reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

co do pracy to ja w sumie tez już powiedziałam ale na razie tylko szefostwu, ale to tak przez przypadek ... a reszcie ludzią z pracy nic nie mówię zauważą sami ;-)

dziewczyny tak poważnie planujecie juz rezygmnowac z pracy i na L4? ja myślałam że tak do połowy a może nawet końca listopada popracuję oczywiście jeżeli dzidzia pozwoli a na sierpień to jeszcze normalny urlopekk planuję (oczywiście taki w ramach tego co nie szkodzi dzieciątku)

Ja bym popracowała gdyby było tu inaczej - a tak praca kosztuje mnei sporo stresu i nerwów... Stawiam jednak na siebie i na fasolka.

reklama
Ja wstępnie planuję do końca roku popracować. Z Lolkiem miałam termin na 15 stycznia i też do końca roku pracowałam :-) Myślę że i tym razem dam radę.

kejt82 rozumię Cię, wiele moich znajomych poszło na L4 zaraz w pierwszym trymestrze i tak do końco pracy ale to wszystko zależy od charakteru pracy i od atmosfery w niej, ja lubię to co robię i jak tylko bedę mogła będe pracowała, ale kruszynka jest najważniejsza

witam poniedziałkowo.
wróciłam z weekendu w Krakowie. Były małe takie wprowadzania mnie do przyszłych teściów, trochę posiedzieliśmy pod Krakowem na ich działce i wrócili obładowani masą warzyw z domowej uprawy. Dobrze, ze mój J wozi ze sobą wszędzie leżak bo ja padałam po godzinie spaceru ;)

aa ja bym wróciła z dniem 1 września do pracy, ale nie wiem co mój lekarz powie. on wie jaka ja mam prace, klasy 36 osobowe, zawodówka, czasem zaprowadzić dyscyplinę to sukces edukacyjny i wychowawczy. Boje się ze mi nie pozwoli, a ja wtedy osiwieje doszczętnie w domu

Kochana Anisen ja niestety w pierwszej ciąży nie mogłam pracowac ciąża zagrozona spokojnie mozna w domku wytrzymać myśląc o dobru dzieciaczka.

Też bym teraz zjadła, ale do automatu trochę daleko :(

Dziewczyny dziś kupiłam biustonosze o rozmiarze 75D więc powiedzcie mi jeśli już z C mam D to co ubiorę w lutym ? :-p:-p:-p:shocked2::shocked2::shocked2:

Hehe... :) szykuje się podwójne DD albo i F!! Ja mam DD ;D w ciży z Fabiaśkiem byłam skazana na G! Cycki miałam olbrzymie, aż strach się bać jak w tej ciąży będą wygldać :))

shingle - Synuś w domku ;) Już prawie nie widać, że dopadło go choróbsko ;D hehe ja też miałam terminek na 15 stycznia, Fabiaś jednak posiedział dłużej.

Kurde emotki i "panel do sterowania" mi uciekły i ich ni ma!! :/

reklama
Do góry