reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości:baffled:

Witam wszystkie Aniołkowe mamy i
[*] dla Waszych Maleństw...

Dziewczyny śliczne te Wasze szkraby, bo fotki dałam radę dojrzeć:-)

Jak się poczuję lepiej to więcej będę zaglądać:-)

Widze,ze mala Sowka daje sie mamusi we znaki:-)
Mam nadzieje,ze zle samopoczucie szybko minie...
Ja to moge sie poczuc jak szczesciara przy tym co czytam.Ani razu nie wymiotowalam i juz coraz lepiej u mnie z jedzeniem:-)

Mama Sówka bidulko, mam nadzieje że już niedługo poczujesz się lepiej, ja w tym okresie ciaży na którym ty jesteś, miałam okropne mdłości i pomimo niewielu spotkań z wc fatalnie się czułam
trzymam kciuki, żebyś szybko wróciło dobre samopoczucie i zebyś mogła z nami jak najczęściej pisać :)

Agnieszko pracujesz w przedszkolu?? Dajesz jeszcze radę okiełznać grono dzieciaczków :)

A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @

Mamo Sówko, to dobrze, że Sóweczka daje znać mamusi, że ma się dobrze, odpoczywaj i dbaj o Was!!

Ilonka26, super, że @ przyszła o czasie!

Dzień dobry
Ja byłam dziś u gina...eh szkoda gadać, znowu jakieś zapalenie nowe, pozostałości po zapaleniu w ciąży (starym), szyjka jak to nazwał "cała popękana ", ropa i ogólnie niewesoło.:angry: :baffled:
Mam nadzieje, że wszystko wróci szybko do normy.

Ja kiepsko się czuję przez upały, niestety tylko siedzieć w cieniu mogę, o chodzeniu w słońcu mowy nie ma.... Miłego wieczoru!!
Ja już wolę jak pada;-)

A ja teraz stoję przed wielkim dylematem czy starać się jeszcze w tym roku.
Zrób tak jak Ci podpowiada serduszko
Kinguś!!! 25 tydzień?? już?? jak miło oglądać ten mknący suwaczek znowu:-D jak się czujesz mamusiu? ogoda faktycznie męcząca...
Dziś już 26 ;-)czas naprawdę szybko leci.

Upał na mnie nie działa, dokucza jedynie ciśnienie 100/50 :szok: jestem jakaś otępiała, kręci mi się w głowie i bardzo mi słabo, ale za to nie dręczą mnie nudności, które w poprzednich ciążach były koszmarne. Staram się szukać pozytywów :tak:.
Haniu już niedługo będzie lepiej ;-);-)

Wrzucam na luz trochę bo to niezdrowo dla mojej głowy:tak::tak::tak::tak:
Powodzenia ;-)

Wybacie ze nie mało pisze ale brzuch duzy sie zrobił i niziutko jest,jak mała ma czkawke to czuje ja dosłownie miedzy nogami:sorry2:.Pozatym nie lubi jak za długo siedze bo sie srasznie zaczyna prezyc:wściekła/y:,ból jak diabli i nic przyjemnego.Pozatym od paru dni mam delikatne skórcze(podobno normalne)ale czasami to boli..
Trzymaj się Motylku ;-)
Ach zawsze coś... ale jestem cierpliwa.
Zyczę miłego dnia :-D

Ta cierpliwość będzie wynagrodzona ;-);-)

Kochane przepraszam, że się nie odzywam, ale strasznie źle się czuję i nie jestem w stanie nadrobić zaległości:baffled:
Buziaki:-)

A ja właśnie dostałam @ więc widzę, ze zabieg nie pokiełbasił mi cyklu sprzed ciąży
cieszę się jak głupia, nie myślałam, ze kiedyś będę cieszyć się z przyjścia @
Dokładnie.

Pozdrawiam serdecznie:-D

Kinguś, Nikki ciesze się z tej @ jak wariat, pierwszy raz mi się chce beczeć ze szczęścia od zabiegu
zawsze to jeden krok do przodu i do staranek :)

Witam
Maz poszedl do pracy takze do wieczorka teraz bede sama.Moze na chwilke do sasiadki pojde na kawke a tak raczej w domku bede moze cos posprzatam a potem zanurze sie w jakiejs ksiazce.

GosiaLew no tak masz ciezka decyzje do podjecia Ja tez miałam trudna decyzje bo na poczatku chciałam starac sie o dzidzie jak tylko bym mogla jednak potem przyszly inne rzeczy ktore lepiej zrobic przed ciaza miedzy innymi remont niz potem jak juz bede w ciazy czy urodze dzidzie.

13x13 ciesze sie ze masz juz internet!!!! Tak sie zamartwialas tym wesele a widzisz bylas na luzie :-) Widze po suwaczku ze zaniedługo bedziesz miała pierwsza rocznice slub
No i czekamy na jakies fotki z wesela!!!!

Nikki cisnienie,tachykardia,wysoka glukoza i kiepska morfolofia ...ehhh to ty chorowita jestes....Wspołczuje choc i ja tez ze zdrówkiem mam srednio :blink:

Motylku nie tłumacz sie hehe bo masz wybaczone te nieobecnosici Jeszcze tylko kilka tygodni i bedziesz szczesliwa mamusia tulaca swoja dzidzie;-)

Sonitko ale nas przywitalas slodkosciami mnia mniam :-) Mam nadzieje ze wysypak szybko minie....No i wierze ze maz szybciutko wróci...wiec nie smutaj sie z tego powodu

MamoSowko zycze wiec szybkiego powrotu do pelni sił.Wypoczywaj duzo ...Soweczka chyba daje Ci sie we znaki i do tego pogoda ale jeszcze troszke musisz wytrzymac:happy:

Ilonka26 ciesze sie ze @sie zjawiła !!!!:-)

Kingus ty wszystkim odpiszesz ale moze cos o sobie napiszesz...Jak sie czujesz?Jak pogoda ?:confused:

AgaIrl.........odezwij sie !!!!!!!

Syla28 trzymam cały czas kciuki!!!!

Ola81 czy cos sie stało ze tak nie wiele dzis piszesz??? Martwie sie...

Edytko,AgaAj,Agnieszka0240, Dilajla,Alicja,Pati, Gabrysiaa Pixelko,Mircia,Wróbelek,Also,Alla,Gabi,KasiekKm, Anetko,Haniu,Scarlet,PrzyszłaMamusia, Selenko, Pyzuniagaj,Cyniczna,Alutka,Niusia i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam i zycze miłego popołudnia i duzo usmiechu

reklama

Witam wszystkie Aniołkowe mamy i
[*] dla Waszych Maleństw...

Dziewczyny śliczne te Wasze szkraby, bo fotki dałam radę dojrzeć:-)

Jak się poczuję lepiej to więcej będę zaglądać:-)

Mamo Sówko trzymaj się dzielnie. Życzę poprawy samopoczucia! :-)

Do góry