś
Nie poddam się
Ta bramka ma wysokość 75 cm BARIERKA,BRAMKA Flexigate 71-92cm na schody LINDAM (674582681) - Aukcje internetowe AllegroWłasnie o czyms takim myslalam, ze względu na mojego kotatylko obawiam się, ze mój kot ta bramkę myk myk przeskoczy..sama nie wiem :-( macie może jakies inne pomysły by kota powstrzymac przed wchodzeniem do pokoju dzidzi?
może ustaw jakąś tekturę w drzwiach i zobacz czy kot da radę przeskoczyć.
Mi zależało, żeby bramka była otwierana tylko mam nadzieje, że nie zmieści się między szczebelkami.
pszczółka maja
Fanka BB :)
przepiękne, a te kozaczki 
reklama
catedra
Fanka BB :)
Ja właśnie wróciłam z moim M z zakupów ubranek dla dzieci w Manufakturze , teraz mnóstwo promocji znalazłąm też śliczny wiklinowy koszyk który zakłada się też na stelaż i buja się jak kołyska chcemy go kupić ale dopiero za tydzień A to moje dzisiejsze zdobycze
Zobacz załącznik 146418 Zobacz załącznik 146419
Zobacz załącznik 146420 Zobacz załącznik 146421
piękne