Ilona, ja myśle że kupowaniem ciuszków sie nie zapeszy, co ma być to będzie, ja twierdze, że jak nie dla tego bobasa (twu twu) to dla następnego bo napewno nie dam za wygraną!!! Ale wiadomo, ze gdyby cos poszło nie tak to by przykro było patrząc na te ciuszki, ale trzeba wierzyć ze wszystko bedzie ok! Ja mam całą reklamówke kupioną przez moją mamę,a wczoraj zamówiła na allegro 15 spiszków i body do kompletu, babcia szaleje
jak znajde chwile porobie fotki i powklejam i temat zakupów 
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Shingle u mnie łazienka wyłożona kafelkami po sam sufit, bez okna. to najchłodniejsze miejsce w całym domu. jak mi przypiekło w kuchni, w pokoju nie dało się oddychać z gorąca to uciekłam do łazienki. zobaczyłam ten kamien i mydło na ścianach i musiałam cos z tym zrobic. a ze tylko delikatnymi srodkami - woda, troche płynu do mycia naczyć i soda oczyszczona to siedziałam sobie w tej łaziene i siedziałam az wyczyściłam wszystko.
dzis jak mi upał dopiecze zabiore ksiazke koc i poleże w wannie
dzis jak mi upał dopiecze zabiore ksiazke koc i poleże w wannie
Julisia
Fanka BB :)
Wróciłam
Moja Dzidzia ma 15 mm. Czaderskie. ma idealny wymiar do wieku. Widziałam serducho
QUOTE]
super!!! pozdrowionka dla fasolki, rośnij zdrowa, okrąglutka;-)
Dzień doberek mamuśki !
Wiecie co ? Odkąd jestem w ciąży ... nie czuję swędzenie po ugryzieniu komara !!! Dziwne ? Ale prawdziwe ! I jak dla mnie super komfortowe
![]()
ja też mam wrażenie że komary zaczeły mnie unikać zawsze to pierwsza byłam pogryziona a w tym roku jeszcze nic a mąż juz cały w bańkacha pełno ich w tym roku normalnie szok ale nic mnie nie ruszają
Dzień Dobry dziewczyny! Również i tutaj chciałabym się przywitać ponieważ jestem nowa, ale mam nadzieję że szybko się zaaklimatyzujeJestem w 10 tyg a termin mam na 7 luty. I to moja pierwsza dzidzia także bardzo to wszystko przeżywam
![]()
Witamy, witamy!!! :-)
nastawiaj ta pupę zaraz Cię kopnęa ja durna siedze nakręcam się, czytam o objawach poronienia, poprostu kopa w dupe powinnam dostac i tyle! siedze i sie nakrecam i czarny scenariusz pisze....![]()
ale z mężem wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkętak jak pisałam pojechaliśmy na basenik, zapłaciliśmy, przebraliśmy się, pod prysznic się zmoczyć i na basen... a wtym momencie że zewzględu na burzę obiekt zostaje zamknięty
i co do sztani suszenie i tyle było z mojego pływania, dobrze że chociaż za bilety zwrócili
ja też mam wrażenie że komary zaczeły mnie unikać zawsze to pierwsza byłam pogryziona a w tym roku jeszcze nic a mąż juz cały w bańkacha pełno ich w tym roku normalnie szok ale nic mnie nie ruszają
Mnie nie unikają ale ugryzienia tylko widzę ,a nie czuję
Dlaczego Luczynka się nie odzywa ?...
Może przez te burze coś jej na łączach padło
alexandriaa
shingle ja w 5 tyg widziałam tylko pęcherzyk, a w 7 małą fasoleczkę i serduszko już było. Było to przypadkowe USG - trafiłam do szpitala, bo zemdlałam w supermarkecie. Oczywiście wszystko dobrze się skończyło, wyniki badań prawidłowe, wszystko w porządku. Ale teraz trochę boję się sama wypuszczać się gdzieś daleko. Najgorsze to jazdy autobusem, szczególnie jak jest mnóstwo ludzi i na dodatek taki upał...
Ja dzisiaj mam w planach sprzątanie, ale mam takiego lenia że szok. Najchętniej to bym przeleżała cały dzień w łóżku
A z tymi komarami to może faktycznie coś w tym jest, mnie chyba jeszcze żaden nie ugryzł ale nie myślałam że to ma jakiś związek z ciążą.
Ja dzisiaj mam w planach sprzątanie, ale mam takiego lenia że szok. Najchętniej to bym przeleżała cały dzień w łóżku
A z tymi komarami to może faktycznie coś w tym jest, mnie chyba jeszcze żaden nie ugryzł ale nie myślałam że to ma jakiś związek z ciążą.
alexandria ja nie wiem czy komary coś wspolnego z ciąża maja bo ja z kolei jestem cała pogryziona, najgozej jak mnie wszystkie bąble zaczną naraz swędzieć, jakbym pchły miała hahah ja ide laseczki prasowac, bo kurde nie umiem nic nie robić, a po poludniu jadę z mamą na zakupy kupić jakies fajne leżaki zeby można było polezec z gazetą na ogrodzie w cieniu, uciekam bo za duzo bzdur czytam na tym necie dzisiaj hahaha miłego dzionka
alexandriaa
Mieszkam w Jeleniej Górze.....
A wizyta niestety dopiero na początku sierpnia! Już się doczekać nie mogę
a to jeszcze tyle czasu
A wizyta niestety dopiero na początku sierpnia! Już się doczekać nie mogę
reklama
Makiwi
Zaciekawiona BB
Ja mam całą reklamówke kupioną przez moją mamę,a wczoraj zamówiła na allegro 15 spiszków i body do kompletu, babcia szalejejak znajde chwile porobie fotki i powklejam i temat zakupów
![]()
Ja na razie nic nie kupuje, przyjemności zostawiam sobie na drugi trymestr, kiedy to już mam nadzieje lepiej się poczuje.
Na razie samopoczucie marne, dokładnie od początku 6 tygodnia 90% czasu mnie mdli, no i też są dalsze konsekwencje

Już się poddałam z pracowaniem i dzisiaj wzięłam zwolnienie od lekarza, aż do 7 sierpnia.

No ale najważniejsze, że małe serduszko bije, zarodek ma 2 cm (dzisiaj byłam na usg) no i oprócz małego krwiaczka