Kejt super że twój szef tak dobrze przyjął informację o waszej Fasolce
Ja jeszcze nie mówiłam... Czekam do końca lipca. Po USG genetycznym na pewno się "pochwalę". W ogóle już mam ochotę wszystkim powiedzieć, ale mam jakąś blokadę....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wie tylko moja Mama (ciągle mi powtarza że za szybko od ostatniego poronienia i okropnie się zamartwia).Shingle jak Ci się udaje to zataić ? Nikt nie wie jeszcze? U mnie już chyba większośc się dowiedziała lub sama domyśliła...
...od strony mojego A jeszcze tylko jego rodzice ani nikt nie wieCzekamy na foteczki z USG i zakończenie I trymestru i jak będziemy wiedzieli, że są już duże szanse, że wszystko będzie ok
![]()
Kejt super że twój szef tak dobrze przyjął informację o waszej FasolceJa jeszcze nie mówiłam... Czekam do końca lipca. Po USG genetycznym na pewno się "pochwalę". W ogóle już mam ochotę wszystkim powiedzieć, ale mam jakąś blokadę....
Też bym teraz zjadła, ale do automatu trochę daleko
Dziewczyny dziś kupiłam biustonosze o rozmiarze 75D więc powiedzcie mi jeśli już z C mam D to co ubiorę w lutym ?![]()