reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Kejt super że twój szef tak dobrze przyjął informację o waszej Fasolce :-D Ja jeszcze nie mówiłam... Czekam do końca lipca. Po USG genetycznym na pewno się "pochwalę". W ogóle już mam ochotę wszystkim powiedzieć, ale mam jakąś blokadę....

reklama
Helllou Dziewczynki :-) Kurcze nadrabiam zaległości po weekendzie naukowym, a w wolnych chwilach "przespanym" hehe

Losek
trzymamy z kruszynką kciuki !:-) Czekamy na wieści po powrocie od lekarza :)
Shingle jak Ci się udaje to zataić ? Nikt nie wie jeszcze? U mnie już chyba większośc się dowiedziała lub sama domyśliła...
...od strony mojego A jeszcze tylko jego rodzice ani nikt nie wie:-p:-p:-p Czekamy na foteczki z USG i zakończenie I trymestru i jak będziemy wiedzieli, że są już duże szanse, że wszystko będzie ok :)

Witam wszystkie ja dzisiaj nie mam zabardzo czasu mnostwo sprzatanie mnie czeka na obiad kalafiorowa . Pozatym samopoczucie dobre nie nazekam, czekam z utesknieniem na 27 lipca zeby zobaczyc fasolke.Co do lodow zautomatow to ja od poczatku cizy nie jem zadnych lodow.

Shingle jak Ci się udaje to zataić ? Nikt nie wie jeszcze? U mnie już chyba większośc się dowiedziała lub sama domyśliła...
...od strony mojego A jeszcze tylko jego rodzice ani nikt nie wie:-p:-p:-p Czekamy na foteczki z USG i zakończenie I trymestru i jak będziemy wiedzieli, że są już duże szanse, że wszystko będzie ok :)
Wie tylko moja Mama (ciągle mi powtarza że za szybko od ostatniego poronienia i okropnie się zamartwia).
Co do ukrywania to ostatnio noszę szerokie ciuchy... Dzisiaj np. koleżanka mi powiedziała że nie powinnam nosić tej bluzki bo wyglądam jak bombka... A ja mam ją głęboko w dupie co ona gada :-p Ogólnie mówię że przytyłam (taka jest prawda) a dopóki nie będę mieć typowo ciążowego, dużego brzucha to będzie musiało wystarczyć :-p Najbliższym chcemy powiedzieć w sierpniu, po USG genetycznym.

I dobrze, że masz to w dupie :-) Będzie dobrze zobaczysz, my wszystkie trzymamy kciuki :-) i każda będzie się chwaliła jak poczuje, że już można (lub trzeba:-p).
A jeśli chodzi o lody to zdołowałyście mnie :( ja je tak uwielbiam, a w szczególności z automatu !!!!!:-p:-p:-p:-p

Hej Dziewczyny!

Dawno nic nie pisałam, choć regularnie po kilka razy dziennie Was podczytuje :-p

U mnie samopoczucie już lepsze. Mdłości mam bardzo rzadko, ale jak są to okropne :baffled: Nawet minął mi ten straszny bół piersi...ale tylko na kilka dni i od wczoraj znów boli :-(.
W środę wieczorem mam wizytę i nie moge sie juz doczekac, bo na razie mialam tylko jedna wizyte w 5 tygodniu no i wtedy nie byłon jeszcze bicia serduszka, więc baaardzo na to czekam. Pozatym mam wyniki badań krwi i moczu no i ta morfologia nie jest najlepsza :sorry2:choć w ciąży zazwyczaj wyniki są ciut gorsze, więc myślę, że to jeszcze nie anemia;-)oby!

Losek 3mam kciuki za wizytę :-) koniecznie daj znać jak już będziesz po :tak:

Pelasiak no to niezbyt fajna przygoda z tymi lodami:baffled: ale najwazniejsze, że z synkiem jest juz lepiej :tak:

Ilona ja tez uwielbiam wloskie z automatu, mniam! :-pchyba wiem na co mam ochote teraz :-D

Też bym teraz zjadła, ale do automatu trochę daleko :(

Dziewczyny dziś kupiłam biustonosze o rozmiarze 75D więc powiedzcie mi jeśli już z C mam D to co ubiorę w lutym ? :-p:-p:-p:shocked2::shocked2::shocked2:

dziewczyny ja właśnie wróciłam z obiadku - PIEROGI Z MALINAMI :-):-):-)
pychotka jeszcze zostało mi troch e na podwieczorek :-)

Kejt super że twój szef tak dobrze przyjął informację o waszej Fasolce :-D Ja jeszcze nie mówiłam... Czekam do końca lipca. Po USG genetycznym na pewno się "pochwalę". W ogóle już mam ochotę wszystkim powiedzieć, ale mam jakąś blokadę....

Ja musiałam już bo zaczęła się jakaś poczta pantoflowa i nie chciałam żeby plotki mnie wyprzedziły - poza tym kiepsko się czuję i teraz nie będę się musiała męczyć - bo szef mi powiedział że jakby coś to mam przychodzić i mówić... czy żeby odpocząć czy wcześniej wyjść...

Powiedziałam też właśnie w zespole... ale oni mieli smutne minki - bo powiedziałam im że chce pracować do końca sierpnia a później mnie nie będzie...

Też bym teraz zjadła, ale do automatu trochę daleko :(

Dziewczyny dziś kupiłam biustonosze o rozmiarze 75D więc powiedzcie mi jeśli już z C mam D to co ubiorę w lutym ? :-p:-p:-p:shocked2::shocked2::shocked2:

Jest szansa że już nie urosną :))) Ja w piątek kupiłam 80 HH :/

reklama
co do pracy to ja w sumie tez już powiedziałam ale na razie tylko szefostwu, ale to tak przez przypadek ... a reszcie ludzią z pracy nic nie mówię zauważą sami ;-)

dziewczyny tak poważnie planujecie juz rezygmnowac z pracy i na L4? ja myślałam że tak do połowy a może nawet końca listopada popracuję oczywiście jeżeli dzidzia pozwoli a na sierpień to jeszcze normalny urlopekk planuję (oczywiście taki w ramach tego co nie szkodzi dzieciątku)

Do góry